Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 198
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
но в момента в който го сложа в кошарата ококорва ей такива очи  Shocked и се е пристрастил към люлеенето ...как да го отуча ?  Sad

Трудно ... но малко по малко ще се отучи. Пламен в началото заради коликите много го носехме - как да оставя да се мъчи сам кошарата  Tired и посвикна, но сега като го взема и на 5-тата минута е заспал. Често и аз като го сложа в кошарата се ококорва, за това в такива дни спи на спалнята ни  Whistling иначе ставам пред 15 минути и си развалям и моя и  неговия сън Heart Eyes

# 451
  • Варна
Фейт , браво на детето , може и да проходи преди годинка и какво сладко кътче си му направила , като кошарка и за оградка възглавници  Mr. Green , аз купих от джъмбо пъзел за под и съм много доволна , изолира от студеният под , даже мисля да купя още един че в комплекта са само 10 парчета а пък искам максимално голямо пространство за да има да се търкаля на воля  hahaha

Като искам да са ми свободни ръцета я слагам в кошарата в спалнята и действам по задачи но тя е допряна до секцията и чавето шета , смъква де що намери , скоро трябва да подредя и да вдигна всичко  ooooh! , та занимава се тя и сумти по принцип или си говори нещо по едно време тишина , бре да не заспа това дете си викам , отивам , нашта седнала с кутията с кърпички и вади ли вади  Joy Joy

# 452
Стели, да не те отчайвам, ама скоро може да започне да ти заспива по/с циците само. Crazy И ние минахме през тоя период. Приспивала съм по един час, накрая я слагам да легне и се ококорва на мига. Или пък дремне 10 минутки и край, вече е кукуряк. Има една хубава приказка, която често си повтарям: "и това ще мине". Hug

# 453
Фейт , браво на детето , може и да проходи преди годинка и какво сладко кътче си му направила , като кошарка и за оградка възглавници  Mr. Green , аз купих от джъмбо пъзел за под и съм много доволна , изолира от студеният под , даже мисля да купя още един че в комплекта са само 10 парчета а пък искам максимално голямо пространство за да има да се търкаля на воля  hahaha

под оделото имам такъв пъзел Mr. Green обиколен с възглавници и играчки, които вече не го интересуват  ooooh! че с тези три падания  WhistlingМалка е кочинка, ама знаете как е ... сутрин го нареждам, вечер се прибира Heart Eyes

# 454
  • shumen
О,прегради и аз правя с възглавниците,ама тази сутрин само ме издебна да отида до тоалетна и ги съборил и беше на ръба на дивана.Добре,че не е паднал,че мъжо щеше да ме  #2gunfireдовечера като си дойде.
Рокси и ние сме само в квартала за по1-2 часа,но пак е по добре отколкото неизлизане.
Опа,аз ставам,че се събудихме за ядене и да излизаме докато пак не ни е избягало хубавото време.

# 455
Дано да мине ,че не съм вярвала ,че 5 килограма тежат тоолкова  много .Изпитвам известни съмнения ,че детето ми нощем става поне 7-8 килограма  Mr. Green , защото докато го накърмя ми се разтреперват ръцете  Mr. Green сутрин си е пак същия  Blush .При мен не искам да го уча , защото братовчедка ми още не може да отучи 3 годишния си син да спи на спалнята при тях  Naughty
Аз да не се повтарям , но всяка да си закичи схемата за захранване на 1 стр.,защото никак няма да ме е срам да ви моля да ми ги повтаряте тези работи след има няма 3-4 месеца  Mr. Green

# 456
  • Варна
Здравейте момичета,

приемате ли нови попълнения  Crazy

Записвам се да ви следя  Hug Незнам кога ще имам време да ви изчета  Mr. Green

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 457
  • Варна
Ние пък от 2 седмици не сме излизали въобще Tired Изперкваме не, ами не знам какво.
Теди,
уникални очи, с този тъмен кант отстрани, не съм виждала такива Heart Eyes
Фейт,
мани, взе да става страшно Crazy Днес сложих Бобо в бънджито уж за 5 минутки и го забравих там Crazy Ми то било хубаво да не търча постоянно след него и да го вардя да не се изтърси от дивана или да не се фрасне в стената Mr. Green
Вава,
точчно си мислех за теб Hug А влизай по-честичко де Grinning

# 458
Ние пък от 2 седмици не сме излизали въобще Tired Изперкваме не, ами не знам какво.
Теди,
уникални очи, с този тъмен кант отстрани, не съм виждала такива Heart Eyes
Фейт,
мани, взе да става страшно Crazy Днес сложих Бобо в бънджито уж за 5 минутки и го забравих там Crazy Ми то било хубаво да не търча постоянно след него и да го вардя да не се изтърси от дивана или да не се фрасне в стената Mr. Green

Как дме седмици  ooooh! аз повече от два дена вкъщи само с него не оставам  Mr. Green Няма таковма изперкване и опъване на нерви  ooooh! Вали, трещи .... вън съм. Онзи ден излизахме, валя ни дъж, на следващия ден умрях от студ, но два часа разходка и спане на дребното са почивка за мен  Crazy Вкъщи просто нямам свободна минута и все иска да се забавляваме двамата  Whistling

Цудя се и аз за една проходилка, но още се чудя  Joy

Вава ... добре дола  Hug

Хаххаа Либра ... и на Пламен кутията със салфетките му е любима  Joy вади, лапа, аз пак пъхам  ooooh!
Сега си играе с формата за кекс  Joy/от тези дето им се маха дъното/ а вътре е шишето му с мляко, което не си изпи отново  Whistling ... 10 минути кеф колям  Joy

# 459
  • Сливен
Теди, знам си аз, че ако и давам АМ за вечер ще спи, но си упорствам с кърменето. Алекс на тези месеци беше вече на адаптирано и спеше до 6ч. сутринта, друго си е да спиш без прекъсване поне 6часа.
Аз окончателно махнах и пътеката в хола, защото Ивка ми е голяма каскадьорка - набира пътеката с проходилката и се обръща по глава, последния път беше доста сериозно, много се уплаших и я махнахме. Батко и никога не е набирал така пътеките, нито пък се е преобръщал - това малкото почти всеки ден го прави този номер, ако не я наблюдавам постоянно.
Скрит текст:
Стискайте ни палци днес - ще водим Алекс за пишока, нищо че е на 7г. не се заголва добре, въпреки постоянните ни опити в тази насока. Сигурно ще падне голям рев, че колкото по-големи стават, повече плачат  Sad.

# 460
  • Варна
Рокси,
стискам палци.
Фейт,
ами той миналата седмица пак беше сополив, точно когато беше хубаво времето, а сега честно казано ме е страх да го извеждам в този студ, тук и духа отвратителен вятър. Като чета в отчетната колко деца карат разни вируси... нещо не ми се рискува да го простудя, две разболявания в рамките на 4 седмици са ми достатъчни.
За АМ - вярно е, че засища за по-дълго време, но на мен този аргумент не ми е достатъчен, за да спра да кърмя.

# 461
Фейт,
ами той миналата седмица пак беше сополив, точно когато беше хубаво времето, а сега честно казано ме е страх да го извеждам в този студ, тук и духа отвратителен вятър. Като чета в отчетната колко деца карат разни вируси... нещо не ми се рискува да го простудя, две разболявания в рамките на 4 седмици са ми достатъчни.

Ох, верно че боледувахте  ooooh! изчакай наистина още малко да се постопли  Hug

Рокси ... успех  Praynig Hug
Ние другия месец също ще ходим, че на Пламката пишлето още като се роди беше леко забелено отгоре, обаче самата кожа е много стегната около пръстена /ако мога така да кажа/ и не ид(ска да се забелва. Много ме е страх и мене какво ще стане  Tired че като го знам ка реве при педи  ooooh! ВМчера орева света, то все едно го колихме, не дава да го мерим и теглим, пък какво остава за ваксината. Излизам от кабинета и винаги с ревящо бебе, както и влизам де. Вашите така ли са, предложиха ми да му леем восък, че явно имал уплаха. Просто наистина няма такъв рев  Tired

Поспаланче идеи за заглавия  Heart Eyes

Едно по едно пристигат в "Родени", бебетата от ИБ и техтине мами засмени!
Не е истина как времето лети ... кога в ИБ бяхме, а сега в "Родени "се събрахме!
В "Родени" вече става тясно, но за всички от ИБ винаги ще има място!
 Mr. Green
или така ...
В "Родени" има много място, идвайте от ИБ, че виждаме там станало ви малко тясно!
В ИБ сбъднах моята мечта, да бъда горда мама и в "Родени" да пиша сега!
Хоп троп крачета ... в "Родени" очакваме/пристигат още много момичета и момчета!

Ами това е, ако нещо ти хареса слагай ги, може и да доредактираш  Hug

# 462
Месечко и Рокси, вие да не решите сега, че ви агитирам да спрете да кърмите! Crazy Аз съм последния човек, който ще го направи - не е истина колко много се радвам да чувам за кърмещи мами! Heart Eyes
Рокси, успех с баткото! Дано по-бързо го забрави, защото без плач и травма според мен няма да се размине... Confused
Ох, аз нямам мъжко, ама ако някой ден имам, това май ще ми е голям дерт. Но ако не се получават нещата, ще го водя колкото е възможно по-малък да го цепват, че да няма спомени после. Мисля си, че такива неща не избледняват никога от съзнанието на по-голямо дете и много бих се притеснявала за бъдеща психическа травма.
Месечко, моите очи са с такъв кант отстрани. На снимката все още е млечен (малко синее), но сега май се е попроменил като цвят. Не е изчезнал, де. Mr. Green

# 463
  • Sydney
*Teddy* много е готина Ники Simple Smile

оффф, Ема си изпраска главата и сега е със сцепена вежда Sad баща й ми се кара, че имала аркада, все едно аз съм виновна  Tired

# 464
  • Варна
Тони,
няма ли да го запече ориз + ябълка? Аз утре ще я вкарвам към просото, ориза го давам само с круша или праскова, голям страх ме гони от тоя запек Crazy На Бобо не му се е случвало де, но като чета в отчетната...
Бютка, Hug
Месечко, ябълката по принцип разхлабва, и точно за това мисля да я прибавям към кашата. Всъшност Тео преди захранването акаше по 4-5 пъти дневно, та за сега не се притеснявам от запек.

Тони кашата за следобедно хранене ли я даваш newsm78

Да, за следобедно хранене я оставам. Аз все още не съм успяла да заменя изцяло яденето. Има дни в които това се случва и в други, които иска да суче след манджата.

Успях да видя, че сте дискитурали кашата и нощното будене. Тео още от първият месец спря да се буди нощно време и все още е така, като изключим днити с настинка Идета ми беше, че няма според мен връзка между кашата и нощното будене.

И да се извиня, че чак сега ви отговарям, нотова годишно приключване с две деца на главата е мисията невъзможна. Но вече мога да кажа, че отпадна този ангажимент.

Общи условия

Активация на акаунт