Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 816
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ивче, ти си самото доказателство, че хубавото си е хубаво с и без грим!  Heart Eyes

От мен едно гримче, на бързо  Laughing Много харесвам този тип гримиране - със светлата част по средата на клепача. Пробвайте - много хубаво се получава, макар да не си личи на снимките  hahaha

Продукти:
UD Primer Potion
MAC Vanilla pigment
MAC Melon pigment
MAC Brule eyeshadow
MAC Patina eyeshadow
MAC Mulch eyeshadow
Chanel Le Volume De Chanel Mascara
Clinique Bottom Lash Mascara

# 721
Младото хубаво лице, в случая на Ивчето, си е хубаво и с грим, и без грим!

Elle-même, напоследък и аз все повече попадам на подобен тип грим със светлата част по средата на клепача, наистина е много хубаво.
По-късно може и аз да си направя опит и ако ми се получи ще снимам.
B&C също беше правила такъв грим, а къде се изгуби тя?

Аленка, как си, няма те и тази сутрин?

# 722
  • Стара Загора
Благодаря ви. Hug

Ел, аз съм сигурна, че ти изглеждаш още по-добре от мен без грим. Снимката на половината лице беше доказателство. Heart Eyes Моя най-голям проблем са тъмните кръгове.
А грима е супер, много интересно е това със светлата част по средата, ще взема да го опитам и аз някой ден. Heart Eyes

Гледам много хора на балкона, не ми се смейте тихомълком, а слезте. Mr. Green

# 723
Ивче, ти си младо и хубаво момиче, не можеш да изглеждаш зле никога.
Запиши си го на един лист и го чети по десет пъти на ден.
Защото освен красотата, много е важно самочувствието.

# 724
Ивче, супер си си и без грим  Wink Това твоети никакви тъмни кръгове не са. Аз изглеждам ужасно без грим и не бих си изтипосала снимка така  Whistling Един път пробвах и видях, че на снимка недостатъците се подчертават още повече  Laughing

Вие хубаво коментирате как се снима, че моите снимки напоследък са тоталва боза  Tired Нищо не изсила дори подобно на реалността. Супер тъмни и от цвета нищо не се вижда. Нещо фотото ми потъмнява снимката преди да снима, трябва пак да гледам насктойките  ooooh!
Днес съм с много готин златисто-оранжево-кафяв грим, но се съмнявам, че ще мога да снимам нещо  Rolling Eyes Ще пробвам все пак довечера и ще поекспериментирам.

Ел, супер гримче, както винаги  Hug И аз много харесвам този вид гримиране, но нещо рядко се сещам за него  Thinking

# 725
  • Стара Загора

bouquet
Нали знаеш, че никой не се харесва сам себе си. Винаги намира кусури. Whistling Laughing

# 726
  • в 1001-та нощ
....Аленка, как си, няма те и тази сутрин?

Благодаря, по-добре с всеки нов ден, но още съм на антибиотик  ooooh! а малкия май и се ошари  ooooh! ooooh! ooooh! а и той е още на антибиотик  ooooh!

не знам какво ще правя с гримовете, от утре трябва да си прекъсна болничния и да съм на ново място, с много строг протокол, дрес код, гримът ми трябва да е много изчистен, трябва да си сменя гардероба, стила, визията .... не знам как ще го приема, но човек е адаптивно същество

трябва да гледам от добрата страна, сигурно ще стана спец в разнообразието на нюд визиите  Mr. Green

Elle-même, радвам се да видя твое творение, отново   bouquet

Веси  Rolling Eyes ти къде и как снимаш вечер  Rolling Eyes

Ивче, всеки трябва да е и самокритичен, но и всичко трябва да е с мярка (но младостта не ги разбира тези неща  Laughing )

# 727
Ивче, лицето ти е идеално  Heart Eyes  Аз сутрин като се събудя и съм като излязла от филм на Тим Бъртън - подпухнало лице, очи като поничка, сиво-сини кръгове под очите  Mr. Green А без грим тенът ми е неравен, кожата грапава и съм като на петна  hahaha A не е като да не ползвам 6000 различни препарата, крема, гела и маски  Crazy Та подкрепям Ел  Peace
Ел, ето такъв грим искам да си направя. Дори и цветовете са същите  Heart Eyes Ама нямам аз такива  Tired
Вчера момичета, се гримирах за едно излизане - неутрален цвят на подвижния клепач, с потъмняване на коста и едно такова ментово-тюркоазено във водната линия. Ей, Бога ми, щях да ослепея  ooooh! То не беше сълзене, не беше рев... Едните сенки се разпрашиха страшно и ми се разказа играта  Tired
А самите снимки станаха ужасни, ама все пак ще пусна да видите. Този път всякакви цветове се измиха от фотото Sad

Скрит текст:
-  целта на грима беше да ... си тича с ноктите  Joy Гледам, че и фокусът леко е избягал от снимката  hahaha

Маui Wowie от Аmmo 2 на УД за подвижния клепач
Shattered от същата палитра на долния клепач
Snakebite от Naked 2 за потъмняването на костта.
Спирала Golden rose Sexy black

# 728
  • Перник
Ивчее ,кой може да ти се смее???Чудна си и се радвай,че изглеждаш така без грим  Hug
Аз мога да ходя без грим само,след няколко слънчеви бани поне   Tired иначе не се харесвам колко съм бяла и с тъмните кръгове е страшно  Tired
chervenokoska_2 , ако знаеш колко се чудих дали рапунцел да взема или мееркат-а и явно съм взела грешното...следващия път рапунцел е задължителен  Peace

# 729
Алена, малкия да не се е изринал от антибиотика? Аз съм чувала, че при шарка не е добре да се пие антибиотик. Говори ли с педито?

Ивчето да ходи да се снима  Mr. Green Грозна, грозна, ужас!  Crazy Laughing

# 730

bouquet
Нали знаеш, че никой не се харесва сам себе си. Винаги намира кусури. Whistling Laughing

Ааа, не е така. Трябва да харесваш, уважаваш, обичаш и цениш себе си.

Няма човек без някакви недостатъци, но любовта към самия себе си е много важна за развитието и дори оцеляването на една личност.

Ти си много хубаво момиче, слушай ме, не давай на никой да мисли друго. Обичай себе си.

# 731
  • в 1001-та нощ
Норе, да  bowuu така е, не бива да се пие АБ, ще го спрем, довечера ще ходим при ЛЛ  Blush той беше контактен с варицела - когато се разболя и не го лекувахме в очакване на варицела, но се оказа друг вирус, сега дано изкара и шарката, като е малък, не ми хрумна обаче да е алергичен обрив  newsm78 ще го обсъдим с ЛЛ  Hug благодаря    bouquet

WomanBerry разкош  Heart Eyes    bouquet  bouquet  bouquet и как винаги ти се получават и големите снимки  Heart Eyes

# 732
  • София
WomanBerry много сполучливо гримче! Peace

Ел, обожавам твоите гримове! Hug
Толкова лесни изглеждат отстрани, ....ама само изглеждат! Wink

# 733
  • Sofia
Ивче всякак си красива! Без грим изглеждаш на 16.
С открито чело (без бретон) те харесвам повече.

# 734
  • Стара Загора
Благодаря на всички за окуражителните и мили думи! Hug  bouquet

Аленка, права си за младостта - не можем да оценим това, което имаме и аз лично често се опитвам да гоня перфектното (макар да знам, че такива хора и нищо перфектно няма), та като не стане се започват едни критики. Laughing

Арабела, и ти си права - много даже. Малко хора се замислят над тези неща за съжаление, та и аз съм от тях. Embarassed

Весе, Уоманче (много хубав грим, цветовете може да изглеждат размити, но на мен и така ми харесва  Crazy) - честно да ви кажа мислех, че тук няма човек с по-ужасни тъмни кръгове. Embarassed

Благодаря и на всички останали - Норе, Малвинка... дано не изпускам някой друг. Hug  bouquet

Днес реших да съм с червено червило. От 20 дни не бях слагала и взе да ми липсва много. Та не ме интересуват погледите, просто си излизам с него и на който не му харесва да не гледа. Mr. Green
Викам да копирам грима на Ел, ама Копче е права (нейните неща само изглеждат елементарни hahaha). Направо едно нищо стана и си мацнах светлата част пак във вътрешната част на окото (в основата), но добре поне че използвах по-светли сенки, за да си паснат на устните. Laughing

Странно защо ружа излиза толкова розов (Слийк Роз Голд), всъщност е много приятен. Светкавицата пак играе къде не и е работата. Mr. Green

Ивче всякак си красива! Без грим изглеждаш на 16.
С открито чело (без бретон) те харесвам повече.

Laughing Hug
Наскоро по пътя едни момчета ме питаха имам ли нужда да ми носят чантата Mr. Green и дали съм ученичка (подчертавам последната дума, т.к. за мен се различава от студентка) и им благодарих за комплимента, та ги светнах, че не съм. Не мислех, че изглеждам толкова млада. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт