Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 854
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
С Алена днес сме се един и същи грим Heart Eyes само дето аз съм без червило

хи хи, Жаки, ти коя база ползва  Rolling Eyes

интересно ми е да видя ефекта и с бяла база, както и с пейнт пота, който имам от Ел  Heart Eyes

сега чакам и перлената база на NYX (като бялата, но перлена  Heart Eyes)

# 136
С пейнт пот Simple Smile
Не че сме ползвали едни и същи продукти, но изглежда по много сходен начин. Аз съм с кораловите сенки с частичките на Инглот и отгоре Еспресо на MAC, под веждите Порцеланчето Heart Eyes
И премиерно съм с Cream Soda ружа, който е просто страхотен Two Hearts Препоръчвам ви го горещо
обаче само на тези, който сте много светли

# 137
a.l.e.n.a, много нежен грим.  bouquet
А червилото ми прилича много на Max Factor flipstick "salsa red", имам такова Peace

# 138
Еха, какви хубави гримчета последните постове  Heart Eyes
Аленка, ще ме накараш и аз да се позагледам по тези сенки на Буржоа  Crazy До сега все ги подминавах.

Аз днес сефтосах 3Д сенките на Есенс. Да ви кажа хич не са лоши  Flutter Светлото стои много хубаво. Аз него много си го харесах. Ще е идеално за хайлайтване по грима - във вътрешния ъгъл, под вежди и всякакви други места. Днес го сложих на целия подвижен клепач, защото исках да ползвам основно само тези сенки.
Тъмния цвят също е хубав, но не прави особен контраст. В смисъл не е чак толкова тъмен. Сложих и други сенки, за да се получи добре  Peace Иначе си е екстра за преливки  Grinning
Хубаво ежедневно гримче се получи  Peace Ако някой иска да ги пробва, няма да сбърка. Но най-светлия 3Д нюанс на телесните сенки, едва ли има смисъл да се купуват, защото предполагам, че няма да има особена разлика на кожата между двата цвята  Wink
Днес, с по-семплия грим на очите, пробвах още една мостра от Пърфекс Кис на Ейвън - едно по-искрящо коралово  Crazy Добре си паснаха.
Довечера ще се пробвам да снимам цялото лице, за да се види ефекта  Peace
Забравих за споделя, че днес нанесох розовата Пупа с влажна четка Експерт на Сам. Нанесох с потупващи движения и се получи егати лъсването на кожата  Crazy Ефект "мокра кожа" не, ами все едно бях излезлана изпод блестящ душ  Laughing

# 139
  • В една слънчева къща...
Аленка, много хубаво гримче, а червилото е суууупер - много ти отива!!!

# 140
  • Стара Загора
Аз днес по желание на Епона от миналата седмица сложих Chanel La Raffinee на устните. Много се чудех в какви цветове да направя очите и т.к. не можах да измисля, заложих на светъл опушен грим. Мисля, че си отива на всичко. Снимките не станаха особено сполучливи и аз не излезнах добре, но това е. Tired

# 141
  • Пловдив
Благодаря за темата  bouquet

Момичета,освен на Инглот кърпички за попиване на Т зоната,на друга марка има ли? Всъщност на Инглот ли са най добри или няма значение?

Връщам се да ви чета Hug

# 142
Хелоу Hug

Аленка, много хубаво гримче, а червилото е суууупер - много ти отива!!!
Peace И аз това щях да кажа Simple Smile
Dusty_wind, наистина ти се е получило много добре Heart Eyes
Кате, това око дето си го постнала за "добро утро" направо ми сви сърцето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Това ще е идеята за следващия ми грим.

Фокси, искам твоите вежди!

Внимавай какво си пожелаваш Laughing Нищо не е толкова хубаво колкото изглежда на пръв поглед. Голямо занимаване е докато ги направя в този им вид. Ако не сложа безцветна спирала изобщо не са такива. Моите вежди по принцип са черни, с твърд и дебел косъм. Понякога скубя между космите, защото иначе изглеждат прекалено черни. Напоследък ги боядисвам, за да ми изсветлят поне с тон-два. Хич не си мечтайте за веждите ми, че е голяма разправия с тях Laughing

И друго щях да коментирам, ама като започна да пиша блокирам. Искам да кажа сто неща и... блокаж ooooh!
Сега пак набързичко направени три грима от мен. Идва ми да хвърля апарата през терасата. Сигурно 30 снимки направих и само тези се получиха що годе добре ooooh!
Скрит текст:

# 143
armira има кърпички и на Artdeco, не съм ги ползвала само съм си ги набелязала Peace

# 144
Фокси,как е възможно всичко да ти отива Crossing ArmsТолкова красиви очи имаш,че започвам да ти завиждам HugМоля те,започвай с фото уроците,искам и аз като теб.  bouquet

# 145
  • Пловдив
Аз си купих на artdeco Simple Smile , не съм пробвала други обаче и не мога да сравня , в Леро ми предлагаха на Шисейдо, но незнам за такъв продукт дали си заслужава да се дават такива пари .

# 146
Фокси,как е възможно всичко да ти отива Crossing ArmsТолкова красиви очи имаш,че започвам да ти завиждам HugМоля те,започвай с фото уроците,искам и аз като теб.  bouquet

Благодаря ти много, но мисля, че всъщност не ми отива всичко. От снимка само на окото не може да се прецени как стои грима като цяло на лицето. Аз пък мечтая да мога да си сложа само спирала и това да ми е достатъчно, за да ми изглеждат красиви очите. За съжаление при мен не е така. Задължително молив в основата на миглите и между тях. В противен случай са ми доста бозавки.
За фотоуроци ми е рано Laughing Трябва да задобрея още много, за да имам самочувствието да уча хората как да се гримират. А и не винаги ползвам четки, та ако ме видите как мажа с пръсти, ще ви стане лошо Laughing
Според мен Адри е една от "makeup гурутата" тук Heart Eyes Тя и още няколко момичета биха показали много по-добре кое как се прави отколкото аз ще го направя Peace

# 147
# 148
  • в 1001-та нощ
Жаки  Heart Eyes прелестно е  Heart Eyes от любимите ми контрастни визии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Фокси, вече си зададох въпроса - дали някога ще покажеш нещо, което не ми харесва  Rolling Eyes

Обаче синьото най-много ми хареса

Дами, червилото е Max Factor Colour Elixir Lipstick - 510 English Rose

а другите сенки, за които споменах

не се вижда добре, но имат същите шимъри, като розовите  Heart Eyes

и ружчето

# 149

Общи условия

Активация на акаунт