Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 783
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за мис Нели за новата тема  Hug

Истината е, че не смогвам да Ви изчитам, все чета с по-10 стр. назад.

- това много ми хареса

Имам питанка - препоръчайте ми най-лесните за работа и най-естествено седящи изкуствени мигли?  Hug

Фокси, много си хубава - и ти и гримовете ти  Hug

# 76
Мис Нели   bouquet

Вероятно няма да участвам в предизвикателството този път, не мога да се вдъхновя.Направих два опита за грим, но в сравнение с оригиналите при мен се получава ужасно.А и колкото повече снимки на звезди гледам, толкова повече виждам, че те наистина се гримират много семпло.

С удоволствие обаче ще разгледам вие как сте се гримирали и нямам търпение вече!

Фокси, прекрасна си!

# 77
Много е красиво, Самсара!
Вземи си мигли от естествен косъм!

# 78
  • в 1001-та нощ
Самсара   Hug чудесно е  bowuu няма ли описание на продуктите?  newsm78

# 79
Самсара   Hug чудесно е  bowuu няма ли описание на продуктите?  newsm78

Не за съжаление.

Добре, от естествен косъм да са миглите, но на коя марка? Simple Smile

# 80
Ардел Peace В блога на Адри има публикация и снимки на няколко модела  bouquet

# 81
Новата ми любов е синьо   Mr. Green

Скрит текст:

Аз имах на Ардел и имам мигли и на МАС и тези на МАС ми харесват повече като качество. Миглите на МАС издържат повече на почистване и дърпане  Mr. Green, но другите са по-евтини и има доста голям избор на модели  Wink

# 82
  • София
Miss Нели! Hug  bouquet

B & C при мен си в сиво по-скоро. Wink
Кое е синьото, което си ползвала?

Не мога да се нарадвам на четката за руж, копието на Нарс!
Не мога да се наситя и на красотата на ружчето на МАК dianty! Няма такава нежност и красота! Heart Eyes

# 83
  • Пловдив

Не мога да се нарадвам на четката за руж, копието на Нарс!
Не мога да се наситя и на красотата на ружчето на МАК dianty! Няма такава нежност и красота! Heart Eyes

Говори, говори, така ги искам и аз! Simple Smile))  Hug

# 84
Aууу, Самс, това е много красиво  Heart Eyes Къде го откри?   newsm78 Мисля да го пробвам на моите черни очи как ще стои  Mr. Green
В&С, толкова е красивоооооо  Heart Eyes Много ми харесват гримчетата ти  Flutter
Аленка, не съм виждала от теб нещо ново и ми липсва  Blush
Аз в крайна сметка набрах вдъхновение и мисля да се погримирам утре и да ви пусна малко мои снимки...Ама само ако стане грима  Mr. Green
Обмислям и аз да взема едни изкуствени мигли. Дори и само заради снимки, защото стават СТРАХОТНИ  Heart Eyes

# 85
Няколко грима на кафяви очи, които ми допаднаха:

Скрит текст:

Mного красив грим си показала, Bettie Page.Бих го пробвала с удоволствие.
Направо е разкош.

# 86
Бях обещавала да пусна впечатления за новото бб на Диор (Diorskin Nude BB Cream), розовата пудра (Diorskin Nude Poudre Libre Lumiere Rosee) и коледното матово винено червило на Шанел (Chanel Rouge Allure Velvet 307 L'Impatiente).

1. ББ ми харесва много. Това е първото бб, което ползвам, та нямам база за сравнение. Цветът 001 ми пасва идеално (много светла със студн подтон съм). Текстурата е много приятна и стенена. Нанасям лесно с пръсти. В началото наистина стои леко розово, но много бързо се адаптира към моя тен и става като моята кожа, но по-добра. Покривността не е много голяма, малко по-малка е от минералните фдт, които ползвам, но стои много естествено. Харесва ми, че няма химични слънцезащитни филтри. Отразява ми не много добре, не ми изсушава, не лъсвам. Два дни ползване не ме е опъпчил, даже напротив.

2. Пудрата е също чудесна. Прозрачно-розова с едва забележими блещулки. Матира, фиксира, изравнява, ОЗАРЯВА. Ползвала съм я само над бб-то засега и стои великолепно.

3. А заради червилото просто не мога да си намеря място от радост. Аз го бях тотално отписала като вече изчерпано навсякъде, но ето, че гоо получих подарък изненадващо. Цветът е точно такъв, за какъвто си мечтаех - прекрасно черно-червено винено матово. В гилзата седи доста тъмно, но на устни е полу-покривно и се работи много лесно с него. Може да се напласти и да е по-плътно. Изненада ме издръжливостта! Вчера стоя от 8 сутринта до 22 вечерта с едно леко подновяване след обяда (след хранене беше останало стабилно цветно петно), но си има едни 9 часа бетон. Днес подобна ситуация. Това определно е най-трайното ми червило в колекцията. Без молив не се разтича, не се размазва. Само с една дума: УНИКАЛНО!

Ето и снимки. Голямата (да се види бб-то, пудрата и червилото) е на естествена светлина, другите (вчерашния и днешния грим и пак червилото) със светкавица.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 08:40 от Епона

# 87
  • София
Момичета търся си глос, който да прави устните сиропирани и да е с дискретни частички в него.
Харесала съм си глос на Диор и на една от снимките в интернет на която е суочнат изглежда точно така, но като разглеждам други се обърквам
http://3.bp.blogspot.com/_T0F-xv3zzGI/TTLJ4Cn5h0I/AAAAAAAAAOE/LL … ioraddict662a.JPG

Няма значение от марката, търся си точно такъв ефект и ще се радвам на предложения.
Имам доста глосове на Виктория Сикретс и го докарват точно на това което си пуснала Flutter

# 88
  • Отвъд алеята зад шкафа
Епона, много са хубави всички неща. На очите с Шанел ли си? Пудрата на Диор прилича ти като ефект на метеоритите?

# 89
B & C при мен си в сиво по-скоро. Wink
Кое е синьото, което си ползвала?

Ползвах Tilt, Patina и Club. Под веждите сложих първо Orb и върху него MSF 

Скрит текст:
Любимото ми синьо си остава Baby Blue на NYX  Heart Eyes , но днес реших да разнообразя и да ползвам синьо на МАС.  Mr. Green
Синьото в комбинация с другите цветове наистина сивее, но е синьо, а не сиво.
На МАС имам розово лилава, кафява и сега мисля да си купя и една синьо зелена палитра с преобладаващи сини цветове  Mr. Green Много ми се носи синьо  Grinning

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 19:17 от B & C

Общи условия

Активация на акаунт