Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Почти ми дойде, така че тест няма да има  Whistling
Зузи, на теб почти, на мен съвсем  Wink Но здраве да е. Ще мине и пак се залавяме  luvbed.
Мишенце   bouquet Честито сърчице.

# 346
  • Северозапада
Мишееееееееее честито сърчице!
Чери, честит празник на момчето ти! Много здрав, весел, палав, послушен и т.н. и много да ви радва!
Деско, бебка май е решила да си спази термина  Rolling Eyes
Тоничка, при този резултат може вече да видите точицата  Heart Eyes
Веселушко, честито ти мърдащо човече  Party
Сигма, днес ще е най-прекрасния ден за вас, не мога дори да си представя частица от вълнението и еуфорията, която изпитвате  Heart Eyes
[Много се смях аз на Йовка от столичаните, когато  не искаше да ражда 5 дни по-рано, но мъжа й беше на друго мнение  Joy
Пате, а "отказвам се, отказвам се"  Joy
Хубав и усмихнат ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 347
Добро утро на всички!

Деси, мила ти още си тук, а? Аз бях заложила на теб за днес! Тая бебека си е добре и не и дреме, че мама е нетърпелива. А ние също де! Mr. GreenРадвам се, че се разписа! Hug

Веси, Тони, даминават болежките. Почивайте си и не се натоварвайте! Naughty

Принцеске, стискам палци мила да сгащите яйцето и да има щастлив край! Praynig Знаеш че те обичам и се моля за теб, преживяхме една и съяа лоша случка, за съжаление! Sad

Веселушко, мила не помная дали вчера ти честитих за прегледа! newsm78Ако не съм ти честитя и само хубави новини! Hug Акъла ми се е взел малко! Rolling Eyes

Аз реших да сменя цвета на косата. Мъжа ми не ми дава да я отрежа. А и като се замисля, не знам дали ще се харесам и да не съжалявам. Ще хванем само връхчетата. Иначе ще се правя черна. Така бях преди 4 години, но после се изсветлих до кестенява!

Забравих да кажа, че всички сте много сладки, а да говоря за малкоте бонбончета! Heart Eyes Представих ни и нас! Wink Айде лек ден на всички. Най сетне едно хубаво и слънчево време днес. После да же ще излезем с детето малко навън1 Flutter

# 348
Принцеска, да те ръсна от сега за другия месец  babydust7
Благодаря, Деска! Много обичам да си кътам, да си имам  newsm79 newsm79 newsm28

... мойто мъж и то телец, ама не знам дали защото е априлски телец, но е голямо душиче...

Ми кУтУ мен бе... и аз телчок съм... и аз душичка!  Mr. Green
Телците нали знаеш, че са големи чревоугодници, бохеми и табиетлии /нещо като естети се превежда май  newsm78/..... та затова ни се получават ястията!
Дани, промяната е хубаво нещо...настройва на друга честота! Действай!

# 349
  • Варна
Е не мога да се сдържа и да не отбележа , Теди  Flutter, ама много е сладка малката Ники  Heart Eyes , синеока кукла  Heart Eyes , да я намачкаш от нас а пък моето чаве и то снимки гледа и като видя Ники и Ема и се смя смя , много и харесват бебетата  Joy

Кокосита , май май на 1 април малката госпожица ще се роди като на шега , леко и бързо  Hug

Пончи и теб те мислим  Hug

Сигмето дали вече е гушнала съкровището си , ех  Heart Eyes

# 350
Вижте, че пак забравих нещо? ooooh! Чери, мила честит ви празник на малкото-вече пораснало момченце! Да ви радва много и скоро да стане батко му пожелавам! Hug
Принцес, права си. Днес си взимам боята, а утре се боядисвам. Ще кача после снимки с новата глава! Mr. Green Joy Joy

# 351
Детокса ми беше три дни по пълнолуние.Чай, плодове и английска сол. От вчера се захранвам  Wink  Аз всяка година го правя напролет , заедно с почистването на дома. Все гледам да е преди Великден. Сега, тъй като е късен тази година ще мога да направя още един детокс  Wink

# 352
  • София
   Princessa SS,Зузи,мерси че питате-идейка по-добре е Praynig

# 353
  • Германия
Добро утро,
Благодаря ви за поздравите, за именния ден
Пате: освен боровинка, хубаво е да пиеш много течности. Бързо оздравяване.
Тоничка: хайде препикай на веднъж всичките тестове, за да имаш мира  Joy
Ева:
дано те подмине, тази дето е при мен.
Сигме: хайде днес ви е денят, да ви е много слънчев и прекрасен!
Sweety: дано скоро се регулира МЦ и да има бързо хубава новина
Рейни: Как е да не ходиш на работа. Оф още не съм стигнала до вашата фотосесия. Пу пу, нека и за в бъдеще таткото да участва в покупките, много мило ми стана като прочетох това.
Форестче, дано мъника бързо се оправи.
Пони и Деситка: как сте? Аз да ви пожелая от сега бързо и леко раждане, пък те бебетата когато искат, тогава да се появят, важното е, че ще са Овнета  Joy
Даниелка: успя ли да минеш на преглед. Оф то май в Италия, имаше нещо странно със здравното осигуряване.
Пънче: хайде гони вече тази лелка.Хахаха много яка тениска
Мише: честито мила, много се радвам за тупкащото сърчице  Hug Лека бременност
Веселяшко: браво за хубавите новини
Магнитче: бързо оздравяване
Чери: Да ти е жив и здрав юнака!

# 354
Вече се изнервям с този цикъл #Cussing out Трети ден цапа кафяво, заболява ме уж да "тръгне" хубаво, става за малко червен теча Joy и после пак цапва много леко в кафяво. Снощи дори ставах да пия нещо обезболяващо, защото си имах типичната болка при М, но сега пак нищо не ме боли. Нищо не разбирам Crossing Arms Ясно е, че по време на бебеправене всичко се обърква, ясно ми е, че много жени зацапват така ден-два-три преди М, ама вече какво ли не ми минава през главата на моменти...

# 355
  • София
Ами Зузан, ай припикай един тест, че да се успокоим поне всички, та и ти с нас!  Mr. Green

# 356
Глухарче, не съм още, ама то и още ми цапа лекичко. Малко е, но вече 6-ти ден само цапа. Вчера личната я нямаше, другия четвъртък ще ида, дано е там. Ще ида на АГ веднага щом взема направление, ако ми даде, ако ли не на частно ще е. Но ще е преди първия Ц прегледа! Искам да ме види, въпреки, че се чувствам добре след К.

# 357
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - ще започнем май дружно да скандираме за тест  Naughty
Върви купи от аптеката от най-простите лентички и "маркирай" една, не е нужно да купуваш от скъпите тестове

Весето ме е изпреварила  Simple Smile

# 358
Ами Зузан, ай припикай един тест, че да се успокоим поне всички, та и ти с нас!  Mr. Green
newsm80

# 359
и кво точно да тествам, ако не е тайна? Не съм бременна, бе хора..снощи дори се пробвах с един тест за О, понеже нямах друг..нищо няма. По-скоро ми е притеснено вече защо става така..

Общи условия

Активация на акаунт