Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 779
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Да, и аз много харесвам такъв вид контуриране. Човек може да се промени до неузнаваемост, точно все едно си имал пластични операции.
Утре ще пробвам как се контурира с хваленият Taupe на NYX

Ивче, чак сега видях носа на тази мадама и много се стреснах

# 556
  • Стара Загора
Леле, то и аз не бях. Сега като прочетох се върнах да го видя. Embarassed
Много ми хареса лилавото на очите и червилото, та реших да го покажа.
Ще ходя да пробвам аз такъв цвят, решила съм.  Whistling

# 557
Първото, което видях беше носа, но не посмях да коментирам.  Blush Заради зодията имам лоша способност да виждам всичко в детайл от раз.  Joy Та и това не пропуснах. Лоша съм!

Гримът иначе е много хубав.  Peace

# 558
  • Sofia
Как да си направим очна линия от сенки:
http://www.youtube.com/watch?v=LLIRo1Ftko0&feature=youtube_gdata_player
Апропо контуриране:
http://www.youtube.com/watch?v=FjVDSbrCYMs&feature=youtube_gdata_player

# 559
Aз само забелязах че гледа лошо и повече не я разгледах. Но вторият път го видях носа Shocked

# 560
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен ми харесва контурирането, обаче не знам на живо как стои, имам предвид, че обикновено използват кремообразни продукти, които ми се струват доста плътни и покривни, дали не си личи много, както със супер покривен ФДТ, тип маска  Thinking

Не мога да разбера защо като снимам с ДСЛР кожата ми изглежда ужасно релефна и пореста, а на живо изобщо не е такава  newsm78

# 561
Да, на живо ти е като бебешко дупе! И аз съм много учудена че е такава на снимките Thinking

Аз такова тежко контуриране правя или само за специални снимки или за вечерни/клубни излизания. Иначе през деня много си личи.

С макро ли снимаш? То по принцип показва гадости. При мен се виждат неща, които иначе изобщо не мисля, че имам Mr. Green

# 562
С какво се постига това контуриране?  Аз каквото и да правя, никак не мога да направя нещо подобно и на снимки лицето ми изглежда все едно нищо не съм го правила  ooooh!
Като на предизвикателството - хич не се вижда по скулите нищо, а слагах ли, слагах  Tired

И аз видях първо носа  Crazy Дали сама си го е причинила, като на Княгиня Калина, дето се обезобрази?

# 563
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пробвах на всякакви режими и все така излиза. Странно, защото с него съм правила доста снимки и не е съм забелязала подобен ефект, но аз като се заснема и е направо ужас. Затова не пускам често снимки  Sad Освен да е от недостатъчната светлина вкъщи  Thinking Мис Нели със сигурност ще знае.

# 564
Добър вечер, момичета   bouquet

Реших и аз да се запиша при вас, че само воайорствам от известно време...

Днес реших, че ще съм гримирана... цял ден, вкъщи Simple Smile с малкия... но гримирана... така:

Много сте вдъхновяващи!!!

# 565
WomanBerry трика е да се прекали много, ама наистина много  Grinning  Аз за това казвам, че го правя само за специални случаи или ако ще съм на много слабо осветено място.
Нормалното ми "ежедневно контуриране" не си личи кой знае колко по снимки. Лицето пак не седи супер плоско, но определено не е и това което показват Кардашиян & Co.

Лазурит, добре дошла Hug

# 566
Моля за съвет, търся си хубав течен хайлайтър.
Как прикривате по-изразените назо-лабиални гънки? Какво е най-добре да се слага в тази област, освен ФДТ или ББ ?

# 567
  • Отвъд алеята зад шкафа
unterdenlinden в МАС има кремообразни хайлайтъри. Също така YSL има течен хайлайтър, но не знам вече какви цветове са останали. Иначе по-голям избор има от марки, които ги няма в България и трябва да поръчваш онлайн.
Ето този е много популярен и предпочитан - http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10 … crumb=Home~Beauty

Също така този е по-бюджетен вариант - http://www.eyeslipsface.com/elf/face/shimmer/shimmering_facial_whip

И от по-скъпите - http://www.asos.com/Nars/NARS-Illuminator/Prod/pgeproduct.aspx?i … mp;clr=Copacabana

Междудругото в ЕЛФ в момента има промоция за 10 безплатни четки за грим при поръчка от 25 долара.

# 568
Контурирането не е нужно да се прави с кремобразни продукти и да е пълно, цялостно и тежко.
Може да се прави с два или три цвята фдт, много близки по нюанс, може да е незабележимо.Може да се прави и с един единствен продукт.

Аз например през лятото се гримирам само , с един -единствен продукт с който правя контур върху чисто лице.
Моят звезден продукт не са метеоритите , а пудрата на Есте - Бронзова Богиня.Тя е два цвята.
Използвам я и като сенки. нанасям я като контур на очите, на бузите и на лицето. Ако искам по-плътен грим слагам по-светлия цвят на цялото лице и контурирам с по-тъмния, ако искам съвсем лек слагам пудра само по контурите дали по-тъмния, дали по светлия според тена ми в момента.
Бронзовата богиня дава едно съвършенство на лицето и една обединеност на цветовете.
С тази пудра, (спиралата и червило може да бъдат в какъвто ни се иска цвят) се получава бърз , лек и много ефектен летен грим.

# 569
gadamer, благодаря за изчерпателното инфо  bouquet  Ще проверя в МАС, защото лично искам да пробвам. Проблемът при мен е такъв, че колкото и да хидратирам кожата, сложа ли фдт или ББ, хайлайтъра на прах винаги стои "нехидратирано", виждат се малките бръчици, а с течните си мисля че ще попие по-добре и ще лъщи като хидратирано.

Общи условия

Активация на акаунт