Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 178
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • до едно тепе
Моето пък не е точило лиги Whistling За сметка на тогава пък сега все съм олигавена по лицето-умишлено под формата на уж целуване,но понякога си прилича баш на чесане на венците newsm78
Тази вечер не го подсетих да суче и той не си потърси.Да видим утре ще се сети ли Thinking
Мецко каквото и да му сложи вътре все тая.Просто трябва да го остави да поогладнее и да му предлага,за да разбере малчо,че в момента няма друга алтернатива.
И Слав не искаше първата седмица АМ,но като не му дадох да суче и започна сам да си го търси по това време на деня.
Петеска според мен трябва да избереш едно време през деня и тогава да предлагаш само АМ и наистина да го оставиш да поогладнее.Те усещат когато се колебаем и се възползват максимално. Знам че звучи жестоко,нооо е самата истина Crazy
Бютка как беше Wink
 Hug ви

# 496
  • В къщурката на хълма на феите
Поспаланче на нас ни помогна, понеже сменихме поне 6-7 вида мляко, докато нацелим това, което не ни запича, затова дадох тоя съвет, обаче ние проблем поне с отбиване не сме имали .. Whistling иначе, че малките диваци усещат колебанието е 100% вярно .. понеже Ема заспива винаги с рев и майка ми се шашка и се чуди какво да я прави, та малкия тиранин реве, амаааааа като изоглавена .. обаче ела да видиш при мен такова нещо има ли Twisted Evil Twisted Evil .. мрънка точно 1 минута и после вече само обарва с ръчичка да види там ли съм или не и глас не се чува, щото иначе я оставям сама и не й обръщам внимание, а Ема най-много мрази да бъде игнорирана Flutter

# 497
Поспаланчо, ето как беше  Mr. Green Heart Eyes
Скрит текст:
Ще получа снимките след седмица  Flutter[/b][/color]

# 498
  • shumen
Добър вечер!Ние сме вече в отбора на падащите.Тази вечер оставих за малко дребен на спалнята и той как се е завъртял и бум на Земята.Добре,че не рева много.Мъжо ми се накара едно хубаво.Той дреме до него и пак аз виновна.
Меци,моят също на мама и свеки върти номера,а на мен не смее,че знае,че аз го оставям да се нареве или го овиквам.

# 499
  • до едно тепе
Бютка страхотен пухчо Heart Eyes

# 500
Добро утро иииии честит първи април  Mr. Green Hug

поздрави от Пламен  Mr. Green
................................

Еее Бюти -.... страхотен сладур е Андиии  Hug Hug Hug

Поспалаче, скоро ще е събитеито значи  Mr. Green /официалното огбиване/

отивам да се мъча да взема урина  ooooh!

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 19:57 от F.a.t.e.

# 501
  • Варна
Бюти, Фейт, страхотни са малчовците.  Heart Eyes Heart Eyes

Пете, радвам се, че е харесала кашичката на Митачето. Hug Аз все още не успявам да дам на Тео АМ, то в последните 10 не се и наложи, защото се събира кърма за тези 6 часа (обедно и следобедно хранене). Но имам друг проблем и той е, че неиска да пие вода от шишето. След всяко хранене му давам поне 10-тина лъжички, но това явно не е достатъчно, защото памперсите не са достатъчно мокри. Надявам се, че като се позатопли сам ще прояви по-голямо желание за водичка. Blush

Рокси, чудесни новини. Hug

# 502
  • Варна
Тони,
според мен е нормално да не иска вода. А и защо да пие вода, след като тя пълни стомаха му за сметка на млякото Rolling Eyes Борислав още не пие вода, въпреки че е захранен отдавна и би трябвало да пие, но докато беше само на кърма дори не съм му предлагала. И при нас памперсите не са вече както в началото, обсъждахме го в отчетната - и при другите бебета е така.
Фейт,
хах, много сладък Heart Eyes Ама какъв готин килим си имате, само за търкаляне Simple Smile Искам и аз да сложа вкъщи, този паркет освен че държи студено ами и няма изчистване - прахосмуча и след половин час има боклучки, мокасините на Бобо се цапат, с килим не би било така.

# 503
Добро утро и честит 1-ви април! Mr. Green
Пуууу, каква хубава пандичка! Heart Eyes Чакаме и още снимки. Wink
Фейтииииии, дупе да ти е яко, мамааааа! Очите ми събра ей тъй Crazy ! Браво на Пламката, много рано се справя с тези неща! Hug
Тони, хич няма гаранция за водата в най-големите жеги. Peace Ники като се роди пийваше водичка и чайче. В един момент категорично ги отказа и остана на кърма (предлагах още известно време, докато не видях, че няма смисъл да се напъвам). И аз така си виках, че в топлото сигурно ще пропие пак. Еми, в най-горещото все още не я бях захранила и не ми даде дума да издумам за нещо различно от кърмата. Rolling Eyes Дори като я захраних не започна да проявява интерес. Към днешна дата също ако изпие 100мл. сме добре, пък вече не я кърмя. От къде си взима течности, за да пълни памперсите - не знам.  33uu Пие АМ само вечер преди лягане, други течности не приема. Ама пък някой път пампата чак протича, ако не я сменя навреме... newsm78

П.П. Вчера се излъга да пийне със сламка няколко глътки фреш от моркови, който бях направила за нас с ММ (лично мнение - не смятам, че соковете са полезни за малката и за сефте й дадох преди месец да опита от портокал, ама тя не го искаше), та може да я пробвам дали ще пие вода със сламка. И ако пие, ще й купя шише (имам 3 с различни накрайници, ама не ги ще #Cussing out).

# 504
  • Варна
Бюти , ох голичка панда , само за мачкане и гушкане  Mr. Green

Фейт , браво на малкият мъж , как хубаво пълзи  Heart Eyes , а пък нашта не ще , тъкмо гледах клипчето и тя се захлюпи по корем и ъъъ , ади викам мамо виж Пламчо как пълзи , хади и ти  Mr. Green , да бе , нали е по лесно някой да я вдигне  Crazy

Вчера да ви разправям излязох с една приятелка да разходим Лия и нас си, преди да тръгнем сложих домашната бибка в кутийката , последната стои на дръжката на количката , излизаме ние , минахме разстоянието спортна зала - община Варна ( да речем 15 минути път ) , говоря аз с мъжо по GSM и си мисля ейй каква хубава разходка ни се очертава и по едно време хвърлям очО и какво да видя , кутийката зяпа а вътре биба йок  Shocked , Ъ , ами сега , как ще заспи , ужас , еми може да имам късмет , да бе , късмет ама обратен Mr. Green , плака миличката и след два часа през които и междувременно хапна от друскането успя да заспи и разходката продължи още час , в заключение на експозето си да кажа че в разстояние на 1 седмица губим 2 биби  Shocked , това не е привично за мен , аз не бях такъв човек  ooooh!    Crazy

Честит първи април , успяхте ли да сътворите опашати лъжи , предлагам да се отчетем в края на деня , аз още мисля кой да ми е таргета  Mr. Green

# 505
  • При моето слънце
Леле, Фейт, браво на момчето, бърза ли, бърза да порастне  Party
Аз чета, обаче нищо не запомням, днес ми е малко сбъркан ден  Crazy

# 506
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте, днес реших да купя МАМ шише (тя Бюти от кога ми е казала, ама ас чак сега), направихме и пауза от 4 часа преди хранене, сложих и малко захар както каза Меци, взех го в поза за кърмене.Той взе да си търси зърното и тогава му подадох и чудото стана, 30 мл. си ги изпи като стой та гледай, съвсем малко се позачуди в началото, обаче и млякото доста си промени вкуса с 4-5 кристалчета захар, но мисля че 90% от работата свърши бибероната, наистина такава не съм виждала досега и формата прилича на залъгалката му.Е-гаси баш на 1-ви април го излъгах  Simple Smile
С кашата положението е малко по зле в следващите два дена, научи се много бързо да я държи в устата, хили се и след малко плюе, но мисля че ще свикне.
Аз за себе си реших да направя още един опит да си запазя кърменето, да се заема по-сериозно с отслабването за да намаля кръвното поне до 140/90, тогава мога да си карам с допегита и да си кърмя, пък ако намалее кърмата (надявам се временно) ще го дохранвам по-малко (ако ми позволи).
Фейти защо ли не се учудвам на Пламката  Mr. Green то шило в торба седи ли? да е жив и здрав Hug
Бюти много готин Панди  Heart Eyes
Тони много хубаво, че събираш повече кърма Hug, вие не се ли излъгахте с мам шишето, аз мисля и вода да му предложа с мам, но леко затоплена, пък да видим Rolling Eyes

# 507
Благодаря ви  Hug
Фейт, лелеее, браво на момчето  Hug едната мацка дето пихме кафе тогава на Нориса и нейния от 1 месец лази яката, направо не ви завиждам  Mr. Green
Либра, ох, и аз си изгубих веднъж бибата на МАМ, беше светеща, много страдах  hahaha браво, че пак е минало що-годе добре  Mr. Green
Петеса, браво, радвам се  Hug но според мен пробвай утре без захар Hug

# 508
  • Варна
Бюти виж на какво попаднах и веднага се сетих за теб , за другата зима  Whistling

Сега с тази смяна на времето къпането от 20 не знам дали да не го преместя в 21 , ми то още не се е стъмнило пък аз да ляга ще я слагам  Rolling Eyes

# 509
Наистина дупе да ми е яко  Crazy бърза да проходи и това си е, обръща се от третия месец и пълзи от края на четвъртия - то просто се очакваше  Crazy
да ми е жив и здрав пък мама да му  мисли  Mr. Green

Хахах Петеса викаш баш днес го излъга  Joy браво, мног се радвам че имате напредък  Hug и все повече се убеждавам колко е полезен този форум и как всяко различно мнение помага в определен момент Heart Eyes Благдаря ви, че ви има  Hug Hug Hug

Месечинко ... килима е хубав, ама и хубав ще се пълни посл със всевъзможни сладки, солети и пръчки  Crazy
Аз сега съм му взела от Джъмбо килимче пъзел, от онези меките. Слагам на ламинатав спалнята и от горе едно одеало. Прави страхотна изолацияя и е много меко  Hug

Либра ..  ужас  ooooh! аз също без биба не излизам, че иначееее няма заспиване  Crazy
ние изместихме банята. От 19,00 сега отива на 20,00 ... даже ощи спи и като стане отиваме  Mr. Green така даже е по-добре, че лятото нямаше как толкова рано даа се къпем  Whistling

какво мислите за Уокър за бебета  Thinking Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт