Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 171
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • до едно тепе
Ооох дадох го на баща му да го приспива.Време е за релакс Crazy
Фейти страхотен е.Бърза ли бърза,ама за теб ще е трудно да го гониш като проходи.
Все им се чудя на майките дето все се мъчат да си учат децата да ходят-то горкото плете крачета,а майката го води.Сега като знам моето като го пусна да ходи кво е тичане и бутане на количка едновременно и си викам тия са луди Flutter
В тая връзка Фейти за мен уокъра е ненужен.Верно играчка е,но няколкото пъти като съм виждала моето с уокъра на брадчед му(зълвата усилено се опитва да ми го набута и като не поех го занесе у майка си и там малчо уж си играе с него)имах чувството,че ще падне да се пребие.Не знам защо ми е такова усещането-уокъра е на чико и е стабилен уж ама все настръхвам като го видя да се опитва да се катери по него.Може би защото първия път не ходеше още и щеше да падне newsm78
Либра случвало ми се е това с бибата точно по същия начин като беше съвсем малък.След половинчасов рев до полилавяване се прибрахме вкъщи  Rolling EyesПосле си ги отказа сам и сега ходим без биби Whistling Кеф голям е.Сега го следя какво изхвърля от количката-динозаври,бутилки и какво ли още не ooooh!
Банята не я местихме със смяната на времето.Прибираме се и от вратата го мятам в банята,че както се търкаля къде ли не няма да го пусна да се отъркаля и вкъщи Crossing Arms Днес го изкъпах в 6,15.Утре според зависи от разходката Whistling

# 511
Хехе, Либра  Hug и в нашата отчетна някой като види панда и се сеща за нас  Mr. Green много е готина шапката  Heart Eyes помеждудругото специално за фотосесията купихме на Анди костюм панда  Mr. Green
За уолкъра .. аз мисля, че ще му взема на пандата, ама не съм сигурна още  Mr. Green

# 512
  • Варна
 Joy Joy Joy ох бе Поспалане това с мятането в банята ми асоциира като на кученце дето му мият лапите да не цапа дома  Hug

Фейт аз първом се зачудих какво е уокър  smile3537 ама после ми светна че за проходилка иде реч  Mr. Green , ние имаме долното

много се заиграва , вади контейнера или му вдига капака и пълни вътре играчки , когато ходи го бута с една ръчичка ( с другата я водим ) или бута с двете но я придържам с коланче защото не може да контролира силата на бутане и като нищо ще се изпляска по лице , но тази играчка е за след 9 месеца ( ние тогава я поръчахме ) но от друга страна Пламчо е напред с материала  Mr. Green а пък го купихме с повече опции от спестовна гледна точка , нали е 4 в 1  Mr. Green

Ами в крайна сметка изкъпах я по новото време , няма да променям нищо , баща и вика къпи я в 21 нали не ходи на работа защо да изменяме режима  Joy Joy Joy , но аз най добре знам  Crossing Arms, само дето сега не иска да спи преди 18 , преди смяната я слагах поне за час , днес след разходката реших да полегнем двете , ами след 30 минути бъркане в носа , скубане и пеене на ушенце реших че няма да спи и станахме  Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 22:03 от libra

# 513
  • до едно тепе
Joy Joy Joy ох бе Поспалане това с мятането в банята ми асоциира като на кученце дето му мият лапите да не цапа дома  Hug
Ми не си много далече от истината да ти кажа.Днес се метна само 3-4 пъти по очи,ама в началото като се мяташе на всеки 3 крачки се прибирахме все едно съм го влачила по корем зад количката.Миналата седмица като бяхме на село и по веждите имаше кал hahaha А един ден една мацка скубеше трева и му я мяташе на главата.Как да не го изкъпе човек още с влизането вкъщи Whistling

# 514
да ... нещо като проходилка, само че си навънка  Mr. Green

http://www.detski-magazin.com/16-prohodilki-walker

То за нас проходилка вече ее късно  Joy както с активнната гимнастика  Mr. Green Взех я като беше на 3 месеца и точно тогава започна да се обръща ии не се заглеждаше изобщо в нея  ooooh! та си остана не ползвана, освен етикета де ... с него само се заиграваше  Joy
Сега я продавам в Продавалника на половин цена  ooooh! Crazy

hahaha то сега се смеем, ,ама и нас същото ни чака  ooooh!

# 515
  • В къщурката на хълма на феите
ние от цялата активна гимнастика най-усилено ползваме две играчки като гризалки .. направо не мога да ги извадя от устата на Ема .. чак почвам да се чудя къде ги събира като се има предвид, че и двете й ръце са там навряни Mr. Green Mr. Green

# 516
  • shumen
Ние активната гимнастика е ползваме много,че там се заиграва сам.Днеска добре се разходихме и ядохме навън.Да питам-от кога се въвеждаха супите?

# 517
И нашата проходилка е като на Либра. Подариха ни я за годинката (Ники ходи от 10.5 месечна), доста си играе с нея. Бута я (не се сеща да я дърпа, ама и аз май не съм я освобождавала в тази й функция), качва се на нея и се бута сама (първо назад, сега вече и напред), маха контейнера и стъпва на нейното място в уолкъра (ама почти никога не го отваря да го пълни)... Мислех, че ще ми е излишна вещ, но сгреших. Crazy

# 518
Добро утро  Hug

Момичата ... дайте идеи за хубав крем за лице, че Пламен е много бял, а вече слънцето напича силно ooooh!

# 519
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добро утро  Hug

Момичата ... дайте идеи за хубав крем за лице, че Пламен е много бял, а вече слънцето напича силно ooooh!
и на нас ще ни трябва кремче, че и Митко е много бял, а кожата му е много тъничка, чак на главата всички вени му прозират  Thinking

И от уокъра се заинтересувах.Щерката имаше "паяк" едно време, но на 10 месеца започна да го обръща, че иска излиза от него и на 2-3 пъти като се изтряска в пода, познайте какво му се случи на паяка, стана летящ паяк  Laughing после си проходи малко преди годинката като се държеше за мебелите.Затова съм решила, че Димитър такова чудо на техниката няма да има, отсега съм заявила на баби да не купуват, че току виж са ми домъкнали вкъщи без да ме питат.

Прекрасен ден   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

Бенито я няма нещо  newsm78

# 520
  • При моето слънце
Добро утро или вече добър ден  Mr. Green
За уокърите според мен най-удачни са тези с 4-те гуми (като колички), защото по-дълго време ще си играят с тях, първо ще ги бутат, после ще се возят на тях. Аз миналото лято бая се бях замислила дали да му взема на моя една такава количка, защото използваше камиончето с конструктора да се вози, но в крайна сметка реших, че е голям, но за второто ще знам вече.
Слънцезащитет крем ползвам на Бочко 30+, но има и 50+  Peace Върши чудесна работа, дори и ние го ползваме.
Хубав ден на всички, аз се залавям с работа, че пак са ме затрупали.

# 521
  • Сливен
Привет  Hug
За защитните кремчета, скоро и аз се бях замислила, но скоро гледах  предаването на Гала и коментираха вИТ. Д - ако се излиза в ранните часове и следобедните е по-добре да не се ползва, за да се усвои витамина.
Фейт, и Ивайла иска да ходи, не иска да стои много-много в проходилката, иска за ръце и да ходи, да не казвам , че направи 2-3крачки сама, но не го броя за прохождане, още си е нестабилна, обаче си мисля че до месец ще проходи. Много рано ми се вижда, но и батко и проходи рано - на 10 месеца.
Дани, от около 2-3 седмици аз давам супички, много добре ги приема, ако станат по-редички, слагам малко сухар.
И Пламен и Анди са невероятни чаловници  Hug, а бе всичките ни деца са страхотни.

# 522
аз ползвам на бюбхен за чувствителна кожа и съм мнооого доволна .. при цялото излагане на слънце, Ема най-много да ми позачерви бузи и тва е Peace

# 523
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мале ...  Shocked Рокси и на вас ви е много рано на 8 месеца, пу-пу.
А аз не вярвам на майка ми, като ми казва че съм проходила и проговорила на 9 месеца, (а съм родена в 8-ми месец 2200 кг.), щото Петя на тази възраст не можеше да лази още.

Това поколение са някаква нова раса направо ... а нашия ТВ маниак само навдига дупе на коленца и забива носа на спалнята, после малко лицеви опори и пак забива, само че го прави съвсем съзнателно това забиване на носа, сякаш си играе така.Добре че на спалнята е меко, че ако е на пода няма да му е толкова забавно  Laughing

Мецко  Hug

Скрит текст:
аз чакам да ми се изпече диетичния хляб за повишаване на лактация, че да закуся с 1 филийка  Crazy, а умирам от глад  Sad

# 524
ние си говорим с ТВ-то доста при това Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт