Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 151
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • до едно тепе
Дани с колектора е много лесно.Просто му намушваш пишката вътре и ако не е пишкал скоро може и веднага да се изпишка.После пресипваш в чашка(стерилна от аптеката) Peace
Все забравям ooooh! Форест  май Габи започва да свиква.Дано вече да и хареса там и да спре да плаче  Hug
Бютка каква е тази премяна.Едва те познах в една друга тема Whistling Къде останаха пандите.Между другото онзи ден(в неделя) зяпах през витрината на Ръкоделницата(в капана) и май мернах вътре една плетена панда Grinning Аз си бях харесала един елен,но нали казаха малчо да няма плюшени играчки(заради атопичния Д) реших,че и плетените не са добра идея Crazy

# 106
hahaha hahaha
Къде ме следиш ти по темите, а  Mr. Green супер, много обичам панди  Blush Ох, ужас, малкия с АД ли ти е  ooooh! ooooh!

# 107
  • shumen
Добро утро!
Дребен още спи,а мама се наспа и наминава да Ви почерпи за 6-я му месец.

Днеска духа вятър,но е топло и не се знае ще се излиза ли,но май ми се иска,че да не съм в нас.
Поспаланче,моето педи не ми е казвало за стерилна чашка да пресипвам и аз затова се почудих как ще и е занеса.

# 108
  • Варна
Аааа, само тук до морето ли сме прецакани, при нас що е такова студено Twisted Evil Цяла нощ мъгла, сега студ, нищо, че прогнозата беше друга. А дано южният вятър стигне и до тук, че ми се излиза.
Дани,
честита ви половин годинка Simple Smile

# 109
  • При моето слънце
Здравейте, прекрасни мами на прекрасни дечица  Hug
Дани, честита месечинка, да расте здрав и весел малкият юнак   bouquet
На мен днес ми е едно трепетно... днес е празнинството ни в яслата и ми е много любопитно как ще бъде  Crazy
п.п. а защо пресипвате от колектора? Аз носих в лабораторията направо колектора и никога не са ме връщали  newsm78

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 10:15 от petiofi83

# 110
  • Сливен
Дани, честита месечинка, да е жив и здрав юнака  Hug , аз лично ползвах колектора и после изсипах съдържанието в контейнерче за урина. Щом аз с момиче се справих с колектора, и ти с момче ще се справиш - просто за момчетата е по-лесно. Първия колектор го изхабих, но с втория успях и изгубих 30-40 мин. , но важно е че усилията ми бяха резултатни.
Хубав ден  Hug
П.П. Тук се опитва да изгрее слънце, може и да успеем да се разходим по-късно.

# 111
Danaeka, честита половин годинка на малчо ! Да расте и да слушка  Mr. Green

Петьофка, весело тържество ! После искамe разказ и снимки  Peace

Поспаланчо, мерси  Hug Лелката вчера ми каза, че има голяма промяна. Хапва, играе с децата  и е доста по-спокойна. Сутринта и на баща й са го казали това...

Харесах страхотни момичешки обувчици в Дайхман и в събота ще идем на семейно пазаруване (разбира се и аз съм си набелязала 2-3 неща за проба)  Crazy

Хубав ден, дано става за разходки   Hug

# 112
  • shumen
Дребен днеска спа до 9 и сега заспа в 11.30 и се чудя дали като стане и се наяде да поизлезнем малко,че в къщи ще лудна.Лошото е,че има силен южен вятър и малко ме притеснява.
Петиофи и аз не знам дали трябва да се пресипва в нещо стерилно,че никой не ми е казвал.Май ще пробвам с колектора направо.
Роксана,при нас е облачно,но пак ми се иска разходка.
Дават го такова до Събота и от Неделя пак слъчнице и ще има по дълги разходки.

# 113
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добър ден от мен,
Дани честита 6-та месечинка   bouquet
Петьофи весел празник  Party
Бютито много юбава  Mr. Green
Форестче браво на Габи, тя май ще свикне преди мама  Laughing. На нас ни се наложи във втори клас да преместим Петя в друго училище.Първата седмица ми разказваше как си седи сама на чина, как през голямото междучасие си яде сама закуската на страна от другите, защото другите деца се познават от 1-ви клас, а тя е нова .Ревала съм до главоболие от този факт, но на нея не и пукаше, отиваше си с желание на другия ден.Сега вече приятелките и не могат да я разделят, но аз още не мога да свикна с новото училище.
Въпросния господин от новините, който е уволнен заради танц е в нашето училище  Simple Smile .

# 114
  • Габрово
Ако ви е удобно за носене, носете урината в колектора. Важното е урината да е в стерилен съд, за да са достоверни резултатите.

# 115
Честити месечинки  Hug
Форест, радвам се, че малката свиква  Hug
Петеса и аз имам същата лентичка, само че с 18.1 килограма, хаха, засега съм - 3  Joy

# 116
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Бюти - 3 кг.  си е супер де, аз съм още 0, щото днес си я лепнах за сефте лентата, че няма начин времето се стопли и трябва да докараме търговски вид  Mr. Green

# 117
  • Варна
Дани, Пете, честити месечинки! Hug Hug

Форестче, браво на Габи! Hug Бързичко се адаптира към новата обстановка. Hug

Бюти, спазваш ли диета и за колко време ги свали тези 3 кг.? И аз имам едни 8-10 кг., за сега мисля да пробвам без диета, но ако няма резултат смятам да изкарам 90-дневната диета. Mr. Green

Днес, Тео хареса пюренцето. Първата лъжичка я прие с недоверие, но след 3-тата много добре преглъщаше и чакаше още, но се наложи да прекъснем след 6-7-мата лъжичка, че все пак ни е едва втори ден.

# 118
  • При моето слънце
Браво на Тео, пу пу, все така да му се услажда и мама да не се терзае  Hug
Ако знаете, какъв вятър вилнее при нас  ooooh! Поне дрехите ми изсъхнаха за отрицателно време.

# 119
Тони, и аз съм на 90 - дневната, почнах я веднъж преди Коледа баш и пак отслабнах за 2 седмици 5 кила, ама нали идваха празници  Blush Blush Twisted Evil иначе днеска ми е втори плодов, утре ще кажа какъв е резултата общо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт