Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 190
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Тони,
ябълката я дават, че затяга Confused Така пише на хипските пюрета, а и няколко мами в нашата отчетна имаха проблем със запек след въведена ябълка, затова се зачудих. Но винаги има изключения от правилото де, на някои организми може да им действа разхлабващо Simple Smile

# 466
  • Габрово
Фейти, Иглика пък реве не само на консултация, ами и всякога когато нещо се прави против волята й  Mr. Green. Ако не е в настроение за дадено нещо - рев, не просто мрънкане, ами здраво грачене. Опасно характерче вади, няма да й помогне восък на нея, освен ако не се заиграе с него та да млъкне Laughing.

# 467
  • Sydney
при ябълката не е задължително да затяга... на вс различно действа  Peace

# 468
Оф, ми не мога да не ви се похваля! Mr. Green Купих си прахосмукачка. Heart Eyes Ето такава:
Има и един външен контейнер на дръжката, който обаче никъде по снимки не го виждам. Сигурно ще се сетите. Simple Smile Много се бях нервирала на предната. Беше почнала да дърпа много слабо, а килима в хола редовно го обирам от косата си на ръка. #Cussing out Тая новата днес я включих само да я пробвам на 1кв.м. от килима (чистила съм в сряда) и няма да ви казвам що боклуци изкарах. Освен това филтъра на дръжката се напълни с космаляци. Умрях си от кеф! Да не говорим, че направо ми вдига килима, барабар с паркета, та и с плочата отдолу. Crazy

# 469
  • до едно тепе
Ивап-че аз на моя ако му го дам восъка нема да си играе,а ще го заръфа Mr. Green
Ние от докторката не ревем,даже много си я харесва,но той по принцип рядко реве от непознати.Ама виж ако иска нещо и не го получи за какви писъци иде реч не е истина направо.Крещи та крещи и се кара,и върви напосоки блъскайки се в предмети,пада става и т.н. и като не му обърна внимание след 3-4 минути млъква и идва да се гуши в мен и да ме целува.
За кашата и нощното спане ами не действа да ви кажа хич въобще.Сега яде супа понякога със сухар(ако е много рядка) и след това суче и пак се събужда поне веднъж през нощта.От няколко дни ние го будим в 6 за сутрешното мляко и после заспива до към 8.
Ние май наистина ще се отбиваме напълно тези дни.Пак се налага да пия АБ,че ми излязоха бактерии в МБ ooooh! Откъде се взе тва чудо не знам-досега не съм имала и нямам никакви оплаквания,а пуснах изследванията профилактично Shocked
Фейти довечера като имам повече време ще се опитам да ги сложа като анкета Mr. Green

# 470
Фейти, Иглика пък реве не само на консултация, ами и всякога когато нещо се прави против волята й  Mr. Green. Ако не е в настроение за дадено нещо - рев, не просто мрънкане, ами здраво грачене. Опасно характерче вади, няма да й помогне восък на нея, освен ако не се заиграе с него та да млъкне Laughing.

Хахах ...  Joy викаш с восък, без восък ... характера си казва думата  ooooh! Mr. Green
Ми той определено не е от най-общителните, още от свекърите реве като ги види ... гевезанчо малък  Crossing Arms Mr. Green

И аз за ябълката съм чувала,че поспича, но всичко си е до стомахче  Laughing  При нас леко спича, та я давам в комбинация с тиква /на Слънчоима такова плодово и много му харесва  Heart Eyes

ЕЕе Теди ... направо ти завидях благородно за прохосмучещото устройство  Crazy аз съм с една дето повече прах хвърля, отколкото смуче  Joy а да не говорим колко е звучна, та сигурно чак в отсрещния блок чуват кога чистя  Joy Живот и здраве ще си купим някой ден нова  Mr. Green

Фейти довечера като имам повече време ще се опитам да ги сложа като анкета Mr. Green

ОК  Heart Eyes
Много гадно за АБ  Tired дано не е нещо сериозно, но пък така вече наистина окончателно ще го отбиеш малкия сладур ... сига му толкова - вече е голям мъж  Hug

# 471
  • Варна
Теди , честито и със здраве да си прахосмучиш , отбелязах си модела и като дойде време да купуваме ( нашата с радост бих я метнала през балконЯ , ама ще улуча някой невинен човечец ) ще те питам дали още си доволна  bowuu

Фейт и ние ревем и се късаме при всяка консултация , направо незнам какво ще правим при ваксините ( след два месеца предстоят  newsm78 ) и тя не реве ами грачи гърлено и после не може да се успокои , подхълцва , пълен ужас  ooooh!

Теди , Поспалане - как разпределяте кухнята момичета , да почерпя опит ? (аз писах по рано че давам пюрето на обяд, десерта следобяд и супата вечер)

# 472
Теди , Поспалане - как разпределяте кухнята момичета , да почерпя опит ? (аз писах по рано че давам пюрето на обяд, десерта следобяд и супата вечер)
Тамън тъй. Mr. Green Основното за обяд, десерта следобед, супата за вечеря (основното и супата ги давам с 2 сухара). Знам, че това е само обедно меню, ама на този етап е абсурдно малката да успее да изяде всичко, та затова си ги разпределям така. По-натам ще му мисля.

# 473
Честита прахосмукачка  Mr. Green Аз искам Румба/прахосмукачка-робот/, много са якииииииииии, и ще си чисти самаааааа  Mr. Green ама срещу 1000 лева  Mr. Green
За АМ не е вярно, че спят повече децата, ние си имаме и по 2 нощни, тъй че  Mr. Green
четох още, ама забравих  newsm78

# 474
  • Варна
Месечко, може и да запича ябълката, не споря, просто съдя по себе си, че като си хапвам ябълки ми действат разхлабващо. Аз онзи ден не сложих ябълка, че имах отворено бурканче тиква и използвах него. От днес вкарвам пащърнака, та ябълката смятам след него (ако не променя плана в движение).

Теди, честита придобивка! Hug

Бюти, и аз така ги давах на Алекс в началото, но в последствие той отказваше да яде посните манджи и тогава процедирах така - манджата с месце за обяд, десерта - следобед, а за вечеря аз му правих нещичко

# 475
Благодаря ви за честитките момичета, извинете, че чак сега отговарям. Торта нямаше, домързя ме да си правя за себе си.

Бюти, съболезнования!

Гледам, че дискутирате ябълката дали запича или разхлабва. Аз до колкото съм чела е с регулиращо действие, т.е. ако си със запек разхлабва и ако си с разтройство запича.  Rolling Eyes

Теди, честито ви прахосмучещо устройство, ух и аз искам нова, но по-нататък

Либра, и аз така разпределях кухнята.

А каша давах по едно време с идеята да спи, ама йок файда, същия сомнамбул си имам.

# 476
Благодаря ви за пожеланията. Hug Тъпкано да ви се връща това, което сте ми пожелали. Grinning
Теди, благодаря за почерпката и честита придобивка. Hug
Като ви чета с това захранване и ми става лошо.  #Crazy Струва ми се много сложно и ще имам много въпроси.  newsm78Добре че ви има, та да имам от кой да черпя опит. Hug
Лека вечер на всички.

# 477
  • до едно тепе
Либра и аз давам кухнята като Теди.На обяд е основното-ако е много чорбаво слагам сухар вътре(но откакто една мама видя,че доливат супата с вода миналата седмица и се оплака на директорката на яслата не ми се налага да слагам сухар),следобед е крема(почти винаги е крем) и на вечеря супата със сухар ако има нужда.
Фейти обещала съм му да края на седмицата,но май напъва зъб да вади та може още да отложим.Доки каза,че ще пия АБ като го отбия напълно-нямало проблем да изчакам седмица Thinking
Дано се оправя вече времето,че чедото стана непоносимо направо-днес го приспивах повече от час, а сега и баща му някъде толкоз.Одеве го слушах,че реве,а сега чувам хъркане-кой кого е приспал не се знае Joy
Оставям ви,че трябва да му досготвя за утре.Така ми е трудно да му измисля ядене за събота и неделя чеее Shocked
Лека нощ Hug
Аз да се допълня малко Embarassed
Пуснах анкетата,моля гласувайте за името на следващата тема.
Рокси пиши как е минало с баткото,че много ме интересува тази тема.И на нашето пишлето му не се е отлепило още(показва се само връхчето на главичката) и с татко му сме в леки колебания да го чакаме до 2-3 годишна възраст или да  го водим на хирург Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 22:42 от pospalancho

# 478
  • shumen
Добър вечер!Ние днеска се разходихме добре от 13 до 18 с едно бързо прибиране за хапване в 15.30.
Теди,честита придобивка.
На нас ябълката ни разхлабва.

# 479
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте, ммм бая сте изписали от вчера ...

Вава, добре дошла и тук, чакахме те   Hug
Теди наистина е много чаровна малката, честита придобивка   bouquet

Месечко за отбиването, на мен въобще не ми харесва идеята, но кардото ми така препоръчва, че с 6 допегита (макс.доза) на ден не мога да сваля кръвното под 150/100.Трябва да се лекувам със сериозна терапия, несъвместима с кърменето.Освен ако не стане някакво чудо и кръвното да ми се нормализира от самосебеси, което допускам че може да се случи ако сваля от 5 до 10 кг., а и в самия процес на отслабване също пада кръвното, ако мога да си слабея и да си кърмя ще е най добре за мен.
Но засега не мърдат пустите кг., на фитнес да ходя е пълен абсурд, въобще няма на кой да го оставя.Преди две седмици го оставих на майка за час и половина да си свърша нещо, еми още на 30-тата минута започнаха да ми дрънкат - идвай че много реве  ooooh!

Нашето пишле се го забелихме нацяло (цялата главичка) още на 3-месеца, че една колежка на мм го беше наплашила, че на 4м нейните близнаци ги водили на хирург, че им се подули пишлетата.Та ние давай, давай по малко всяка вечер ииии готово.Обаче трябва да се натиска повече, което при много мекичко пишле не е възможно, трябва да се издебне когато му се пикае, тогава е най-лесно.Сега го забелвам от време на време и почиствам.

Водата за кашата се вари, сега ще се захранваме, стискайте палци  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт