Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 794
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Време е за реклама Mr. Green
Трябва да ви похваля един продукт, защото съм невероятно впечатлена!

Това яйце е база за грим на Tony Moly. Консистенцията е нещо като крем, но в по-твърда форма. Въпреки това като се пипне е много меко и като пудинг примерно.
Имам един хиалуронов филър на Академи и усещането е точно същото. Запълниха ми се всички бръчки и пори. Фдт-на седи уникално, нанасяше се уникално. Кожата е бебешки мека и точно като кадифе на допир. Най-странното е, че не може да няма силикони в този продукт (все пак е много подобен на силиконовите бази на Гош и Сефора примерно), но лицето не седи мазно. Все едно го матира, изглажда и попълва.

Eдинственият недостатък е, че ми се вижда много малко като количество и не знам за колко време би ми стигнало и че се бърка с пръсти вътре.

# 736
  • Стара Загора
Жаки, добре че не се вълнувам от бази. Mr. Green

# 737
Бери, много е хубав гримът!

Аленка, минаваш на нюд визия  Peace, а почивните дни ще са твоето време да бъдеш цветна.
Успех на новата работа!

Аз се опитах да направя нещо подобно на грима на Ел.
Използвала съм само един апликатор и пръстите си, никакви четки, сенките са на Есенс и Флормар.

Извинявам се за лошите снимки  Peace

Скрит текст:

# 738
Иве, не ме предизвиквай да снимам моите очи без грим (Чичо Фестър може да ми завиди)! Ще се уплашиш, а и не само ти  Mr. Green Но аз имам и анемия и това допълнително ме прави като призрак  hahaha
Ще се повторя за N-ти път, но много ти отиват такива червила. Какво ти пука как те гледат? Мани ги хората в Бг. Повечето са страшни консерви Naughty
Жаки, аз си търся база, ама не ги разбирам много много. Има ли цвят това? И икономично ли е? Ако можеш да кажеш и откъде се купува и колко струва   Praynig (това може и на лични, че не знам дали е позволено)  newsm78
Аленка, успех на новата работа. Ще се радвам да видя трансформацията ти към нюд гримчета   Heart Eyes А Солейл е права - ще ни показваш цветните си красоти през уикендите  Flutter
Солейл, много е красиво  Heart Eyes Какво си ползвала?

Благодаря ви, момичета за комлиментите. На живо беше толкова по-наситено, особено цветът на долния клепач. Уникално красив е  Heart Eyes
Аленка, и аз правя по 961056105 снимки, 2-3 стават, ама на някой яко им бяга и фокус и цвят... Смахната работа. Но почвам да следвам съветите на Мис Нели, а и това, което каза Адри мисля да тествам - с наклонената глава и притвореното око (Забелязах, че и моят клепач е леко паднал  ooooh! )
Извинете за романа  Blush Спирам  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 12:10 от WomanBerry

# 739
  • Sofia
Видях яйцето в ибей, към 7 паунда, от Корея.

# 740
  • Отвъд алеята зад шкафа
Elle-même страхотен грим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още утре ще го пробвам.

# 741
Аз не се притеснявам за Ивчето. Освен, че наистина е изключително красиво момиче, сигурна съм, че харесва себе си.

Човек, който наистина не се харесва и има реални проблеми със самооценката и необичането, никога не би поствал снимки във форум.

Така, че, сигурна съм, че Ивчето ще продължи още дълго да радва всички с прекрасните си очи, кожа, лице и невероятното си излъчване!

И всички ние още дълго ще ѝ повтаряме, че е много красиво момиче /аз предимно наум/ и всички гримове ѝ отиват.  Според мен по-обраните повече, но разбира се, това е въпрос на вкус. А тя междувременно ще стане много красива зряла жена и така, докато сме тук...   bouquet

# 742
Няма цвят, 20 грама е и струва 10 долара в ибей. Обаче за колко време ще ми стигне си нямам идея Thinking
Надявам се поне за 2-3 месеца

# 743
Виждам много красиви гримове  bouquet
a.l.e.n.a, успех на новото място.
Elle-même и този твой грим е много красив......и аз съм мислила да го пробвам, но той е подходящ като че ли за определен тип, за по-големи очи Peace

# 744
Благодаря за отговорите, Жаки и Карен   bouquet

# 745
Жаки,толкова си убедителна Crossing ArmsЩе се поръчва ooooh!

# 746
Няма цвят, 20 грама е и струва 10 долара в ибей. Обаче за колко време ще ми стигне си нямам идея Thinking
Надявам се поне за 2-3 месеца

Ще се купува  Mr. Green Аз предпочитам базата да е в по-малка опаковка, защото не слагам на цялото лице и виси толкова време, че ми писва да я гледам  Crazy

# 747
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet много благодаря за милите думи  Hug

Ще си позволя един коментар - по долния цитат:

Аз не се притеснявам за Ивчето. Освен, че наистина е изключително красиво момиче, сигурна съм, че харесва себе си.

Човек, който наистина не се харесва и има реални проблеми със самооценката и необичането, никога не би поствал снимки във форум.
...

на мен ми отне сигурно 15 и повече години - да приема себе си с всичките физически недостатъци, с които съм се борила жестоко цял живот и са ми избождали ужасно очите;

аз съм роден перфекционист - и това ме е притискало да търся съвършенство постоянно, това е равно на много жертви, режими, дисциплина ....

е....удовлетворение получих едва тогава, когато проумях - колко е важно да бъда себе си, да приема себе си (и това, което физически не ме радва), че всъщност "съвършенството" е в хармонията, баланса и спокойствието, приемането, обичането - да обичаш себе си, да приемаш себе си  Peace разбира се, когато се погледнеш - пак си виждаш дефектчето, но то си е твоето дефектче и ти си го обичаш  Blush

Жаки, като усещане и ефект ми звучи съвсем, като базата на Кларинс, тя също матира кадифено  Heart Eyes

# 748
Много вярно наблюдение , Алена.

Мога да кажа същото за себе си, като ще добавя, че животът е и конкуренция и докато се опитваме да приемаме себе си , и жалим над несъществуващи кусури, някой друг отмъква т.нар. запазен дял.

И после къде ми е парчето от тортата?Simple Smile))))И кой ми го изяде?

Затова трябва колкото се може по - рано и бързо да приемеш напълно себе си, да се влюбиш здраво в себе си....

# 749
По същество, дами, по същество - психологията не е точно това, за което е най-удачно да говорим в настоящата тема  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт