Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 186
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Сливен
Теди, честита придобивка  Hug
Скрит текст:
Ние от бебе заголваме пишока, но никога не успявахме да заголим цялата главичка - стигаме до ръбчето и дотам, - вчера процедурата е минала (баща му го води) без използване на каквито и да било инструменти и без кръв, явно сме били "много близо до истината", така че се разминахме без "лоши спомени"
Да ви се похвалим третото ни зъбче е пробило, въобще не очаквах, защото долните венци са много подути около двете зъбчета и мислех, че ще продължат да излизат отдолу, горе нямахме никакви признаци. Другото е, че от няколко дни имаме няколко попадения в гърнето (за пишкане).
Хубав ден  Hug

# 481
Рокси, браво за хубавите новини покрай вас! Hug Особено много се радвам за баткото! Heart Eyes

# 482
  • Варна
Рокси,
супер, радвам се, че всичко е минало добре Hug
Петеска,
естествено, че здравето е преди всичко, щом се налага отбивай. Важното е да си ОК, да си здрава и щастлива мама Simple Smile За пишките - за да стигнат до хирург на 4-месечна възраст децата или са имали вродена и патологична фимоза (което е много рядко срещано състояние и е странно да се случи и при двете деца сякаш Confused ) или са били насилствено и неправилно забелвани в бебешка възраст, което честно казано ми звучи по-вероятно Tired Ние на Борко започнахме да отваряме по мъничко едва преди седмица-десетина дни, първо не се отваряше изобщо, сега по мъничко започна. Но не дърпаме насила, само леееекичко - докъдето може дотам. Доколкото съм чела цялостното "забелване" може да се случи до годинка-две, а може и чак през пубертета, това не е патология.

# 483
  • shumen
Рокси,браво,че всичко е минало добре.
Пете,щом няма как,отбивай.Ние нашата е забелихме скоро,но първите 2 месеца доки все казваше,че не сме направили нищо.
Ние днеска пак се разходихме добре от 11 до 18.30,като се прибирахме само за хапване.

# 484
  • до едно тепе
Абе много са ми чудни тези доктори с тези пишки.Като обяснявах на майка ми какво ни карат да правим тя каза,че едно време не са ги карали изобщо да ги пипат(имам брат и са го водили веднъж само,че се е бил зачервил,но не е забелван изобщо)и те не са ги закачали въобще.Сега ни карат ние насилствено да тормозим децата Thinking.Аз леко издърпвам от както беше на един месец.В началото не натисках и не се показваше хич нищо и като му порасна малко пишката че да мога да я хвана един ден се оголи до това положение,което е в момента и от тогава си е така въпреки,че всеки ден  издърпвам кожичката и я мия.Няма как да го оправя аз,освен ако наистина не си се отлепи спонтанно някой ден.Мъжо настояваше да го водим на хирург и аз седнах и прочетох малко в здравния за фимозата и после го накарах и той да прочете и сега сме едни такива блуждаещи в размисли. newsm78
Абе квото в ще гомислим като се наложи Crossing Arms
Дано поне времето се оправи вече,че ми писна от мъгла и дъжд Sick Е днес поне се поразходихме малко Flutter
Петеска значи все пак се налага да се отбивате Confused Важното е,че досега устискахте Hug Митко има нужда от здрава мама  Hug
Стига толкоз разтягам локуми,че трябва да се спи,а по всичко съдя,че утре ме чака тежък ден.
 Мъжо е болен вече почти седмица и по болките в гърлото ми съдя,че съм следващата.Дано малчо го пропусне,нооо с тези никнещи зъби кой знае.Писна ми от болести тая зима #Cussing out

# 485
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспаланче да се оправяте бързо  Hug

Ммм да, да се отбиваме ама как точно да стане номера  newsm78, днес пробвах да дам АМ (Нан) - пълна катастрофа .... нИщееее ... и това е, ама утре пак ще пробвам.Всеки ден ще бъркоча по 30 мл. и ще пробвам, четох че някой деца дадена храна я приемали чак след 20-30 път предлагане  Crazy иначе оризовата каша се прие добре (с АМ), на първата лъжица имаше физиономии, а на втората започна сам да си отваря устата преди да съм дала лъжицата, пък и се облиза накрая, ще видим утре как ще е.

ПП. Каката много беше навита да му дояжда кашата и само като опита  Sick и се отказа  Laughing, даже я оприличи на накисната във вода тоалетна хартия  hahaha

# 486
  • shumen
Добро утро!
Ние сме будни от 8.00 по новото време,а иначе ставахме в 7.Сега така се е разиграл дребен,че не виждам кога ще заспи пак.Тук е облачно,има вятър,но е топъл и мисля след малко,ако не заспи да излизаме,че не ми се побърква вътре.

# 487
  • Варна
Крадции  Mr. Green върнете ми единият час сън , ама може ли такова нещо  Crossing Arms

Поспалане , да се оправяте бързо , мъжо не взема ли антибиотик , цяла седмица да се влачи си е мъка  Thinking, а за пишока ами по спомен от моя племенник който сега е на 15 когато беше бебе го забелваха по малко и накрая се получиха нещата не помня да е имало драми но милото като беше на 4 ( мисля , не съм сигурна ) влязоха в окръжна че едният тестис не беше слязъл , абе мъка си е и тревога , дано не се налага на никой  Praynig

Петеска , браво на Митачето , да му се отвори хапка , да не се притесняваш  Hug

# 488
Крадции  Mr. Green върнете ми единият час сън , ама може ли такова нещо  Crossing Arms

Joy ще го върнат, октомври месец  Mr. Green

Поспаланче ... да се оправяте бързо  Hug

Петеса ... аз все още купевам на ХИП 1-ца, така, че съм на среща ако решеш нещо  Hug

Рокси ... чудееесни новини  Hug На нас обаче няма да ни се размине цепенето. Кожичката е много стегната, стига до до пръстена /така се роди малкия/ и колкото и да натискаме нищо не става. Другия месец ще сме на консулт и ще ни кажат как ще действаме, но определено ако ще се прави нещо ще е сега, защото като порасне травмата ще е по-голяма според мен  ooooh!

Да честитя и тук прекрасната новина за Деска и малката кокоска ... очакваме ги с нетърпение  Hug

# 489
Момичета кога почнаха да ви мъчат зъбките.
Знам, че при нас е ужасно рано за това, но Влади непрекъснато мрънка, пъха си цялата ръка в устата, целият е омазан в едни лиги едни чудеса. Аз заради пъхането на ръце в устата мислех, че е гладен и непрекъснато на цици, а то детето заприлича на прасенце, вече не му се виждат очите от дебелина  Blush. На една девойка от февруарките педиатърът и е потвърдил, че са им почнали зъбките  Shocked, ние още не сме стигнали до педи, но май натам вървим. Направо не знам ако и при нас са зъбки, какво да очаквам като стане на 1 годинка  #Crazy.

Гледам за пишки си говорите - аз нашата не искам да я дърпам, заголвам, забелвам или каквито и да е такива неща. Педи на първата косултация тръгна да я заголва, а аз направо изтръпнах. Много малък ми се струва за такива неща, то колко му е голяма пишката, а аз да му я заголвам  Crossing Arms .

Бях обещала снимки от 13-тия етаж
Скрит текст:

# 490
  • Варна
Еее Ренденце , благодарско , напълни ми душата , много ама много обичам планини , мога да си седя цяял ден и да гледам и дишам свеж планински въздух , много ме зареждат , миналата година нали за малко бях в София и квартирата беше в Овча купел и от балконЯ вдясно се виждаше Витоша , ммм , при мен нещата са ако не мога да гледам морето поне планина да има , ако трябва да живея между блокове честно ви казвам ще умра  ooooh! дано не ни се налага  Praynig

Относно лигавенето при Влади , не мисля че са зъбки , опитвам се да се сетя май и Лия по това време също лапаше всичко и се лигавеше но зъбките чак в осмия месец прорязаха  newsm78

# 491
Ренди, някъде по това време (на вашата възраст) започват да функционират слюнчените жлези и затова се получават такива локви. Laughing Поне на мен така ми каза педи. И Ники започна яко да точи лиги към 2-рия месец и ме бяха побили тръпки за зъби, но явно педи беше права - първия зъб ни изби на 10,5 месеца като до тогава съвсем не сме точили такива лиги нон-стоп. Peace
Четох постовете на Сигма с надеждата да прочета нещо хубаво и с ужас разбирам, че отново е в болница. Confused

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 19:09 от *Teddy*

# 492
и Пламен към втория месец започна да точи лиги  ooooh! трая около две седмици и спря  Laughing
зъби още нямаме, но на една мама в отчетната ни тема на малката и излезе първо зъбче на  два месеца Crazy

отивам да прочета за Сигмето  Tired

# 493
Ренди и на нас педи ни обясни, че по това време започват да функционират слюнчените жлези и за това е така. Каза също, че те все още не се сещат да преглъщат и от време на време може да се задавят и да се закашлят от слюнката,  да не си помислиш, че е болен. Peace
Рокси, радвам се, че се е разминало от по-големи драми. Браво и за зъбките на малечка. Hug
Поспаланчо, бързо да се оправяте.
Praynig

# 494
  • В къщурката на хълма на феите
ние от месец насам така яко точим лиги, че просто без лигавник работата не върви .. пък да не ви снимам килима на майка ми, че срам ме хваща като се сетя .. обаче при нас си е зъби със сигурност, щото вече все по-настървено чеше и гризе каквото добара .. най-вече ръцете Mr. Green

Петеска слагай на върха на ножа захар в млякото, защото специално НАН изобщо не е сладко, освен това има ванилия вътре .. аз ти препоръчвам да пробваш с друго мляко, което е по-неутрално като аромат и по-сладко .. примерно Селика или Лактана .. като цяло май децата най-добре възприемат Аптамил, ама това мляко е много мазно и тежко и може да ти запече детето Peace

Общи условия

Активация на акаунт