Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • В градината...
Наборе, може ли рецептата за филенцата  Thinking

# 316
Коки, явно сме телеПАТКИ  hahaha
Явно, веднага викнахме и още един паток  Joy
ИстествИно, няма да се цепя от колектива Joy Отзовавам се на мига!
Ето и Пони се отчете, мога спокойно да ходя да мия чинии и да простирам Mr. Green

# 317
значи и трите патки се събрахме  hahaha

Голям съм шемет ooooh! Blush..
Веселуш, забравих да те поздравя за хубавите новини  Hug

А на Бени забравих да честитя именния ден ooooh! Със здраве да си носиш името, Бени!   bouquet

# 318
  • В сърцето на любимия човек
Мишее -   love001 Честито сърчице ! Да тупка силно под твоето и след 8 месеца да гушнеш своето прекрасно и здраво съкровище  Hug
Веселушко - браво и на теб за хубавите новини  Hug
Тоничка - щом е над 1000 ЧХГ-то вече може да се види точица  Heart Eyes
Пони и Кокоса се отчетоха - вече мога да спя спокойно  Hug
Зузе - ако утре сутрин не маркираш един тест ще дой да да ти дърпам ушите  Mr. Green

Ох, пак забравих какво щях да пиша, явно ще се включа в отбора на патките   newsm57 (понеже няма друго пернато, сложих таз кокошка)  Mr. Green
Хайде - лека и бебеносна от мен  Hug

# 319
Мишонииииииии  Mr. Green Ей тъй съм се хилнала и не мога да си прибера усмивката  Hug Hug Толкова се радвам  Hug Едно послушно мишленце след 7-8 месеца , а до тогава леко да минават дните и само добри новини от прегледите да носиш  !
Да гушна профилактично телеПАТКИте Hug , а Патето да ги мори тея коли
Мнооооо ми се спи .Лека от мен  Wink

# 320
  • В къщурката на хълма на феите
Мише много се радвам за теб и мънинкото мишленце! леко да минава времето миличка .. чакам да докладваш за розов мишо .. все пак ти пуснах Ема да те прашули Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 321
  • shumen
Мише,честито.Да гушкаш след 9 месеца пухкав и ревящ бебок.
Сигме,браво на Лия.Да се гушкате много утре.

# 322
Пънчита, специален подарък за теб, за да не страдаш от липсата на други пернати Joy
Скрит текст:

Тест няма да има, цапам си и ще ми дойде Whistling

# 323
  • В сърцето на любимия човек
Пънчита, специален подарък за теб, за да не страдаш от липсата на други пернати Joy
Скрит текст:

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532

Сега може да няма, ама другия месец ще има и тогава ще те питам с козле у дома какво ще правиш  Mr. Green

# 324
ще имам две рогати (мъжо е Телец), ще оцелея Joy

# 325
Вие нещо много взехте да се гъбаркате с патките smile3533 Ся на патки ли ще се обиждаме Joy
Стели, много ти е хубаво това малко човече в подписа Heart Eyes

# 326
  • до едно тепе
ще имам две рогати (мъжо е Телец), ще оцелея Joy
Поне ще са от различен род рогати.Моите са 2 козела и единия боде от едната страна,другия от другата hahaha Ама си ги обичам,особено малкото козле Heart Eyes Може да са ужасно чаровни,когато поискат Party

# 327
Мишинкаааааа, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!!!!!!!!!!!!!! От сърце желая една лека бременност и днешните трепети да са най-"слабите" през нея! Hug Hug Hug
Зузанас, ти сигурна ли си? newsm78 И аз смятах, че ще ми дойде като за световно, щото ме болеше като на 2-ри ден цикъл, ама нейсе... Rolling Eyes Ще те дебна още, така да знаеш! newsm03

# 328
Момичета, много ви благодаря за пожеланията!  Почувствах се много специална!   Blush Hug
Бени, честит имен ден!  Много здраве и сбъднати мечти!   Hug  bouquet
Веселушко, браво за хубавите резултати и на теб!  Все такива да ни носиш!   Hug
Ама много хубави снимки в това албумче бее, усмихнахте ми вечерта още повече!  Пу пу, много са хубави всички!   Flutter
И рецептата за филенцата да се появи на бял свят, не на лични, ей   Naughty   Hug
Сигмееее, ах, мед ми капе на сърцето!   Hug
Форест, как е малката?   Hug
Тоничка, на теб вени останаха ли ти бе мила, стига се дупчи   Hug  Кога ще ходиш на преглед?  Вече трябва да се види сакче!   Heart Eyes
Флауър, вкусна ли беше тортата?   newsm53

# 329
  • Лондон/Пловдив
Мишле много се радвам за   Kissing Heart Two Hearts
Сигме утре е прекрасен ден  Heart Eyes
Една бърза почерпка моя юнак днес (в БГ вече вчера ) става на 6  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт