Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 836
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
eто това е знака за скритият текст. Вътре слагаш снимката. Но аз честно казано предпочитам да си качвате снимките без скрити текстове. Така хем темата ни е по-цветна, хем не пропускам гримове Simple Smile

+ 1

повечето скрити неща не ги виждам  Sad

# 121
А има ли някаква опция за намаляване на изображението при вмъкване на снимка?Аз слагам в скрит текст когато ми изглеждат прекалено големи снимките Peace

# 122
  • в 1001-та нощ
има, вмъкваш в отварящия таг - параметрите на новата снимка, така - текста в червено - за ширина и височина, числата - според това колко да се намали, сложих примерни  Peace

[img width=600 height=450] http:/снимката [ / img]

ако снимката е с размери над форумната политика (600/600), то има скрипт, който автоматично преоразмерява до тези размери, примерно, ако снимката е 1200/500, ще я направи на  600/250  Peace ако искаш оше по-малка - сама коригираш цифрите  Peace

# 123
a.l.e.n.a благодаря  Hug

# 124
# 125
  • в 1001-та нощ
Добро утро, Дами  bowuu

В първия ден, на новата пролетна седмица съм с един бонбонен цвят - дясното, което както и очавках - на телесна база стои по-телесно, а ще пробвам и на бяла - очаквам да розовее.

Цветът е матов с малки сребристи шимърчета  Heart Eyes

Ето и малко резултат:

# 126
  • Отвъд алеята зад шкафа
Алена, пак много хубав грим. И червилото е по-различно от обичайните червени.

# 127
Dusty_wind, много е хубав гримът ти!

Страхотен грим

От мен нещо съвсем обикновено
Скрит текст:
и това като опит, но не бих излязла така
Скрит текст:

Аленка, много си пролетна и отново прекрасно червило!На Буржоа ли са тези сенки?

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 08:53 от Le Soleil*

# 128
Много свежо, Алена!  Hug

И нещо за добро утро от мен!

# 129
  • в 1001-та нощ
Да, на Буржуа са, взех и едно мръсно-светло лилаво - пак с шимъри, както и един страхотен коралово-златен (малко златен) руж (и на снимката съм с него), както и черно, което е супер черно и не се рони Heart Eyes - ще им видя точно цветовете  Blush

Ружът мисля да го пробвам и за сенки  Blush а утре - вероятно ще съм с лилавото - то е някакво лилаво-сиво с такива шимъри  Heart Eyes

Червилото ми е от Адри  Heart Eyes мисля на Максфактор беше  Rolling Eyes

Благодаря, Дами  Heart Eyes bowuu  bouquet

# 130

и от мен, това не го знаех  Hug

Благодаря ви, ще си взема Арделски мигли. А мога ли да се фейна навън посред бял ден с изкуствени мигли? Или ще съм  Crazy

Фокси, искам твоите вежди!

убеждавам се за 100 тен път, че гримирането си е талант, и някои момичета тук просто им е вродено и им се получва от раз Heart Eyes
Аз мъкааа - и все по един и същи начин ми изглежда грима. Но пък искам да се гримирам и ми харесва и едни и съши, едни и същи - така си излизам.

Бери, снимката на грима е от един линк във фейса  Peace

Вчера се гримирах с тъмно-синьото на Мода. Малко трудно се разнася и много странно, имах база, която принципно си ми е бетон, а Модата се беше поизтрила за 4 часа.
И при Вас имаше май подобни изпълнения - някой беше споделял.

# 131
Аленка, червилото е трепач! Много ми харесва  Heart Eyes (аз рядко нося червила, ама това ме грабна  Flutter )
Солейл, много красиви и двете. И тъмното страхотно подчерта цвета на очите ти  Heart Eyes Замисли се дали някоя вечер не би излезла с тъмен грим. Страхотно ти седи!
Тук при нас е толкова мрачно Sad Чак не знам дали да правя изобщо опити за грим  Tired

# 132
  • в 1001-та нощ

и от мен, това не го знаех  Hug

...

гадното е, че когато снимката не е със "стандартни размери" (обикновено не са) - трябва да видиш конкретните размери и да ги преизчислиш, за да не стане разтеглена в една от посоките  Peace като пробваш 1-2 пъти - ще видиш какво имам предвид  Blush

# 133
С Алена днес сме се един и същи грим Heart Eyes само дето аз съм без червило

# 134
  • София
Много ми се носи синьо  Grinning
На мен също. Hug
Днес със с инглотското синьo Pearl428  +SIN от Naked1.
Но съм обсебена, вманиачена Crazy в това синьо и друго не поглеждам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт