Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 798
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Хайде поспаланкии, грабвайте от което искате и се усмихнете на един нов хубав ден
Скрит текст:
И нещо специално за Миши, че не се сдържах...
Добро утро Мише
Скрит текст:
  Grinning

Чери, да ти е живо и здраво детенцето. Много скоро батко и една позитивна мама- няма да се даваш  Hug

Аз тържествено обещавам- няма вече да ходя да ме бодът без причина. Бебчо е тук и ей сега ще порасне  Praynig
Тази нощ бях с ужасни болки, точно като в М. Не знам дали са контракции, но много се уплаших. Пих един нош-па и ми е минало и съм заспала. Ще звъня малко по- късно на доки да каже какво да взимам, че снощи и кръста доста ме боля и вече не смятам, че това е в границите на нормалното. Дано всичко да отшуми, че искам да съм хепи ама все се намира какво да ме тревожи.
Цун и беж да поработя, а ако мога и по- рано да се прибера да си лежа мисля, че ще е най- добре.
  bouquet  Heart Eyes

# 331
Добро утро и от мен  Hug
Чери, нека е здрав и послушен Алекс!
Нека само радости ви носи   bouquet
Тони, болките са нормални като отшумяват бързо, повече почивка и ако смяташ, че наистина са силни се посъветвай с док  Hug
Зузка, цъфна ли?  Twisted Evil
Как доживях само да си видя лентичката изпълнена  Shocked  Crazy  Blush
Прекрасен ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 332
  • В сърцето на любимия човек
Чери- да ти е жив и здрав рожденика!
КокоситаHug
 newsm79 newsm79 newsm79
Тоничка - ако наистина болките са силни най-добре се чуй с лекаря си. Надявам се всичко да е наред. С това ЧХГ вече може да ходиш на лекар  Hug
Зузе - имаме ли тест днес  Mr. Green

Хубав ден, прекрасни   bouquet

# 333
Доброоо утро и отменнн

Дескаааа, терминът на раждане е - днес!  Mr. Green Wink
Чери, честит рожден ден на детенце. Нека е жив и здрав, много, много щастив и с късмет в живота. Пожелавам му следващият рожден ден да го празнува като батко. Наздраве на вас , newsm24

Аз снощи сънувах как всички сме събрани пред нашата болница с торти, пити/ явно от детокса ме държи глад/ защото Пончита е родила... Laughing Laughing

Хайде хубав ден от мен, макар и да е мрачен дано има светли новини в него  Crazy

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 08:44 от Звезден^Прах

# 334
  • София
Мишее, честито сърчице мила! Оттук натам смело да растете и само хубави новони да носиш!  Hug
Веселушко, хайде и на теб честита радост! И сега по-спокойно, нали!  Hug
Тоничка, щом минават болките от ношпа, всичко е ок. Но можеш да звъннеш на док все пак.  Hug А за напитките, аз избирам чая.  Mr. Green
Чери, честит празник на твоето момченце! Да е зив и здрав за радост на мама и татко!  Embarassed Ти как си? Липсваш...  Hug
Деси, ами айде, изпълнявай каквото пише.  Mr. Green
Прахче, и аз все сънувам, че момичетата от темата са родили... Laughing
Пънче, и на теб, и на всички хубав ден!
Зуз?

Да ви кажа и мен днеска леко ме наболява та вече започнах с едно но-шпа...
Дано мине бързо тоя петък!

# 335
Чери, ЧРД на твоя юнак! Да расте здраво и щастливо дете!
Прахче, явно наистина те гони глада.  Mr. Green Захранваш ли се вече?
Деси, хайде билета за раждане е вече разписан. Може да ходиш. Много се смях аз на Йовка от столичаните, когато  не искаше да ражда 5 дни по-рано, но мъжа й беше на друго мнение  Joy
Тони, звънни на док да ти е по-спокойно!
И момичета
Скрит текст:

# 336
Добро утро!
Вчера не можах да се запиша-страхотни новини.
Мише честито сърчице,лек и безпроблемна до термин.
Тони честито ти повишаване на ЧХГ ,всичко да е наред и скоро седмица две сърчице.
Веселушко и на теб страхотни резултати от хубави по хубави всеки следващ път.
Cherry Mam ,честит ти рожденник да ви е жив и здрав.
Сигме най желания ден в живота ви и със сигурност най щастлив.
Имаме си и бременна с термин днес ,а дали ще е днес ?Чакаме те Кокоске.

Скрит текст:
Моята кумица е бременна (беше де)и във сряда вечерта понеже е в болница имала болки чакаше нейния доктор да каже кога ще ражда т.е секциото и аз й съобщих новината и й казах сега да не се развълнуваш и да родиш.А тя е с термин 20.04.,но голямо бебе и щеше да е по рано.Вечерта става и й изтичат водите почнали контракции и рано вчера са я срязали и изкарали бебока(трето момче).Та много й тежеше вече и взе че роди.Да й е жив и здрав.Сега снахата трябва да ражда до 20 дни но на нея наяма да казвам все още  Mr. Green.

# 337
Как доживях само да си видя лентичката изпълнена  Shocked  Crazy  Blush

И аз си мислих, че няма и все се надявах да родя по-рано, ама  Mr. Green

Леко раждане на теб и Пони  Praynig Hug както се казва по фейтски /за има няма  час и половина  Mr. Green/

Мишееееее ... изпълни ми душата мила  Hug Hug Hug много се радвам за теб и ще те следя задължително  Hug

Сиг ... днес е денят  Hug да ви върви по вода, както вали сега и да си я нагушкаш малката на спокойствие вече  Hug

Чери ... ЧРД на патерици на момченцетото и скоро наистина да го направиш горд батко  Hug

Съжалявам ако изпускам нещо ... наистина времето е кът  Blush

ааа ... забравих да кажа на Рейни, че има страхотна пупа  Mr. Green радвай и се ощееее мъничко  Hug

Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 338
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Днес за 1-ви път от 1 седмица ще си подам носа навън и чакам мъжо да ме разходи  Mr. Green Ми то с тоя нерв, как се върви  Crossing Arms
Хубав Петъчен ден на всички  Grinning

# 339
Добро утро!!!
Аз докато ви изчета и Кокосита ще роди  #Crazy....
Деситка, много хубаво го пише "терминът е днес"... чак се развълнувах!  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тоничка, боцкат те, ама и резултатите оправдани - хубави!...
ЧЕСТИТО сърчице, Мише!!!  Hug Все такива да са ти вълненията до термин - приятни и незабравими...
Веселушко, честит ти и на тебе шаващ беборан!  Hug
Магнетче, как е детенце днес? Дано да е по-добре!  fingerscrossed
Чери Мам, ЧРД на Алекс!!! Жив и здрав да ви е, много да ви радва... а скоро и батко!
Веси, най-хубавото на уикенда е петък следобяд  Grinning Днес пък как ми се спиии  ooooh!
Пате, усмихна ме петъчно с бебо и куч  hahaha
Зузи, как сме?  Hug
Евич, денят днес как се очертава?
Момичета мили, прегръщам ви всички до една!  Hug Hug Hug
Аз по план график тия дни чакам втория циклю след К. Смятам след него да се почваме, пък да видим  newsm78 Само бебета сънувам напоследък....
На всички: хуууубав ден!!!  Heart Eyes

# 340
  • София
Прекрасни, много на бързо минавам, че и днес ще е шеметен ден. Crazy

Честито сърчице на Мишки!

А за всички други много прегръдки!  Hug Hug Hug

# 341
  • Варна
Добро утро, мацки!!!
Днес пролетта вече загатва, че е близо... Не знам ама аз никак не можах да спя тази вечер... учудващото е, че съм кукуряк обаче днес Simple Smile
Перуника, рецептата е негова
Скрит текст:
беше ги мариновал с къри, чесън, вино, соев сос и зехтин, после ги прави на тиган и накрая им сложи малко заквасена сметана. Станаха много крехки и понеже сметаната беше съвсем малко и не стана тежко Simple Smile
Зузи, мойто мъж и то телец, ама не знам дали защото е априлски телец, но е голямо душиче...
Чери, честито ти детенце!!! Да те радва много и скоро да си му родите другарче...
Тонче, радвам се, че си спокойна вече, но наистина дано скоро и болките ти отшумят...
Кокоска, "терминът на раждане е днес..." Simple Smile
Прахче, държиш ли още на детокс??? Аз преди години правех по 20 дни на чай и плодове, но вече май нямам нерви за това... последно правих детокс с Мадал бал (палмов сироп), ама много ме изнерви цялата работа...
Весенце, не се озорвай много и дано нямаш болежки!
Патенце, много ми хареса напомнянето ти, че е петък Simple Smile
Лилка, могат дате вземат в болницата да предизвикваш ражданията Simple Smile Да е живо и здраво бебчето на кумицата ти!
Принцеска, хайде да ти идва тоя така желан цикъл, че да се мяташ и ти в "гоненето на яйцето"...
Арвенче, денят за изкарване на носа навън поне е хубав Simple Smile
Хайде, прекрасници, хубав ден желая на всички! Аз се гмуркам в работата, че ми се е натрупало и трябва днес да свърша доста неща... но ще мятам по едно оче и тук...
Усмивки!!!
[/i][/color]

# 342
Оо, Фейт, дано по фейтски мине  Praynig Ама и да почне вече  Joy Гушки за калпазанчо и теб  Hug
Принцеска, да те ръсна от сега за другия месец  babydust7

# 343
Добро утро!  Mr. Green

Чери, да ти е жив и здрав мъника, нека ви дарява само с усмивки!   bouquet

Почти ми дойде, така че тест няма да има  Whistling

Магнитче, как е Жорко днес?  Rolling Eyes

Чак не мога да повярвам как в Неделя ще е 18 градуса...днес направо си е зима вън пак Outta Joint

Упс, откраднах на някой прашеца без за искам

# 344
  • В градината...
Чери, да ти е живо и здраво детето  и скоро братче или сестриче да има, а защо не и двете  Peace

Ева, мерси, в кърито е явно тайната  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт