Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 757
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Sladkishi за съжаление няма Sad

Ех, жалко  Sad
Отначало и аз мислех да си поръчам кутия Prettybox. По-добре, че реших да изчакам. Явно са се поизложили.  Simple Smile

# 46
kate_rina_1, аматьор съм, но моето мнение е "точно така". Човек, който се занимава с гримьорство може да ти каже най-точно всички тънкости. Аз лично пробвам върху себе си, снимам се и според вида на снимката преценявам какъв тип грим ми стои добре и кое не.
gadamer , благодаря! Моя цвят на очите е един такъв, че не мога да го определя. Ту е зеленикав, ту е жълтеникав, някои хора даже мислят, че съм с лещи Laughing Аз обаче винаги съм искала зелени очи и за да подсиля цвета обикновено използвам такива цветове, които да открояват зеленото в очите ми, вместо кафявото. Сиво-кафяво, бронзови тонове, бордо, тюркоаз, понякога розово... общо взето се харесвам с тези цветове, но никога не се ограничавам с тях. То зависи и от цвета на кожата ми. Когато съм с тен ползвам всичко. Когато съм си бяла гледам да съм с по-тъмни сенки, за да ми се открояват очите, че иначе съм като умито коте Mr. Green

Голяма болка ми е Т-зоната. Нямам чак толкова големи пори, обаче 7-8 часа след като съм се гримирала или пък през лятото, започвам яко да лъщя и се дразня. Постоянно попивам с тоал. хартия (не се смейте, много е ефикасно само да натиснете върху кожата-попива всичко). От много време искам да си взема Benefit porefessional, обаче цената му засега ми идва в повече и си поръчах това корейско чудо на Etude House, защото прочетох доста добри неща за него... А и знам, че корейската козметика е на много добро ниво.
Скрит текст:
Та... молбата ми всъщност е да ми дадете ако е възможно отзиви за други подобни продукти на поносими цени.

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 17:14 от foxy81

# 47
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз за съжаление нямам никакви отзиви за подобни продукти, никога не съм ползвала.

Иначе искам много да похваля ето този крем - Пробвах тестер, веднага като го сложих ми опъна кожата, имам чувството, че всички пори се смалиха и изчезнаха. Някой ден ако останат излишни пари бих си го купила.

# 48
Видях, че има отделна тема за въпроса ми Simple Smile Ще прочета там.
gadamer ,благодаря ти все пак Peace

# 49
kate_rina_1, аматьор съм, но моето мнение е "точно така". Човек, който се занимава с гримьорство може да ти каже най-точно всички тънкости. Аз лично пробвам върху себе си, снимам се и според вида на снимката преценявам какъв тип грим ми стои добре и кое не.
gadamer , благодаря! Моя цвят на очите е един такъв, че не мога да го определя. Ту е зеленикав, ту е жълтеникав, някои хора даже мислят, че съм с лещи Laughing Аз обаче винаги съм искала зелени очи и за да подсиля цвета обикновено използвам такива цветове, които да открояват зеленото в очите ми, вместо кафявото. Сиво-кафяво, бронзови тонове, бордо, тюркоаз, понякога розово... общо взето се харесвам с тези цветове, но никога не се ограничавам с тях. То зависи и от цвета на кожата ми. Когато съм с тен ползвам всичко. Когато съм си бяла гледам да съм с по-тъмни сенки, за да ми се открояват очите, че иначе съм като умито коте Mr. Green

Голяма болка ми е Т-зоната. Нямам чак толкова големи пори, обаче 7-8 часа след като съм се гримирала или пък през лятото, започвам яко да лъщя и се дразня. Постоянно попивам с тоал. хартия (не се смейте, много е ефикасно само да натиснете върху кожата-попива всичко). От много време искам да си взема Benefit porefessional, обаче цената му засега ми идва в повече и си поръчах това корейско чудо на Etude House, защото прочетох доста добри неща за него... А и знам, че корейската козметика е на много добро ниво.
Скрит текст:
Та... молбата ми всъщност е да ми дадете ако е възможно отзиви за други подобни продукти на поносими цени.
Благодаря за мнението ти!   Hug  Преди бях гледа един клип по цветознание , в който един мъж слагаше цветни картони един до друг и обясняваше на кои очи кои цветове ходят. Много съжалявам, че не мога да го намеря да го добавим на 1стр.  Иначе и аз съм със змийско зелени очи и харесвам всичко цветове за грим освен синьо( той и човека така отбеляза за зелените очи)  Peace

# 50
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това с лъсването е много неприятно, имам приятелка, която постоянно лъщи, по цялото лице и не може да се справи с проблема.

# 51
Скрит текст:

Аз съм много доволна от едно кремче на Биодерма - Sebium Pore Refiner. За момента поне ми се отразява супер на Т-зоната и спокойно си изкарвам цял ден без да ми се налага да ползвам никакви попиващи листчета  Peace Ще видим как ще е, като се затопли  Crazy
Малко е скъпичко - около 30лв е. Но го имам от началото на ноември и ще го ползвам още поне месец  Wink Слага се по съвсем малко  Grinning

# 52
  • в 1001-та нощ
Кате, за първата тема е точно така, но аз в началото се гримирах винаги рака, защото ми харесваше  Heart Eyes

За синьото и зелените очи и аз го ненавиждам за грим, но не понасям тъмно синьото и основно мисля, защото съм и светла  newsm78

Със светло-синьото няма никакви проблеми и много го обичам  bowuu

ето един пример с мен

# 53
Аз за съжаление нямам никакви отзиви за подобни продукти, никога не съм ползвала.

Иначе искам много да похваля ето този крем - Пробвах тестер, веднага като го сложих ми опъна кожата, имам чувството, че всички пори се смалиха и изчезнаха. Някой ден ако останат излишни пари бих си го купила.

Всяка добра база (или базов крем) от хай марките ще го направи това, ако пише на етикета, че това е целта.

# 54
Моите са по-светли и зависимост от светлината стават от светло зелени до сиви. Преди 2 г последно се мъчих да се гримирам със синьо, но бях и руса и много тъмна и резултата беше плачевен. Откакто съм с тъмна коса не съм пробвала. А иначе грим в сиво обожавам!
Скрит текст:

# 55
  • София
Няколко грима на кафяви очи, които ми допаднаха:

Скрит текст:

# 56
Винаги съм си мечтала за такива тъмни очи- на тях ходи всякакъв грим! И без грим са хубави, докато светлите очи имат нужда поне от една спирала да се "отворят".

# 57
  • в 1001-та нощ
Bettie Page  Heart Eyes много красиви  Heart Eyes

Кате  Blush bowuu наистина твоите очи са различни от моите, аз много харесвам "крустални"/"стъклени" очи - и сини и зелени ...  Blush

И аз мисля, че сив грим би ти отивал много, но не отписвай другите цветове  Peace по-скоро трябва да се експериментира с гамата тонове от един цвят и да се намери подходящия за твоята визия - тен на кожата - като тон, също студен или топъл, очи, коса и т.н.  Blush

И разбира се  Blush експериментите да ги споделяш тук  bowuu ние да им се радваме  Blush

# 58
kate_rina_1, разкош си!!!! Какви очи само Heart Eyes

# 59
Благодаря ви, много сте мили  Blushв понеделник като си направя снимките за предизвикателството ще пробвам и някой грим в синьо...Ама мисля да се намажа с повечко бронзант  в неделя вечер.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт