Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 811
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Веси, мерси за препоръката, а щом е и автоматичен - чудничко. Че и мен са ми по-влажни по същата причина. Къде има Ревлон в София, Debenhams?

Ами там и също в Мория на пл.Гарибалди  Peace
Само първо трябва да се разпише малко молива на ръката, за да не се налага повече натиск в началото върху окото  Peace

# 676
  • Перник
Благодаря ви ,момичета  Hug Аз усетих кое не ми харесва - удължаването с тъмня цвят в края на окото  Rolling Eyes нещо формата не е така,въпреки ,че на живо си стои прелято,тука малко отсечено  Thinking
Адри , и на мен много ми харесват пигментите като цветове и наистина са много пигментирни....но  Naughty не знам защо към края на деня горния блестящ цвят го няма почти,само матовата основа стои  Rolling Eyes и това даже и с тяхата си база пикси-покси нещо си  Tired А Meerkat-а нещо не мога да се възприема с него,той е от светлите,но не съм си нацелила нюанса на лилаво,който ми отива Tired Ще прегледам и аз скоро светлите им цветове,ама това с нетрайността ме притесни малко и затова се сетих да те питам при теб как е.

П.П. Аленка, добре дошла отново и чакаме сутрешните дози красота,които ни даваш  Hug

# 677
  • Стара Загора
Малви, на мен ми идва в повече този тъмния цвят в края, че си го вдигнала над костта. Формата ти на очите за мен е много лесна за оформяне/гримиране и трябва само леко да потъмниш в ъгълчето. Самия ти поглед е толкова пристрастяващ и магнетничен, че и без сенки си перфектна. Heart Eyes Иначе към останалото нямам забележки. Hug
А относно пигментите - аз забелязвам подобно избледняване при прахообразните сенки на ГР. Същата работа - слагам си основа, както при други сенки, но тези се изпаряват сякаш. Най-мразя това.

# 678
  • Перник
Ивче ,мерси  Hug Обаче не можеш да си представиш колко ми е трудно с преливането,точно заради тази гадна кост дето ми стърчи като не знам какво  ooooh! не пипам ли по нея-не ми е довършено,пипна ли-побелявам  Mr. Green толкова е хубаво като е гладичко и равно " платното"  Heart Eyes

# 679
  • Стара Загора
Ивче ,мерси  Hug Обаче не можеш да си представиш колко ми е трудно с преливането,точно заради тази гадна кост дето ми стърчи като не знам какво  ooooh! не пипам ли по нея-не ми е довършено,пипна ли-побелявам  Mr. Green толкова е хубаво като е гладичко и равно " платното"  Heart Eyes

Аз пък като има гладко платно ще кажеш, че се харесвам. Mr. Green С моя клепач проблемен. ooooh!
Искам и аз такава кост, ама няма. Laughing

# 680
  • в 1001-та нощ
ееееее, капризи сега  Crazy аз пък си го харесвам окото - каквото - такова - уча се как да си го оползотворявам  Mr. Green но все още не се справя с опушен грим, макар да имам и нови непробвани идеи  Blush

Малви  Hug прелестна ти е формата  Blush за мен е великолепна, аз харесвам такава дълбочина и не харесвам повече - "плоски платна", но всеки си е различен  Heart Eyes

Мерси за милите думи, вероятно в проф. план ще настъпи промяна, която ще изисква доста обран грим и никакво време сутрин, така, че ако нещо снимам - ще го качвам вечер и  Rolling Eyes да не го мисля от сега, докато не се случи  Peace

# 681
И аз много харевам окото, клепача, дълбочината и МИГЛИТЕ  Heart Eyes на Малвинка! Ако имах като нейните по цял ден нямаше да правя друго, освен да се гримирам Crazy

# 682
# 683
  • Перник
Hope  Hug  bouquet Мерси....аз пък ти давам и очи и мигли,срещу....косата ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жакииии,много е хубаво това синьо....знаеш ли какво е?  Rolling Eyes

П.П. Очаквайте включване от Ноеми  Laughing Hug

# 684
Не знам, но прилича доста на Atlantic Blue Heart Eyes което още не съм си взела Whistling

# 685
  • Перник
Ох...мина ми през ума ,че може да е то,ама да си питам  Simple Smile Май май ще се поддам и аз на това изкушение,ако не намеря поне близък аналог  Blush

# 686
Да кажа за Taupe-а на NYX! Уникален е за контуриране Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз днес от толкова радост прекалих естествено безобразно и съм точно като за drag queen конкурс, но въпреки това изглежда много естествено на лицето. Няма супер резки черти или цветови отклонения както при други продукти.
Самият цвят не е нито тъмен, нито гадно оранжев като при повечето бронзанти и пудри за контур. Не се рони грам и се прелива супер лесно. Определено ви го препоръчвам горещо Peace

# 687
Не знам, но прилича доста на Atlantic Blue Heart Eyes което още не съм си взела Whistling
Аз обаче го взех. Не е той на снимката, доста по светъл е, дори с яко напластяване.

# 688
Аз съм го суочвала и горе долу така ми седеше на ръката. Но и нали знаеш аз как обичам да загребвам Mr. Green

# 689
  • Стара Загора
Ма*му му, защо не съм с кафеви очи и да мога да нося сини сенки без притеснение. Всеки ден щях да съм с такива.  ooooh!

Жаки, понеже съм много боса в контурирането и изобщо идея си нямам как се прави, но от двете снимки вчера придобих някаква представа, би ли показала с каква четка се прави? bouquet
Сигурно е коментирано, но аз преди не следях темата редовно. bouquet

Малви, Атлантика ще ти заспи. Убедена съм!  Mr. Green Whistling

Общи условия

Активация на акаунт