Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 200
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
а защо да я отучват от нощното хранене newsm78 Нито е необходимо, нито е добра идея според мен Confused
  202uu Peace newsm10

Бени, ЧИД!  bouquet
Стани, честит празник и от мен! Ще сложа почерпката от твое име. Grinning

# 436
Нареждам се на пищната трапеза  Flutter Стани   newsm59
Бени  newsm67

# 437
Стани, забравих - честито и от мен  Hug  bouquet
Да, така е, сутрин или на обяд се въвеждат новите, за да може да се проследи евентуална реакция  Peace като понапредна захранването и има две яденета - обедно и следобедно и примерно следобяд даваш каша с плод и въвеждаш нов плод вече може да го дадеш следобяд  Peace

# 438
  • shumen
Стани,честито и от мен.Да си жива и здрава.
ООф,аз се чудя сега какво мога да му давам с тоя нисък хемоглобин.Днеска дадох за 1 път 1/4 жълтък,а утре мисля да е спанак.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 10:18 от danaeka

# 439
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добро утро,
Либра да, точно нещо такова имах предвид както ти си захранила.Ами значи теб ще подпитавм ... ще береш ядове с мен  Laughing, само че плодовите пюрета съм решила да не ги меша в каша, а по нататък като въведа нишестето да правя кисели, а плодово пюре да давам между храненията.Ти  кашата още през втората седмица ли я премина следобед, и по кое време по точно (в колко часа я даваш newsm78), и как точно я приготвяш с АМ ли? Започна ли да спи повече през нощта муцунката  Hug
Бюти, Ивап значи направо с АМ да я приготвя кашата още от първото захранване ли?
Бени кърма имам за две бебета  Blush (много жалко че трябва да отбивам след 6-тия  Sad ), но четох че кърмата много втечнява и каши и пюрета, а ако давам много течно мисля че веднага ще го изпюе, а ако има консистенция мисля че ще е по добре newsm78
Благодаря ви че се включихте  Hug Hug Hug Hug

# 440
  • Варна
Пете, аз нямам нищо против  Mr. Green , важното е Митачето да хапва с удоволствие , та

Ти  кашата още през втората седмица ли я премина следобед, и по кое време по точно (в колко часа я даваш newsm78), и как точно я приготвяш с АМ ли? Започна ли да спи повече през нощта муцунката  Hug

оризовата каша я взех безмлечна на хип и винаги съм я приготвяла с вода , апропо по този начин приготвена наистина се втечнява доста бързо , поради което в началото на периода докато изяде всички лъжички и накрая вече ставаше на водичка , когато я изместих следобед ( 2-ра седмица) я давах в 15 часа , за спането пу пу пу , муцуни още от третият месец спи по цяла нощ но мога да кажа че кашата засища и беше по спокойна  Flutter през първите месеци на захранване схемата беше :

- кърма след събуждане
- пюре в 12
- каша в 15
- АМ в 18
- кърма преди заспиване

# 441
  • shumen
Добро утро!Днеска май ще се излиза.Тука се мъчи да напече слънчице.Аз мислех още сега,ама дребен ме изненада-заспа сам на дивана в хола както си лежеше и играеше.Аз на компа,омълча се и се обръщам да видя какво става и о,чудо спи.

# 442
  • Варна
ПЕтеса,
не се втечнява чак толкова бързо кашата с кърма. За да не се втечни може да добавяш плодово пюре. А защо трябва да отбиваш след 6-тия месец?
И при нас кашата определено НЕ спомага за спокойния нощен сън. Мисля, че е до дете и няма общо с това какво и кога яде. Борислав последните седмици се буди буквално през час, а кашата я яде следобед. То докато стане време за сън тя се е преработила сто пъти.

# 443
Местя поста в тази тема, че да не спамя отатък. Mr. Green

Теди  Flutter, ама много е сладка малката Ники  Heart Eyes , синеока кукла  Heart Eyes

Благодаря ти, ама... Зеленоока, всъщност. newsm03 Но на снимките почти винаги излиза със синьо-сиви очи, не знам що тъй. Само на тази снимка, която бях пуснала преди време, си личи истинския цвят, Heart Eyes ама е правена с доста по-професионален апарат от моя. Rolling Eyes

# 444
  • Варна
Зелените са още по рядко срещани  Crazy , да ви е жива и здрава и татко и да се замисли за мъжко
чедо , че да има кой да му помага да я опази  smile3521

Я да се консултирам с мамите но които чаветата ядат кухня , реших храната да я разпределям така :

- обяд - пюрето
- следобяд - десерта
- вечеря - супата

вие така ли правите м ?  Flutter

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 10:56 от libra

# 445
Ох Тедиии ... като я видя тази снимка и се разтапям  Blush Hug Hug Hug пу,пу,пуууууу  Hug Hug Hug

А ето мен какво ме очаква  ooooh!
........
съвсем сам вече се изправя и си се самообслужва  Crazy

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 19:08 от F.a.t.e.

# 446
  • Сливен
Теди, сини , зелени - все  е красавица  Hug
И аз не мога да се преборя с това нощно будене - първите три месеца спеше от 8ч. вечерта поне до 3ч. сутринта, а сега към полунощ или в 1ч. и после до сутринта - не ги броя, много са. Не иска чай, биберон, само цица, друго не признава. Дори към 3-4ч. я взимам пак при мен (а се бяхме отучили) - просто не издържам, заспивам на стола докато я кърмя и ме е страх да не я изтърва, затова пак се върнах към това да спим двете. Не че не ми е приятно, просто искам да се научи да си спи в леглото.
Писна ми вече от това време  #Cussing out от 10 дни и повече не сме излизали на хубава разходка, само в квартала. Да се оправя вече  Praynig
Хубав ден  Hug

# 447
Браво на Пламката  Heart Eyes ,а Теди,Ники не сте я правили,ами сте я рисували ... страхотна е !
За спането ...ами заспива навсякъде с изключение на кошарата си-в кошчето за кола,в люлката ,в ръцете ми ,но в момента в който го сложа в кошарата ококорва ей такива очи  Shocked и се е пристрастил към люлеенето ...как да го отуча ?  Sad

# 448
Голяма красавица  Heart Eyes Очите са и подобни на моите, само дето моите някой път са зелени, друг път са сини  Mr. Green
Ние сутрин се кърмим, на обяд Зеленчуково, следобяд АМ, към 6 каша, и преди лягане АМ..идеята ми е да не давам две твърди храни една след друга, затова между тях има млекце  Peace

# 449
Благодаря ви за милите думи, момичета! Hug
Либра, бе той че мисли за още едно (по възможност мъжко го иска, ама аз съм на друго мнение, че да ме огрее и за трето Mr. Green ) - мисли, ама е неясно за кога точно. Явно както и за Ники аз ще съм на stand by и ще го чакам той да поиска, че да действаме. Именно така си почаках първия път, сигурно 5 годинки някъде, от които 3-4 по-осезаемо... ooooh!
Фейт, браво на Пламката! Много е напред с материала! Ники по-късничко се изправи, някъде малко преди 8-мия месец. ТежкО ти и горкО. Mr. Green Да е жив и здрав!  bouquet
Рокси, и Ники спеше непробудно от навършен 1-ви до навършени 2.5 месеца, ама после ми спря тока и се насъбужда за цял живот накуп. При нас се оправи, когато започнах да я отбивам - аз стартирах първо с нощното махане и когато малко след това започна да пие АМ и заместих вечерното с него, все едно някой с магическа пръчка махна и тя спря да се буди. Само че аз никога не се опитах да я приучвам на вода през нощта, та да не почне в един момент за това да ми се буди. Simple Smile Сега се буди само като избива някой зъб - имаме няколко вечери с проплаквания (къде малки, къде по-големи), някой път се налага да я слагам да спи при нас, но като излезе зъба и всичко приключва.

Общи условия

Активация на акаунт