Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 830
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Зузка ни се скара, аз виновно млъквам и няма да се обаждам повече. Mr. Green

# 361
  • София
Ми моя тест за О. не показваше до скоро, дори при чхг над 5000.
Ще ти разкажа за един случай от другата тема, когато пишех. Едно момиче си изкара "цикъл", разбра че е бременна чак на другия месец. Уж и беше дошло, ама ей така с цапане и хоп, дръгия месец направо в 8ма седмица.

# 362
не знам вече какво да мисля, четсно казано..никога не съм имала проблеми с цикъла си и винаги всичко ми е било като по ноти. Ако до довечера не ми дойде ще направя тест, като се прибера. Ако пък излезе положителен ще се матирам тотално, заради това цапане и болките Joy Познайте какви приятни мисли за извънматочни и тем подобни ми минават из главата newsm09

# 363
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - bambam

# 364
  • София
Зузе, стига бе! Ти толкова много ме учиш да съм положителна... Hug Hug Hug

# 365
Веси, аз не съм отрицателна, просто след 4 аборта имам малко повече притеснения, това е. Може да се наложи временно и аз да плясна няколко ластика на ръката  hahaha

# 366
Зузе аз само ти стискам палци.
На мен ми излязоха резултатите о
 прегестерона   34 на 7 ден от О       реф.ст.1.5  – 20
още не съм ви изчела  Hug за всички

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 11:13 от nelkamilano

# 367
Зузе, ако не бях сигурна в двете черти ( а повярвай- сигурна съм  Joy ), тази нощ с тези болки щях да съм убедена, че ми идва. Направи тест, за да знаеш поне какво се случва. А ако не го усещаш, просто си чакай  Heart Eyes

Нелка, не, не! Кажи и референтните, за да чуеш мнението на момичетата, което ти написах и аз на ЛС  Praynig

# 368
 Здравейте , момичета  Heart Eyes.
 Чери - да ежив и здрав малкият рожденник   bouquet . Да расте игриво, безгрижно и будно дете  Heart Eyes.
 Магнитче - бързо да оздравява и твоят мъник  Hug
 Стели - забравих да ви нагушам с Ради вчера  Hug Heart Eyes. Щом мамите казват , че не е наддал прекалено , значи е така , пък и то тези таблици и показатели дават едни средни стойности . Не може всички да растат точно по тях.
 Принцеса -  на теб ти пожелавам съвсем скорошна лелка , за да можете да подновите опитите в най- скоро време  Hug.
 Тоничка - щом но- шпато те отпуска пий си го редовно до преглед , не ти пречи да чуеш мнението и на док де  Hug.
 Арвенче- още ли не е минало възпалението ?Прави все пак леки разходки , да не се обездвижваш много  Hug Heart Eyes.
 Пате - бързо да ги разкарваш тези бактерии , все пак добре , че те са били виновникът за тези болки .
 Ева - браво на мъжа ти за приготвената вечеря . Не съм се замисляла , че кулинарията може би се предава със зодията , но и моят като готви го прави с голямо желание и му се получават добре ястията  Crazy ( също е телец ).
 Зузи -  ами здраве да е , другият месец няма да я пускаме лелята  Hug Heart Eyes.
 Суити - понякога съдбата е на различно мнение от лекарското , докато няма лелка, има надежда  Hug Heart Eyes.
 Сигме - вкъщи ли сте вече ?  Hug.
 Прашулинке - пак огладнях като четох за тез погачи  Crazy  Heart Eyes.
 Аз пък сънувах , че Десито е родила  Crazy- беше минало много леко, по Фейтски  Sunglasses. Тъй като първото явно не е така , поне за лекотата дано позная  Heart Eyes. А то нищо чудно заедно да ни почнат напъните  Crazy- като гледам как почти еднакво ни се случват досега нещата  Crazy. Пък и аз до последно си вървя по термин  Blush. А и на мен ми предстои да съм обзаведена с две рогати  Twisted Evil  Blush. Довечера сме  на рожден ден на свекърва ми , засега не се очертава да съм в родилното , вместо да ям торта ( само ядене ми е в главата , а като седна се наяждам с половин порция  Mr. Green) Whistling.
 Хубав петъчен ден ви пожелавам и да не забравяме , че април месец наближава и е чудесен за правене на бебоци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.
 Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора .  Crazy
 Редактирам се за Зузка - дано скоро се изясни ситуацията , вярно че е нетипично за това зацапване , но се случва както при наближаващ цикъл , така и при някои бременности  Praynig Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 11:18 от ponyo

# 369
Здравейте мацки Hug
Чери да е жив и здрав малкия  HugМагнитче и на теб така ,бързо да оздравява Peace
Зузи ,стискаме палци Peace
Лек ден на всички Hug Hug

# 370
  • Варна
Зузи... хубаво си решила довечера да се тестваш... поне да си наясно...
Пончита... не си родила и ти... Simple Smile Хубаво е наистина мъжа ти да те глези и отменя в домакинството... Моят е живял в Италия и ми прави някакви тамошни пасти и вкусотии, само дето имат много въглехидрати, от които аз нямам нужда... Да не говорим фитнес-инструктора като чуе въглехидрати как му настръхва косата на голата глава...

# 371
Здравейте мацки, от 7 часа пиша за добро утро , пък вие даже и 3 страници изписахте докато се наканя  Crazy
Тони прекрасен резултат  Heart Eyes
Сигмето днес е най- щастливата жена  Heart Eyes
Мише честито сърчице  Hug
Чери честит ти рожденник да ти е жив и здрав и съвсем скоро да го направите батко :*

Аз снощи в три посред нощ се събудих , че много ми се гадеше и така поне час ,ама мина

Веси снощи те сънувах, мерихме си коремчетата  Joy

# 372
  • София
Чери, да ти е живо и здраво малкото голямо момче  smile3525

# 373
Добър ден и от мен!
Чери, да ти е жив и здрав юнака!   Hug  bouquet
Магнитче, и твоя сладур да оздравява!   Hug  bouquet
Момичета, защо по всички калкулатори ми излизат различни седмици и дни?  Намерих и такива, специално за ЗЕТ на трети ден, и пак е различно от това, което док казва.   Thinking

# 374
  • Варна
Мишкииии,
страхотно, миличка, много се радвам Simple Smile Да си го отгледаш до сладко бебоче Heart Eyes
МАгнетче,
Бобо за един месец два пъти се обзаведе със сополи до... не знам къде Whistling Много е неприятно, наистина, но ще мине Hug
Тоничка,
и според мен ако болката изобщо не се влияе от но-шпа звъни на док за всеки случай Confused
Зузе,
не е извънматочна. Стискам палци за другото Hug
Сигме,
прибрахте ли се със снахата Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт