Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 925
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • Отвъд алеята зад шкафа

Леле, гримът е убийствен. Червилото е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Искам такова!!! И такива устни също  hahaha

# 151
  • София, Лагера
А аз искам такива вежди  Flutter Ех, на красив човек всякакъв грим седи, бреееей  Heart Eyes

# 152
  • София
Много красива дама  Heart Eyes

# 153
a.l.e.n.a как успяваш да нанесеш ружа на Буржоа?Аз пробвах един тестер...... беше твърд като камък Rolling Eyes

# 154
  • в 1001-та нощ
може би тестерът е бил изсъхнал  newsm78 аз го пробвах в Debenhams, консултснтката е много мила и отделя голямо внимание, тестерът е чуден,а самият руж - дори се разпрашава (повече от колкото очаквах), ползвах мека четка  Peace с 1 движение се нанесе повече от нужното  Peace

# 155
Възможно е.Аз пробвах в една аптека....там консултантка ми каза само, че се ползват дълго.....и ми стана смешно защото при положение, че не мога да "загреба" от ружа явно ще е вечен Grinning

# 156
Айде, стига съм воайорствала, ето нещо и от мен. Едва ли си личи, но е опитах да пресъздам красотата на грима, който Самсара беше пуснала преди няколко страници  ooooh! Обачееее, нито цветовете са толкова ярки, нито аз толкова добра  hahaha Излишно е да казвам, че на живо е по-наситено. И ето резултатът все пак Simple Smile

EDIT: Ох, май малко големшки са снимките ooooh! Моля, ако модератор прецени, да ги скрие. Ама понеже се говореше да не ги пускаме  скрит текст и аз директно ги изтипосах Grinning

# 157
WomanBerry красота  bouquet първо помислих, че е снимка от интернет....

# 158
  • Пловдив
И аз! Страхотно е! Hug

# 159
И аз! Страхотно е! Hug

Blush Blush Blush Много благодаря   bouquet

# 160
И аз помислих, че снимката е от нета.
Чудесно си се справила Бери  Heart Eyes, а си представям и на живо как е изглеждал гримът!

# 161
WomanBerry, чудесни са ти сниките като размер /и като визия   Wink/
молбата ми е когато се цитират снимки да бъдат намалявани или скривани или ако например в един пост има повече от две снимки, третата и следващите да са скрити или линкове  Peace
допустимият размер на снимки от форума е максимум 600х600, което е достатъчно, за да бъдат видени добре детайлите; по-голяма снимка автоматично се намалява от системата  Wink

# 162
Еееее, WomanBerry , бонбон! Heart Eyes Такъв грим исках да си направя и аз, ама ти вдигна летвата много високо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вашите снимки стават страхотни, а на моите все не мога да им уцеля светлината. То верно, че зависи и от фотоапарата, ама и моя пък не е чак от древноста Rolling Eyes Кажете тайната на хубавите снимки... Praynig

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 13:56 от foxy81

# 163
  • София
WomanBerry, това е един от най-хубавите ти гримове, според мен. Страхотен е!  Heart Eyes Браво  Hug

# 164
  • София
WomanBerry супер свежарски грим
чак завидях - днес съм скучна - черна очна линия, под окото синя и червено червило  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт