Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 830
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Уууффф най-накрая ви настигнах
  foxy81    omm

# 106
Не мога да спра да те гледам, Фокси....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107
Скрит текст:
Много ми хареса този грим  Heart Eyes

# 108
Eй, красавици здравейте

Това го намерих преди малко Heart Eyes еххх силата на контурирането

Радвам се, че виждам в темичката ни kate_rina_1 Big Ups Виждала съм твои гримове и наистина много те бива! Да ни показваш по-често твои неща Hug

# 109
Благодаря, Жаки  Hug
Утре ще изпробвам визуално стесняване на носа,  както го прави онази азиатка Тамара, която се трансформира я Анжелина, я в Меган Фокс... Crazy
Досега съм го правила само с озаряване под очите с бялото, утре ще се опитам да изкусуря и тъмното като на тази снимка
Скрит текст:

# 110
Промис? Flutter И аз много обичам да го правя номера с носа. Въобразявам си, че съм като след операция Joy

# 111
Дами, много ми се ще и аз да се присламча към вашата компания. Laughing От известно време надничам в темата и съм очарована от това колко талантливи дами има тук. Някой могат да вземат спокойно хляба на професионалните гримьори. Снимките ви също са изключително сполучливи. Аз опитвах многократно да хвана мой грим, но снимките се получават бледи, а цветовете не излизат наситени. Confused

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 00:00 от Dusty_wind

# 112
Dusty_wind, доста добре се е получило yes

# 113
Gadamer, не са шанел сенките. На горната са UD, на долната Тоо faced. Иначе да, пудрата ми прилича като ефект на метеоритите като загреба яко сетката от изпадалата прах в дъното на кутийката. Но частичките са по-фини и еедва забележими.

Lindita, бялото бляскаво е от the return of sexy палитрата на too faced. От the bombshell частта, цветът сe казва 7 Year Itch.

# 114
Аз не виждам снима! Sad

# 115

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 22:41 от LOSHKA

# 116
Момичета, пролетната колекция на Ланком има ли я/ще я има ли тук? Иска ми се да пробвам едно-две неща от нея  Heart Eyes

# 117
Жаки благодаря. От теб да го чуя е голям комплимент. Embarassed

Ако може някой да драсне на лични как да слагам снимка в скрит текст, ще съм много благодарна

# 118
  • в 1001-та нощ
има бутонче - след мърдащото "М"  Peace

Womanberry, много мил коментар  Party уикендите - обичайно не се гримирам, ако няма да излизам и да се налага да съм с грим  Blush а сега пробвах Мерилин грима и снимки има, но няма да ги пускам до предизвикателството  Blush

Ще направя още един опит - преди края на срока - основен проблем са ми миглите - имам 2 комплекта - слагам ги успешно, но на снимки стоят много различно  newsm78 поне се натренирах

Вече реших кои да ползвам - остава само една вечер да имам "спокойствието" да го направя и да си призная - този грим ще го нося и след това  Blush

Ноеми  Hug ще ми е изключително приятно да ме опровергаеш  Blush направо - много ще се радвам  bowuu

Утре ще съм с днешния "бон-бон"  Blush

# 119
eто това е знака за скритият текст. Вътре слагаш снимката. Но аз честно казано предпочитам да си качвате снимките без скрити текстове. Така хем темата ни е по-цветна, хем не пропускам гримове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт