Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 791
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Отдавна имах мерак да си сложа мигли за някой грим. Моля, "пионерките" в тази област да не ми се смеят много Laughing Грима е елементарен, отново съм ползвала цветове от палитрата на BH. Гримирах си само едното око набързо, за да се видя с миглите...

...и още...
Скрит текст:

# 526
Страхотно е!  Heart Eyes И миглите стоят много естествено!  Peace

# 527
Фокси, по начина, по който ти се гримираш 'набързо', аз и цял ден да се гримирам, пак няма да постигна такъв резултат  Laughing

Гримовете от предизвикателството наистина са станали много хубави! браво!   bouquet

предложените от Жаки цветове ми харесват, но още не ми се гримира ярко; през месец май 100% ще ми се прииска да съм по-шарена и ще посегна към нещо подобно или пък с жълт уклон, защото такова синьо не е за моите очи - може би жълто-лилав грим?   Sunglasses

# 528
Ех, Фокси ...  Heart Eyes

# 529
Le Soleil* еваларка Big Ups Big Ups 100 часа гледах коя е Скарлет коя си ти!

# 530
Фокси много хубав грим  Heart Eyes

# 531
Страхотно е!  Heart Eyes И миглите стоят много естествено!  Peace

Миглите всъщност ги разрязах наполовина, защото ми беше много неудобно с цели. И ако се наложи някой ден да си сложа мигли ще са пак половинки. Не ги сложих хубаво..не бяха много близо да моите мигли, но на снимките не личи, защото качеството им не е хубаво.

bubanka ей това е моето гримиране с пръсти Laughing На живо дефекти се откриват колкото щеш. Снимките май никога не вадят на показ всичко.

# 532
и аз до скоро се гримирах с пръсти, но покрай момичетата в темата се амбицирах да се науча с четки - не ми се отдава особено и с тях  Blush
това за снимките е вярно, но все пак  Wink

# 533
Фокси, много красиви гримове, браво! Много си красива!
Но ако мога да изкажа моето мнение, да не режеш миглите наполовина. Не знам на живо как е, но на снимките си личи доста рязка граница между твоите и изкуствените. Като разбира се на живо и малко по-отдалеч може да стои по-естествено.   bouquet  bouquet

# 534
Фокси, много красиви гримове, браво! Много си красива!
Но ако мога да изкажа моето мнение, да не режеш миглите наполовина. Не знам на живо как е, но на снимките си личи доста рязка граница между твоите и изкуствените. Като разбира се на живо и малко по-отдалеч може да стои по-естествено.   bouquet  bouquet

Мерси за съвета Hug И аз го забелязах, но както казах вече, просто не успях да ги сложа както трябва. За пръв път си слагам мигли. Ще си купя обаче някакви по-редки, защото тези ми натежават повечко и не ми е удобно. Така няма и да има толкова рязка граница между моите и изкуствените.
Практика трябва за тая работа... не е много лесно да поставяш мигли така, че да изглеждат абсолютно естествено.

# 535
Някой друг да има проблеми с отварянето на сайта?
Скрит текст:
Като се опитам да вляза в който и да е раздел, автоматично ме прапраща към http://ww2.neg.bg/?folio=7POYGN0G2. За първи път ми се случва тако нещо?  newsm78

# 536
  • София
Да и аз го имам този проблем, Адри ми писа в ФБ групата, че имало някакъв бъг. Ще го отстранят скоро предполагам.

# 537
Катерина,
значи ти имаш Ombre D’eau Cascade 77, от колекцията пролет 2008, ако правилно съм те разбрала.
Те са двуфазни сенки. За да се смесят двете фази, първо трябва много добре да ги разбиеш.
Може да ги нанасяш по два начина.
Интензивен - нанасяш ги на целия подвижен клепач и не мигаш докато изсъхнат.
Нежен - разнеси ги на целия клепач и с краищата на пръстите леко ги размажи, после ги остави да изсъхнат.
Пробвай така и пиши за резултатите.
А ето и грима на Водянова с тези сенки:

# 538
  • Перник
Фоксииии , ако можех и аз така,щях да изхвърля всички четки,които имам  Crazy обаче аз и с тях не мога така  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красотище   bouquet
Как да си постна сега моет постно гримче от днес????  Blush Blush
Ама хайде да има нещо
Отгоре е молив на радиант ,който много ,много харесвам и като цвят и като текстура,нанасяне...а отдолу е молив на Ейвън от серията Glimmerstick Diamonds в цвят Brown Sugar  Peace Свтикащото на скулите е един корейски хайлайтър  Blush

# 539

Моля гласувайте в анкетата.

Общи условия

Активация на акаунт