Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 792
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Adrianiii, мерси. Ти ползвала ли си ги?

Адри, това ли е моливът?  Hug

Иве, и на мен ми харесва. Може би като си сложила молива толкова надолу и очите ти изглеждат по-големи и това не ти допада толкова?  newsm78

kopche, Lightscapade не стана ли перманентен? Или пак го махнаха?

При мен здрачовската пудара дава златист воал, харесва ми. Аз съм много светла със студен подтон.

Фокси,  smile3501

Днес от мен. Пробвах и аз съветите на Мис Нели и мисля, че се получи малко по-добре снимката.

Някой ще ме насочи ли към тези съвети, искам и аз да ги прегледам. Praynig

Ползвала съм на Лили Лоло,покривен е ,но на Evryday minerals са по на сметка а  има много цветове,а и има различни видове за различните кожи(суха,мазна и т.н.),от тях съм по доволна.Копринено се нанасят и не изсушават.Доволна съм.Мисля,че на официалния сайт на ЕМ има мостри за по един цент,а доставката беше около 4 долара.

# 691
Ивче, няма правилна четка за контуриране. С каквато ти е най-удобно и свикнеш.
Аз го правя с една адски смотана, куче марка, но ми е абсолютно любима. Пробвала съм с какви ли не и винаги се връщам към тази.
Мога да си я стискам с пръсти за да стане плоска като за носа. Хем е къса, хем е мека и въздушна.
Кабуркито от ибей с Hello Kitty също ми е много удобно за контуриране.

# 692
  • Стара Загора
Ивче, няма правилна четка за контуриране. С каквато ти е най-удобно и свикнеш.
Аз го правя с една адски смотана, куче марка, но ми е абсолютно любима. Пробвала съм с какви ли не и винаги се връщам към тази.
Мога да си я стискам с пръсти за да стане плоска като за носа. Хем е къса, хем е мека и въздушна.
Кабуркито от ибей с Hello Kitty също ми е много удобно за контуриране.

Благодаря. Hug
Това кабуки и аз го мисля, нищо че имам 3-4 и ги ползвам от дъжд на вятър, но нали съм фен на Кити. ooooh! Като малките деца и аз. smile3504

# 693
Aз съм пълна с Кити, имам я навсякъде Grinning Самото кабуки е много добро за контуриране, защото е по-меко и "подвижно" от оригиналните. Fluffy както се казва Heart Eyes
Имам и едно на Инглот, но с него изобщо не става, защото е твърдо е заоблено.

# 694
  • в 1001-та нощ
...

Днес от мен. Пробвах и аз съветите на Мис Нели и мисля, че се получи малко по-добре снимката.

Скрит текст:

някой пази ли линк към тези съвети  Blush Blush  bouquet

# 695
  • Стара Загора
Днес в суматохата пропуснах да напиша, че гримовете на Адри и Епона ми харесаха много. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Този холограмен глитър ще има да го сънувам. ooooh!

Аз имам това кабуки, много е меко и пухкаво, ползвам го за компактна и прахообразна пудра. Доволна съм от резултата.
http://media.onsugar.com/files/2010/04/13/4/316/3165515/18d34835 … s_pink_kabuki.jpg

Сега взех и това на Елф, но то сякаш не е толкова меко. Още не съм го пробвала.
Имам и едно на Орифлейм, но то е доста по-грубо от предните 2.

Скрит текст:

А ей това, което имам, идея си нямам за какво се ползва. Shocked

Скрит текст:

# 696
...

Скрит текст:

някой пази ли линк към тези съвети  Blush Blush  bouquet

На първа стр в последните ми публикации са.

# 697
  • Стара Загора
http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/artdeco-tribal-sunset.html

Бронзиращите пудри за бели кожи ми се виждат тъмнички, но пък ружа и печените сенки изглеждат хубави. Party

# 698
А има ли някакви специални начини за снимане на очи с паднал клепач или е въпрос на естетичен тренинг? Peace

# 699
  • София
А има ли някакви специални начини за снимане на очи с паднал клепач или е въпрос на естетичен тренинг? Peace

Моите са с частично паднал клепач и затова обикновено леко повдигам веждата и притварям клепача като снимам. Също така накланям малко главата назад и снимам реално леко изотдолу. Ако снимам централно и с напълно отворено око, няма да се вижда никакъв грим просто.

# 700
  • София
страхотни гримчета: Малвинка, Епона, Ади ....

един грим от  днес , очната линия нещо не ме кефи , но бързах много Sad
.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 21:39 от lepidopteria

# 701
  • София
Лепи, какво имаш на устните?  Heart Eyes

# 702
Адри, твоите снимки са перфектни всичко се вижда  bouquet

И аз снимам под наклон за да се вижда нещо.Пробвах с повдигане на веждата.....не ми хареса при мен резултата, явно съм повдигнала повече и погледа ми се получи леко странен Peace

# 703
Според мен трябва да правите супер много снимки докато си намерите правилната поза така да се каже. Аз в началото правех приблизително по 50-100 снимки от които не повече от 2-3 ставаха супер. Пробвайте различни мимики, с усмивки, без, гледане на страни, нагоре, надолу....както се сетите.
Както казват и професионалните фотографи....флиртувайте с камерата Grinning

# 704
  • София
Веждата съвсем леко, не да я вдигнеш като на клоун  Laughing
От моят клепач се вижда само това, ако снимам централно -

Общи условия

Активация на акаунт