Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 209
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
Бенджи, Честит Рожден Ден, пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и успехи   bouquet
Май не съм ви казвала, че Ивка дава "боц" от около 1-2 седмици и казва мама и баба, но мисля, че още съвсем несъзнателно, прави опити и за танцуване.

# 376
  • Варна
Бенджи,
честит рожден ден! newsm59

# 377
Либра, Месечинке, Роксана, STANITANI, Поспаланчо, Данаека, Петеса, благодаря за пожеланията  Hug

Бенжи, честит рожден ден ! Здрава и щастие за теб и всички, които обичаш   bouquet

Роксана, браво на Ивка за новите умения Simple Smile Съвсем скоро ще казва 'мама' и 'баба' съзнателно  Hug

Тук някакво слънце се загатна през облаците...Дано е свършил студа вече, а с него и вирусите  Whistling
Искам и аз от много време да сложим обички на Габи, но ще изчакам още, защото според мен ще си ги дърпа. Тя като усети, че има фиба или ластиче на косата не спира, докато не ги махне...

# 378
Бенджолина честит рожден ден   bouquet

# 379
  • Варна
Ахаа , ето кой бил значи , Бенджи Честит Рожден Ден , да си жива и здрава и много обичана от любимите на сърцето ти  nbirthday , ще правиш ли домашна торта , както за празника на малката калинка  Flutter...............иначе виртуалните бонбони са един път , облизах монитора  Mr. Green

Рокси , браво на Ивка , моето чаве в началото наместо да дава боц ми хващаше целият пръст  hahaha

Форест , и аз такива опасения имам , да не си дърпа ушетата , и това защото като и сложа гуглата на суитчера и започва да дърпа докато не я свали та си мисля дали ще мога да и слагам лятото шапчица , има толкова сладки  Heart Eyes

Бени  Joy, значи казваш книгата е ръководство за употреба на бебето , ама едно към едно ли е с реалността или има маалки неточности  Mr. Green Hug

# 380
  • Варна
Бенджи, честит рожден ден, мила! Много здраве, късмет и любов на теб и цялото ти семейство!  bouquet  bouquet  bouquet

Форест, честит имен ден на Габи (със закъснение)!  bouquet

Меци, и ние се захранваме от 2 седмици и максимума, който изяжда Тео е 50-60 гр., само като аз му направя картофче изяжда 100-тина грама. Вкарала съм картоф, тиква, морков и от 3-4 дни оризова каша. Днес смятам да сложа ябълка в кашата и по този начин да вкарам и ябълката. И аз се притеснявах дали това количество пюре му стига, но явно на този етап това е достатъчно. Успех ти желая със захранването. Hug

# 381
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Тони кашата за следобедно хранене ли я даваш newsm78

Бенджи , честит рожден ден, бъди здрава и щастлива   bouquet

# 382
Ние имаме скръбен повод в семейството и няма да пиша и да ви товаря, само да кажа честито на Бенджи, да  е жива и здрава   bouquet

# 383
  • Варна
Тони,
няма ли да го запече ориз + ябълка? Аз утре ще я вкарвам към просото, ориза го давам само с круша или праскова, голям страх ме гони от тоя запек Crazy На Бобо не му се е случвало де, но като чета в отчетната...
Бютка, Hug

# 384
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Бюти, съболезнования мила  Flowers Rose Flowers Rose

# 385
  • Sydney
Бенджолина Честит Рожден Ден Simple Smile
libra книгата е супер забавна, на моменти смешна, все едно четеш за машина, а не за бебе Simple Smile
beauty_ съжалявам  Hug

Ема счупи едно преспапие... подарък й е и за това й го дадох, ама на... тя го изпра в земята и това беше...

# 386
Имам ужасно кисело дете, та изобщо нямам време  Tired

Бенджи ... ЧРД мила  Hug

На патерици да честитя и именния ден на Габи  Hug

Бюти .. съболезнования ...

# 387
такааааа
вече почвам с шашкането, така че имам нужда от приятел.

в петък джобното гадже си се прибира вкъщи.
та  newsm78
някой да ми обясни, без да се смеете ритуала с храненето- стерилизиране, варене на вода, пропорции мляко-вода, как става тайнството с изстиването на водата и най- вече как става номера с нощното хранене- колко време преди това да стана, за да не реве като карпатска мечка.

моля ви се  Praynig

# 388
Благодаря ви  Hug
Сигма, аз не стерилизирам нищо, само под гореща вода мия, понеже реално няма смисъл  Mr. Green но ако те е страх си стерилизирай  Peace иначе за водата - тя сега няма да пие много, но примерно ако правиш 90 мл вода - направи 60 студена и 30 гореща преварена/ако имаш термос преварявай и дръж там гореща да ти седи/, та на тия 90 мл вода се слагат 3 мерителни лъжички АМ, т.е. една лъжичка ти е за 30 мл вода..така от тия 90 мл + 3 мерителни лъжички ще стане около 100 мл млекце..ако искаш я пробвай направо със 120 вода/ с 4 лъжици АМ/ и ако остане в шишето/няколко пъти подред/ значи може и по-малко да и даваш, ако си го изпива супер  Hug дано ме разбра  Blush Нощно време аз пак така правя, сипвам си в шишето студена вода и само добавям горещата от термоса - купи си ей такова, много е удобно, аз имам с 4 разделения и направо си слагам сухото мляко вътре и после като ми потрябва направо сипвам в шишето  Flutter http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=193 .. бях си купила от термо чантите, ама нищо не държат топло, затова все още го давам студена вода с гореща  Hug

# 389
Сигме -извари си вода -примерно 1 литър и сложи я в термус.Шишетата ги стерилизираш след хранене и така са в готовност за следващото.В магазините за домашни потреби има едни купички с дозатори ,там можеш да си нагласиш точната доза АМ и после само изсипваш в шишето , слагаш вода,колкото трбва и запушваш устата на карпатската мечка  Mr. Green Mr. Green работа за 20 секунди Wink
Бюти -съболезнования
Бенджи-Хепи Бъртдей   bouquet  bouquet
Форест-ЧИД на Габи на патерица
Аз се копирам от другата тема :Днес бяхме на ДК и мишленцето достойно приема титла малък плъх  hahaha качил е килограм и е вече 5100 (удвоил е рожденното си тегло,само за 2 месеца)Педи каза,че е много и да започна да го ограничавам newsm78 Да , бе да!! Как ще прекъсна яденето на принца-нали ще опищи света  Crazy .Изписа му и един чай за да ака редовно.Купих го аз на сляпо и като се прибрах чета:"чай с екстракт от киви,тиква,круша,сливи и забравих още какво  ooooh! Алооо педи ,да не ША захранваме двумесечното ми бебе???Така , че този чай остава за мен , а Ради ще пие мляко с екстракт от това което съм яла аз  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт