Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 785
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пускам днешното гримче. На очите съм с SIN от Naked и матовото кафеникаво-бежавеникавото. На лицето ФДТ Ревлон Фоториди и Макс Фактор 2 в 1, смесени двата, райски метеорити, пудра Макс Фактор Creme Puff, на скулите MAC gold deposit и малко от хайлайтъра на Сефора, червилото е МАС peach blossom. Снимките нямат абсолютно никаква обработка, директно от фотоапарата. На живо кожата ми  е по-хубава  Mr. Green

Махнах снимките, че не обичам да ми се застояват дълго време в интернет.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 23:22 от gadamer

# 541
Катерина,
значи ти имаш Ombre D’eau Cascade 77, от колекцията пролет 2008, ако правилно съм те разбрала.
Те са двуфазни сенки. За да се смесят двете фази, първо трябва много добре да ги разбиеш.
Може да ги нанасяш по два начина.
Интензивен - нанасяш ги на целия подвижен клепач и не мигаш докато изсъхнат.
Нежен - разнеси ги на целия клепач и с краищата на пръстите леко ги размажи, после ги остави да изсъхнат.
Пробвай така и пиши за резултатите.
А ето и грима на Водянова с тези сенки:

Благодаря, ще пробвам. Идеята ми е да не ги слагам на подвижния клепач, а под веждата. Но като ги сложа, макар и съвсем малко и размазано, после не мога да прелея с останала част от грима. Оф, че завъртяно обяснявам... Нещо подобно, но тук е в златисто...

# 542
  • Перник
gadamer, много ми харесваш  Heart Eyes Този "депозит" е невероятен....ей такъв ефект искам и аз  Blush това лимитка ли е или го има редовно?И ако може цена  Blush Мерси предварително   bouquet

# 543
Еййй, чудесни сте! Всички гримове ми харесаха много. Много добре сте се справили! Това е най- хубавото предизвикателство. Simple Smile

# 544
gadamer, очите ти са изумителни...... Heart Eyes

# 545
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малвинка, от перманентните скинфиниши е, заедно с lightscapade и soft&gentle, цена 57.00 лв.

# 546
  • София
Страхотни гримове видях днес тук!!! Whistling Heart Eyes  bouquet

# 547
  bouquet Страхотни гримове за предизвикателството Simple Smile)))Поздравления за красотите и ентусиазма!

# 548
Гадамер, много красиво и нежно. Изобщо ти имаш страшно нежни черти и си много младолика  Heart Eyes
Фокси, пу пу пу! Аз тепърва ще се уча да си слагам изкуствени мигли и ще го правя единствено и само заради снимките в блога и тези, които ще пускам тук.. Иначе не знам дали мога да изляза навън с тях, просто защото не съм свикнала  Flutter Много се радвам, че си решила за блога. Чакам с нетърпение. Ииии ти завиждам за пръстите  Blush
[Малви], и твоето гримче е много нежно и ти отива това синьо много. Кой е този корейски хайлайтър?!?! Много ми харесва как блести  Mr. Green

# 549
  • Перник
Ето този   Hug

# 550
# 551
Катерина, А защо не пробваш да направиш грима на цялото око и след това да нанесеш течните сенки?

Гадамер, ти си красавица!  bouquet  bouquet

# 552
  • Стара Загора

# 553
Момичета, гел линията на Есенс да не би да са я спряли? Нещо не я виждам напоследък по стелажите Thinking

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 22:28 от Жаки°

# 554
Страхотно скулптуриране , Жаки. Ето това е пълна промяна.

Общи условия

Активация на акаунт