Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 763
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
kate_rina_1, може да пробваш и нещо в лилаво Peace

# 61
kate_rina_1, разкош си!!!! Какви очи само Heart Eyes

И аз съм на същото мнение  Heart Eyes

# 62
ААА, розово- лилав грим ми е любим! Като бях руса се правех най-често с такъв!

# 63
  • в 1001-та нощ
Аз мисля, че всякакви цветове ще ти отиват, някак - "неутрална" си  Blush

Само не бива да си слагаш прегради и бариери от типа - "това не ми отива"."онова не става" ..... ей тези спирачки са най-вредни.

Особено, когато няма да излизаш и се гримираш за "експеримента" - можеш съвсем да се гмуркаш на дълбоко  Peace

Скрит текст:
а с новата визия си 10г надолу  Peace

# 64
Благодаря, Алена. Затова си режа снимките- като се видя старите снимки лошо ми става... ooooh!
Скрит текст:

# 65
  • в 1001-та нощ
Е, ти пък сега  Rolling Eyes чак лошо  Blush

Какви мигли предпочиташ и с какво лепило ги слагаш?  Rolling Eyes

# 66
От този сайт  си поръчвам миглите. По принцип стоят по-надолу както трябва, но аз го извивам понякога и изглеждат още по-големи. Ето и лепилцето, струва 1.50. В началото е бяло, като изсъхне става прозрачно
http://www.tinydeal.com/05-long-thick-long-party-false-eyelashes … airs-p-20297.html
Скрит текст:

# 67
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Heart Eyes а в кой момент от грима ги слагаш? твоите извиваш ли ги? слагаш ли спирала?  newsm78

# 68
Да се запиша да ви следя.
И да не е просто запис, поствам  един урок на мойта градска на грим Smokey eyes.
Урока е най вече за начинаещи.
m.youtube.com/watch?v=fRNak9c2yi8

# 69
Гримирам си очите със сенки, почиствам остатъците паднали под очите. Извивам моите мигли( моите стоят направо надолу, но някои хора нямат нужда от извиване), слагам лепило на миглата и с пинцета я закрепям. Докато съхнат си слагам фдт и руж. Като хванат хубаво миглите (лепилото става прозрачно) слагам очна линия и спирала. И накрая слагам сенки под долния клепач.
Ако не слагам сенки слагам миглите на чисто око- има ли крем лепилото има няма да хване или ще се разлепи съвсем скоро( това го установих по неприятен начин, слава Богу бях в квартала Blush)
Миглите от естествен косъм се слагат по-лесно и изглеждат по-естествено, но са по-скъпи и бързо се амортизират( в бюти зоун около 15лв)

# 70
  • София
Днес пробвах по вашите препоръки да вдигна по-нагоре очната линия и се получи по-добре, "отвори" се окото, пак не е перфектно, но мисля, че имам напредък. Обещах да кача снимка и показвам, но линията на опашката е излязла като назъбена, а не беше така  Peace
Скрит текст:

# 71
  • София
Записвам се в новата тема, с благодарности към Бубанка за препоръката на кафявия молив за очи на Астор. Страхотен наситено-кафяв цвят, и трайност на моите мазни клепачи значително по-добра от Блекберито на Ейвън. Не е толкова мек като него, и няма да има нужда от непрекъснато подостряне. Ще пусна снимка тези дни, молива си заслужава много.

# 72
  • в 1001-та нощ
-Alien-  Hug с всеки следващ пит ще става все по-добре  Heart Eyes

Кате, пробвах този ред, но с миглите, които имам - не мога да направя очната линия добре, ако вече са сложени  Cry пречат ми  Confused

Днес пак гледах за Мерилин, направих един опит, на живо стана изумително хубаво - като грим идея, на снимките не стана нещо особено, дори нямам излизат разни "дефекти", които на живо ги няма, но ще пробвам утре пак - с другите мигли (арделските, които са ми много рехави) и ще включа един от двата опита - хубави/лошо - каквито - такива  Mr. Green

# 73
Тогава сложи очната линия и след това миглите. Като свършиш с помощта на малко огледалце се виж отгоре и ако има излязло лепило по миглите го мацни с очната Simple Smile 
Пробвай да си вземеш по-малки мигли от някоя квартална парфюмерия. Или гледай да са дълги, но не много извити. И като им сложиш очна линия ги извий и ще изглеждат много по-големи.

# 74
  • в 1001-та нощ
аз общо взето не слагам, макар да съм била доста ентусиазирана, моите също са прави и на повечето снимки изобщо не излизат Mr. Green на живо се виждат, но не са нещо фрапиращо и да ти падне шапката от тях  Mr. Green

а тези, които сега слагах са от един грим, на който ми стояха перфектно - не знам как ми ги сложи гримьора, но аз - като ги сложих сега - ми захлюпиха цялото око ooooh! ooooh! и направо ми скриха "мерилинския" грим  Joy hahaha

толкова фалшиво стояха, че моментално ги постригах - както с ами на клепачите, после отлепих вътрешната половина и ги скъсих - както са на мен, не вярвах, че ще е възможно, но стана идеално

самите мигли са като на снопчета и на снимките това се вижда, вероятно защото светлината осветява клепача зад тях, иначе на живо стоят нормално, дори бих казала много красиво  Embarassed

имам едни на Ардел, които стоят някак "рошави", т.е. естествено  Blush но си спомням, че на снимане не стоят добре, излизат като проскубани, но ще пробвам утре и с тях, тъкмо шще снимам и на дневна светлина и каквото стане пък  Crossing Arms

Марлене, ако имам време ще я правя през седмицата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт