Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 770
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
Според мен трябва да правите супер много снимки докато си намерите правилната поза така да се каже. Аз в началото правех приблизително по 50-100 снимки от които не повече от 2-3 ставаха супер. Пробвайте различни мимики, с усмивки, без, гледане на страни, нагоре, надолу....както се сетите.
Както казват и професионалните фотографи....флиртувайте с камерата Grinning

много точно казано - и аз минах през периода с многото снимки, докато си намеря как точно  Blush

и при мен, като при Адри - фронтално не се вижда много  Mr. Green

МисНели   bouquet благодаря  Heart Eyes

# 706
  • Стара Загора
Да, аз правя по 30-40 снимки и затова накрая се харесвам на 15, което е лошо. Странното е, че има доста близки една друга понякога и ми е трудно да реша коя да оставя и коя да изтрия.
А и не знам кои да пусна тук. Mr. Green
Днес умувах дали да излезна с едно оранжево червило от мостричките La Ravissante, но не го сложих. Сега обаче се реших и преди да сваля грима се намацах набързо. Не е лошо, но ми е малко странен цвета и на живо сякаш е по-ярък, а на снимките изглежда убит. Подсилих сенките, че леко бяха поизбледнели и беше грешка, че стана прекалено. Не мога да реша дали си пасват цветовете на очите и устните. newsm78

http://img11.imageshack.us/img11/134/1803201324521.jpg

Ееее, Адри откъде го извади този клепач? На снимките изглеждаш с перфектен.  Stop

# 707
Адри, благодаря за нагледния пример....  bouquet
Аз и сега правя по много снимки, но не съм много доволна.
Жаки права си, трябват повече тренировки Peace

# 708
  • Sofia
Ма*му му, защо не съм с кафеви очи и да мога да нося сини сенки без притеснение. Всеки ден щях да съм с такива.  ooooh!

Кой каквото си няма.  Laughing
На сините очи и една спирала  стига, за да подчертае красотата им.  Heart Eyes
Ивче, мисля че сивкаво синьото е твоя нюанс, за да не се губи цвета .

# 709
  • София
За да може да се види нещо от моя грим окото трябва да ми е затворено и това си е. Както и да го въртя, каквото и да го правя

Ивче нищо им няма на сините очи и синия грим. Тюрсех да си намеря стара снимка от 2005 - 2006 г. със син грим, обаче намерих тазгодишна. Аз си се харесвам, въпреки, че очите ми не "светят".

# 710
  • Стара Загора
Прави си Краси, кой каквото си няма. Едно време като бях с чуплива коса исках права, сега пък обратното. Laughing За сивосиния цвят си права обаче.  Hug

Ваня, добре ти стои това. Както казваш обаче не светят очите. Laughing

# 711
  • София
adi Revlon sweet tart  и отгоре някакъв глос  Embarassed

# 712
  • София
Ееее, Адри откъде го извади този клепач? На снимките изглеждаш с перфектен.  Stop

Joy Ивче, това е моето око без грим и снимано от въпросния кофти ъгъл. Не е да съм изнамерила някой гаден зъркел от нета  Joy

# 713
  • Стара Загора
Ееее, Адри откъде го извади този клепач? На снимките изглеждаш с перфектен.  Stop

Joy Ивче, това е моето око без грим и снимано от въпросния кофти ъгъл. Не е да съм изнамерила някой гаден зъркел от нета  Joy

hahaha Значи не съм единствената, ама пак при теб изглеждат по-добре нещата. При мен все нещо куца. doh

Този грим ми хареса и очудващо не се губи цвета на очите или поне на мен така ми се струва.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 22:20 от iv4enceto_91

# 714
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много добре изглежда лятната колекция на Артдеко  Whistling

Адри, огромна разлика има при снимките ти спрямо ъгълът на заснемане. Ще се пробвам и аз да снимам по описания начин, защото и при мен клепачът е  паднал и трябва да затворя очи, за да се види нещо.

# 715
  • Стара Загора
Какви мигли, какво нещо Crazy

Скрит текст:

Ах, ето такива устни розови искам  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 23:47 от iv4enceto_91

# 716
Аз пък искам такова и засега не съм открила Sad

# 717
Aко ти се дават малко повечко пари, MAC Neon Orange е много подобно червило.

Morange също
Скрит текст:

# 718
Сенките на Fyrinnae са прекрасни просто. Нанасят се мазно и плътно. Малко плашещо пигментирани са (за мен са пигменти, а не сенки) и ми идват доста тъмни за през деня тези, които имам. Сега мисля да огледам по-светлите нюанси

Горещо препоръчвам Rapunzel Had Extensions - не мога да го опиша този цвят, нещо хем розово, хем прасковено, има и зластисти отблясъци, на окото е уникално красиво и може да се съчетае с всякакви цветове.  Peace

# 719
  • Стара Загора
Добро утро Hug

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 12:35 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт