Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • При моето слънце
Нашето празнинство свърши, беше доста кратичко, но пък децата бяха толкова милички, чак ми се насълзиха очите  Heart Eyes
Много малко дечица (моето не бе едно от тях) си казаха стихчета, но то от родители-папараци горките нямаха шанс. Доста се разплакаха, като си видяха родителите. Моето зверче само ме търсише с поглед, докато тануваха на песничките  Heart Eyes С две думи - бяха много сладки.
Качих и две снимки в албумчето.
Като ви чета с тези диети, чак и аз се замислям. До преди да тръгне Мишо на ясла, имах много движение и станах по-слаба от преди да родя. Но сега като съм цял ден на стола, а сладкото не го оставям и лееееееекинко започвам да се притеснявам  Rolling Eyes

# 121
Момичета на малката акото продължава да е по-рядко и зелено и ака веднъж на ден. Педиатърката не ми помогна особено като ми препоръча ентерол да й дам. Аз не съм й давала. Мисля да пробвам да сменя млякото да видя дали не е от него. Сега е на Аптамил Комфорт, с какво да го сменя? Другата седмица сме на ваксина и ако е пак такова акото ще я отложа. Затова искам още сега да сменя млякото, но незнам с какво?

# 122
И аз съм от диетуващите  Mr. Green или по скоро само ограничаващите  Mr. Green че не обичам да се лишавам от нуждите си  Crazy За месец - 3 кг и махнах голяма част от целулита си ... почти не остана и ще ми липсва чак  Laughing

Ния .... бих ти препоръчала ХИП Комбиотис /с пробиотик и пребиотик/  Hug

http://www.hipp.bg/mleka_za_karmacheta/produkti/seria_hipp_combiotic

Иначе защо не смениш малко храненето си, по-малко течности, по-различна хлана  newsm78

petiofi83 страхотен е малкия Мишо  Hug

Сега видях и Мецанка с Ема .... много сладки, пу, пу, пу  Hug

# 123
Петьофи, голям сладур е Михаил Heart Eyes Аз имам слабост към това име - ММ се казва така  Mr. Green Брат ми ми беше показал концерт на племенницата ми, организиран от градината, а тя танцуваше народни танци и аз се просълзих доста стабилно. Като дойде и на Габи първото тържество със сигурност ще се вълнувам много  Blush Много мили моменти са това  Heart Eyes

И аз ги видях двете мецита  Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря, че ни стискахте палци за яслата. Дано всички дечица имат лесна адаптация и да си ходят с кеф. Аз още съм на тръни леко, но пък лелките ми я хвалят  Blush

Спокойни дечковци и лека вечер нощ  Hug

# 124
  • В къщурката на хълма на феите
Ния вече е нормално да акате веднъж на ден, може акото да е такова по тази причина .. освен това децата започват да усвояват по-добре храната и това също се отразява на храносмилането на бебето, ако все пак започнете да се запичате от Аптамила, ти препоръчвам Лактана .. аз много исках да я давам на Ема, защото тя акаше съвсем добре с нея, ама малкия човек не харесваше вкуса на това АМ и не ни се получи .. после пък ептен ни зазля стомаха и сега сме с Блемил Плюс, което е специално за деца със запек .. и като направим едно масажче на коремчето и акаме като шампиони Mr. Green

ние днес бяхме на ваксини .. първата почти не я усетихме, на втората поревахме и после цяяял следобяд сме криви и в общи линии от 1 на обяд до 9 вечерта Ема спа точно 40 минути .. не ме питайте дали ми пищят ушите .. иначе този месец сме качили 630гр. и малкия човек вече тежи 6800гр. мноого е разговорлива, днес даже се опитваше да казва нови буквички и по едно време се чу мам-мам-мам, което само по себе си е супер несъзнателно, ама не ме знаете как се топих като лански сняг Blush Blush

# 125
  • до едно тепе
Мен ме преинсталираха и пак съм тукааа Mr. Green
Петьофи ми той си е направо мъж вече Hug
Урината я прехвърлям в контейнерче,защото до лабораторията ходим обикновено с колата и бебе,което ще го боцкат и рискувам с колекторчето да се олея до ушите.Стига ми,че още понякога след банята успява да ме опикае hahaha
Дани честита ви половин годинка.  bouquet
Аз май съм по-доволна от Лактаната.И ако не се лъжа Хипа го изпи по-бързо newsm78
За кила си говорите оххх.Аз май съм смъкнала едно откак намалихме драстично кърменето и почнах да бродя по цял ден с количката,ноо все пак като отбия малчо вероятно ще пия метформин и тогава ще хвръкнат още доста и то предполагам за малко време.До лятото сигурно ще трябва да си сменя гардероба напълно newsm78
Ния ентерола по принцип няма да я запече повече от необходимото и аз съм много доволна от него,но едно изхиждане на ден не е разстройство.Даже на тая възраст мисля до 5-6 казват,че е напълно нормално Peace
Мецкоо сладка бузанка е Ема Laughing

# 126
Мерси момичета, аз знам че няма разстройство, притеснява ме зеления цвят, защото до преди седмица акаше жълто  ooooh!
Сега й дадох обикновен Аптамил да видим как ще е, ако няма промяна ще пробвам с това на Хип.
Пак благодаря на всички  Hug

mecani браво на Вас, вече сте големи   Grinning Супер, че са Ви минали гадните двойни ваксини, много ги мразя  ooooh!

# 127
Ния, аз и преди съм хвалила Лактаната  Hug
Поспаланчо, то май като спреш да кърмиш и се отслабва 1-2 кг  Rolling Eyes

# 128
  • до едно тепе
Бютка ние още се лъжем вечер с по една цица Laughing Нещо не се и сеща май особено,ама нали му казах до края на месеца и го подсещам,че и зъб му никне пък и носа му се запушва та затова не го отрязвам напълно.Нали уж не било хубаво в такива моменти да се отбиват напълно.А това за вталяването го забелязах,щото се събрах в едни дънки,дето преди 2 месеца закопчавах,ама много ми стягаха.1-2кг не ме оправят-7 ми бяха в повече Rolling Eyes
Вие лъжете ли се още или го отби вече?

# 129
Поспаланчо, да бе, уж е така, ако то сигурно все ще има нещо и все няма да е подходящ момент  Mr. Green Айде пожелавам ти да се навреш в дънките, дето най-искаш  Mr. Green
Ние още се кърмим сутрин..  Crazy

# 130
  • Сливен
petiofi83, върна ме назад с разказа за тържеството, а и вчера гледах снимки от първото тържество на новата група на нашите госпожи от детската градина и като видях другите дечица , облечени с дрехите, които ние направихме за нашите деца, направо се разциврих вкъщи пред компютъра, после ги показах и на Алекс , който ми каза да не му ги показвам повече, защото му ставало много мъчно  Sad Времето в детската градина е много хубаво и ценно - тогава са най-интересни и забавни децата.
Като ви чета как си говорите за отбиването и се замислих, че като дойде този момент при нас с Ивка, май ще ни бъде много трудно - и на нея и на мен, защото това ми е най-приятната част от майчинството. А за килограмите - имам още 3 до достигане на теглото от първата консултация, та целта ми е да стигна първо до там (59кг. на ръст 173см), а после ми се иска още 4кг. да смъкна, крайна цел - 55кг. Иначе си влизам в дрехите, но не се харесвам все още в тях, т.е. доста съм ги опнала.
Днес ме наплашиха с този оранжев код за силен вятър в Сливен и не знам дали ще се престраша да изляза, въпреки че сега е много тихо и не духа  newsm78 Веднъж не послушах прогнозите и 2ч. след като излязох се изви такъв вятър, че ......та още ми държи влага и не ми се рискува.
Хубав ден  Hug

# 131
  • При моето слънце
Рокси, вариантът е излизане в района около вас  Peace 20-30-60 минути, колкото толкова.
И не си мислете, че ще е трудно отбиването. И аз си казвах, леле, как ще стане, сигурно много ще се мъчим, пък той сам се отказа от раз, добре че вече нямах много кърма, та минах без лекарства за спиране. На мен ми беше по-зле психически, отколкото на него. Така че, всичко по реда си.
За кърменето и килограмите - първите един два месеца след като родих, свалих 11 кг, до първата му годинка бях свалила всички натрупани през бременността, след като спрах да кърмя, свалих още 4 и то много бързо, без да се лишавам от нищо. Според мен има връзка м/у кърменето и теглото.

# 132
  • shumen
Рокси,ние излезнахме днеска за час в квартала.В това време не ми се рискува на по дълги разстояния.

# 133
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
някой има ли проблеми с форума? от вчера постоянно ми изключва нещо newsm78

# 134
Да кажа, че акото на малката се оправи, мисля да продължа да й давам това мляко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт