Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 806
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
LOSHKA уцели ме право в сърцето

# 92
 Joy и мен ме уцели този грим и цвят, ах цвят..... Crazy

# 93
И мен ме уцели!  Crazy

# 94
Цветът на очите добре, гримът също, но много прашинки са попадали под очите Crazy а на  мен това не ми харесва  Naughty  Laughing
Това лещи ли са или снимката е обработена?  newsm78 Възможно ли е да има хора с такъв цвят очи?  newsm78

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 19:39 от B & C

# 95
Със сигурност е обработвана...едва ли има такива очи  Rolling Eyes

# 96
Ох, изпуснах почти цялата предишна тема, тази я хващам на 7-а страница, но тъпич ми лаптоп ми прави мизерии  ooooh!

# 97
Бързам да се запиша, защото ме нямаше ден и половина и вие изписахте старата тема, че и 7 стр от новата  Crazy
Мис Нели, благодаря за новата тема  Hug
Bettie Page, не съм първата, която се прехласва по показаната от теб снимка...и аз с радост бих пробвала да пресъздам визията, само дето си мисля, че при тази дама и веждите и самият релеф на окото допринасят за уау-ефекта  Heart Eyes

# 98
  • София, Лагера
И мен ме уцели в сърцето този грим!  Two Hearts И в стомаха ме уцели!  Laughing Heart Eyes

За синьото и зелените очи и аз го ненавиждам за грим, но не понасям тъмно синьото и основно мисля, защото съм и светла  newsm78
Смятам да се опитам да разваля това ти впечатление  Flutter Mr. Green

# 99
  • Torino,IT
Епона, мерси много за впечатленията за пудрата и снимките.
Може ли да попитам с какви продукти ти е направен грима на очите,  и по специално бялото озаряващо на втората снимка в зоната под веждата. Сенки ли са или хайлайтер?
Много си хубава, както и всички момичета тук, които показвате гримове, аз още се уча Blush

# 100
От мен днес пак нещо набързичко. Бях на работа, а там не мога да си позволя да съм много шарена и не успях да се гримирам цветничко с Tropical shimmer палитрата, но вкарах все пак някой друг цвят  Laughing Кофти обаче, че всичките ми гримове на снимки изглеждат горе-долу по един и същ начин. Във вътрешния ъгъл цвета на живо беше зелено-синьо, във външния-зелено, а на подвижния клепач в розово-лилаво.. Аз не виждам нищо такова на снимките  Sad
Утре почивам и смятам да се заиграя по-цветно Wink
Скрит текст:
За изк. мигли и аз се зарибих покрай вас, но да ги ползвам само за снимки или за някой по-специален случай. Аз мисля да си поръчвам на Red cherry, но ще прегледам и арделските Peace

Връщам се сега да ви чета Peace

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 20:54 от foxy81

# 101
  • София
foxy81  Heart Eyes

# 102
На мен лично слагането на изкуствени мигли ми отнема 2 мин,  а слагането   на спирала- в най-най-добрия случай 20мин.... ooooh!
foxy81 , веждите ти са  Heart Eyes

# 103
На мен лично слагането на изкуствени мигли ми отнема 2 мин,  а слагането   на спирала- в най-най-добрия случай 20мин.... ooooh!

Ееее, може и по-малко. Аз се гримирам (така като показаното "набързичко") за около 20 мин. Ако слагам само спиралата толкова време, мъжо ще се откаже от мен Mr. Green Joy
Кате, мерси, обаче точно днес не успях да си ги оправя както трябва. До вчера бях малко болна и тази сутрин дори не ми се занимаваше с грим, но нали съм си суетничка...все пак се мацнах малко. Веждите днес хич не си ги харесвам.

# 104
Записвам се в новата тема, с благодарности към Бубанка за препоръката на кафявия молив за очи на Астор. Страхотен наситено-кафяв цвят, и трайност на моите мазни клепачи значително по-добра от Блекберито на Ейвън. Не е толкова мек като него, и няма да има нужда от непрекъснато подостряне. Ще пусна снимка тези дни, молива си заслужава много.

радвам се, че ти харесва  Hug

Фокси, много си красива   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт