Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 803
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
мише честито сърчице и от мен. Heart Eyes

на мен детето ми е болно със сополи до глезените и не ми се пише..

# 301
Щом Деска не ражда -значи никой не ражда   Tired Rolling Eyes
 smile3507 продължаваме да си чакаме тогаз  

p.s.s. Зиленкооооо много си хубаваааа. страхотни снимки и фотография, чак сега отворих албумчето  Heart Eyes Heart Eyes

Пони я виждам на терасата ли, балкона ли...как точно му се казва  newsm78 newsm78, да каже как са тоновете и какво е казал чичо доктор  Rolling Eyes Rolling Eyes ние сме на stand -by позиция  Crazy 

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 19:21 от Звезден^Прах

# 302
Mише,честито ви силно тупкащо сърчице  bouquet

# 303
Имаме си сърцееее!   newsm44 newsm44 newsm44  Толкова хубаво биееее!
Ух, ух, тази новина чаках, честито, Мишенце, нека бъдат най-вълшебните месеци до края, когато ще държиш живо и здраво детето си в прегръдки  Hug
Втората дългоочаквана новина е за Сигмето, най-накрая заедно, най-накрая у дома, утре ще си гушнеш златния медал от всичките борби и усилия  Heart Eyes
Принцеска, кефирът на четене е по-сложен за гледане, отколкото в действителност, повярвай ми, аз не съм човек, който да може да се мотае с досадни къщни занимания  Mr. Green
Рейни, много сте хубави и тримата  Crazy
Тоничка, ама и твоят резултат е един хууубав  Heart Eyes Браво, днес само ни радвате!
Рони, как си ти?  Hug
Веселушко, а така, честита мърдаща топчица и на теб   bouquet

# 304
Веселушко,браво и на хубавите новини при вас,все такива да носите Hug

Магнитче,дано се оправя бързо твоето момченце Hug

Пропуснах да честитя именния ден на Бени и всички празнуващи днес именници.Със здраве да си носите имената Hug

Пони , gydi

Моменце, Hug

# 305
Веселушко, честито за хубавите новини! Hug
Магнитче, да се оправи бързо детето.  Hug Много неприятно! Confused

# 306
Веселушко , Миши  Hug Hug Hug   Нямах съмнение за хубавите новини от вас. Много се радвам за вашата радост.
И аз съм по- спокойна вече, но не бих казала на пълно. Благодаря на всички  bouquet

Чоко, сега ние с теб трябва да се похвалим със сърчица, в което не се съмнявам също. Аз ще съм по- на там. На преглед- другата седмица. И на ембрионче ще съм доволна, но едва ли. Раничко ни е. Утре ще звъня на док. да запишем час.

Времем е за последователи. Дай Боже толкова магистралки в Април, колкото и в Март. А в същност колко бяха в Март  Simple Smile
Аз съм с ужасни болки днес- под пъпа и кръста  Tired Нош-па не помага, но ще си ги търпя неразположенията. Какво да правя.
Скрит текст:
Момичета в дрогерията под офиса ме разкриха по нош-пато. Оказа се, че тяхна бременна клиентка си го е купувала през ден. Ееее, само бременните ли го взимат Mr. Green А аз нали от тях все витаминки, тестове си взимах, та се знаем кой за какво се бори. Викат ми "ааааа, кой взима нош-па, аа? Нещо става тук. " И аз естествено се ухилих до ушите

# 307
  • Варна
Ей, това чаках  Mr. Green
Мишеее, нямаш представа колко се радвам ! Леки и безпроблемни оставащи месеци до края, и здраво и красиво бебенце на финала  Hug
Веселушко, много хубави новини, нека все така да си расте бебо и да радва мама  Heart Eyes
Тоничка, много хубав резултат !
Вече мога да си легна спокойна и усмихната до уши  Grinning
Лека нощ на всички  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7
някой искаше прашец  Blush

# 308
Мишано, залепна ми пръста на F5 да не те изпусна. Много, ама много ме усмихна  Party Party Party Имаш си вече две сърца и така ще бъде винаги  Heart Eyes Все с хубави новини да идваш  Praynig
Чоко, много се радвам на добрите новини и при вас  Hug
Прахче, все се каня да ти пиша, че според мен сте взели страхотно решение. Надявам се всичко да е наред и ако сте се решили, да дадете дом на малките душици. Пък междувременно съм сигурна, че ще ги уредите с братче или сестриче ваше производство  Hug
Тони, болките в началото по принцип са нормални, ако са наистина ужасни, звънни да лекаря си.
Моме, добре съм, благодаря, че ме мислиш. Имам много работа и не ми остава време за форума, а и не съм вече на тази вълна, та не мога да допринеса особено, дори и със спам. Харесва ми темата такава, много ентусиазъм и настроение има в нея, но на мен тези трепети са ми малко далечни, та затова по-рядко пиша. Наглеждам ви обаче, щото си имам тука няколко девойки, които са ми много на сърце и искам да ги видя бременни. Знаеш, че си една от тях  Hug

# 309
Ой, ой  Party
Много мили и хубави новини  Heart Eyes
Мишок, туп-туп, после ритничета, болежки тук и там, големи шутове и изпъвания, хълцукания, усмивка при всяко обаждане на бебчо- това те чака, мила  Hug За раждането после ще добавя  Mr. Green
Тони, Чоко, Веселушко, все хубави новини да ни носите  Hug
Сигмитооо, ще тръпнем утре с теб  Heart Eyes
Рейн, прекрасни сте, мила  Hug
Зузке, ти по сателита ли ме следиш  Joy
Ох, милите ми, уморихме ви с Пони в очакване  Mr. Green Ама все пак овнета чакаме, личи си  Mr. Green
На всички, които пропускам  Hug
И многоо заразен  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
П.П. Пънче, може все още да ми подарите блузка Grinning

# 310
Коки, явно сме телеПАТКИ  hahaha

# 311
Мишеееее, каква новина само! Настръхнах цялата! Честито сърчице, миличка! Да бие така под маминото още 8 месеца и после да вземеш в прегръдките си най-прекрасното детенце - твоето Hug
Пони,Деси да се разпишат бързо! Нямаме отчет тази вечер. Пони, как бяха тоновете?
Рейни, много сте свежи с таткото! Честити ти бебешки покупки! Прегледи, мрегледи, ама друго си е да не си на работа, нали?
Тони, резултатът е трепач!
Бени, честит имен ден!  bouquet
Веселушко, браво на твоето бебе!
Магнитче, Форестче, бързо да озравяват дечицата!
Рони, разписвай се от време на време! А така както не си на тази вълна се получават най-добре работите Heart Eyes
А ето я Деската, още е 2 в 1, поне се разписа, че е добре Hug

# 312
Коки, явно сме телеПАТКИ  hahaha
Явно, веднага викнахме и още един паток  Joy

# 313
 Ей , ма на, вече мога да драсна два реда  Mr. Green.
 Мишкиии - ами направо се ухилих до ушите като те прочетох . Честито ти силно тупкащо сърчице , а скоро да видиш и оформящото се човече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 Веселушко - браво и на теб за хубавите новини от прегледа , след две седмици пак  Heart Eyes
 Тоничка - според мен вече трябва да спираш тестванията , направо на преглед , чудесен резултат   Hug Heart Eyes.
 Бени - честит имен ден , да си много здрава , обичана и щастлива мама  Heart Eyes.
 Рейни - мале , мале , ей това са снимки за спомен , много сте готини тримцата  Mr. Green Heart Eyes.
 Малее и бебоците ни какви са хубави , а те половината вече големи деца - Ема- Мария, Никито и Слав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Откакто съм се прибрала съм пуснала една дълга сесия да ви следя , ама все не ми оставаше време. Е , поне събрах всички честитки за днес накуп  Sunglasses.Най- много пак да съм забравила някой , ще ме извините  Blush.
 Записът на тонове беше чудесен ( по думите на сестрата) , пожелаха ми леко раждане и казаха , че нов час няма за кога да ми дават   Flutter.Разходката ми в мола се превърна в един страхотен пазар - половинчо ми се обади и каза , че съм му на път и може да ме прибере до вкъщи , та ако знаете с каква количка го посрещнах  Joy. То аз си бях планирала малко леки покупки , ама след като го чух и се развихрих. А после ме и зарадва , че и следобед ще ни докарат матрака . Та изкарах динамичен ден  Crazy.
 Утре пак ще разгледам албумчето , че има нови снимчици разбрах  Flutter.
 Ааа, Рони - аз съм сигурна , че и ти ще ни поднесеш един скорошен ден приятна изненада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Хубава и бебеносна вечер да пожелая , някои все още не чакат , имена няма да казвам  smile3505, само палци стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 314
  • Варна
Веселушко, много хубави новини! На другия преглед да поздравиш мъничето от лелите му Simple Smile
Тонче, не поминаха ли малко болките ти... то бременността май голям зор ей... Simple Smile
Кокоска, Пончита явно няма да раждате тази вечер... или знаеш ли пък... Simple Smile
Моят мил мъж ми наготви днес някакви уникални пилешки филенца... Simple Smile Похвалвам го пред вас! Simple Smile
Хубава вечер ви желая и много Усмивки от мен!

Общи условия

Активация на акаунт