"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 170
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Повечето от нас си имат деца и са далеч от мисълта да превъзпитават чуждите  Naughty
Единственото, което се иска от вас, е да спрете да обиждате и да коментирате хората и да ги съдите за мнението им
Приемете, че не всички приемат гей -двойките и толкова. Уважавайте мнението на хората, а не скачайте да ги обиждате дали са такива и такива (това просо пример от последните страници, има и други). Оставете хората да си имат свое мнение, не ги обиждайте заради това
Независимо, че го смятате за такова и такова. То си е тяхното мнение.

Айде, стига вече полемики. Мисля, че ясно се изразих, имам си дете, нямам намерение да уча чуждите

# 211
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Някой да те е моли за съвет или превъзпитание?! newsm78 НЕЕ!!! И на мен ми бисна да чета обидни изрази като "увреден тийнейджър, падащ си по курви", "живееш в сериала или телевизора" и прочие. Също така ми писна да обиждате Брук и другите герои от сериала, които не са престъпници и манипулатори като Бил, Стефи и Тейлър,както и само вашата дума да е последна, защото се мислите за много прави и с опит и бля-бля. #Crazy

# 212
Дейвид,безсмислено е да спориш с тази...дама.Но все пак да питам и аз?Значи щом съм казал,че тук има ''преждевременно остарели баби'' значи е обида.Като подчертавам,че никоя конкретно НЕ съм назовал така!А ти като ни казваш ''детската градина'' - да се обиждам ли...ще взема и аз да извикам модератора. JoyИ само за твое сведение - мен никога не са ме банвали,ОК? Wink
Първо на първо с тебе не съм разговарял по тази тема и второ - я вместо да ми размахваш виртуален пръст вземи пий една студена вода!Щом ти е писнало да четеш коментарите ни - ами просто е бе жена - подминавай ги така както аз правя с твоите и с тези,които не ме засягат.Както и с тези,които са толкова елементарни,че не си заслужава да ги чета.Само да не изпищи сега пак някоя от вас и да каже,че съм я нарекал елементарна. JoyЗащото директно никои не обиждам - както вие си казвате мнението и искате да го уважават,така и аз си казвам моето и го уважавайте и вие. Wink

# 213
Героите можем да си ги обиждаме колкото искаме, там не можеш да имаш претенции, темата е за това - да обсъждаме сериала и героите
Ако се чувстваш обиден от някое изказване, твое право е да пишеш на модератор, който да санкционира или не (според правилата на форума) човека, от който си се оплакал. А не да започваш с обидите по всеки, който си те изпречи на пътя. Не това е начина за комуникация във форум

Айде, стига обяснения. Бях ясна и точна

Рик, не ти изчетох коментара, ама как ми отговаряш, като уж не си ми четял коментарите  newsm78
Или си пишеш наизуст  Whistling
Както казах, ако някой се чувства обиден, да пише на модератор, не да се започват едни безкрайни обиди и безсмислени полмики

# 214
''Я се спрете вече, че ми омръзна всеки път да ви чета обидите ''
Пипнах те! smile3508 smile3508
Е как не си ми чела коментара?Нали казваш,че ти е писнало да НИ четеш обидите?Или може би ти пишеш наизуст? hahaha
Така че както ти казах - за да не сед изморяваш от четене просто не го прави. Wink
И както казах и аз - ама хич не се обиждам,защото няма как да ме обиди някой,който не ме познава!Но ако ти се откриваш в моите коментари - оплаквай се колкото искаш. hahaha

# 215
Ти да не си единственият във форума  newsm78

Писах, че не съм изчела коментара, а не чела  ooooh!
Правиш ли разлика  newsm78

Айде стига чел-недочел се заяжда  Naughty
Не съм казвала, че не ти чета коментарите, казах, че не ти изчетох коментара
Ако не можеш сам да направиш разликата, дано учителката ти по български и литература успее да ти помогне

# 216
Не,не съм единственият.Аз и Дейвид защитаваме Карън и Дани.Я не ми се прави - при това положение е повече от ясно,че говориш за нас и че не ти се четат ''нашите обиди''.
Бесзмислено е да се спори с някой като тебе - щом имаш време за губене,да се занимава друг с тебе. WinkИ както ти казах,не ми давай съвети и не ми размахвай виртуален пръст,вземи леден душ и толкова.Не ми отговаряй - няма да те чета повече,защото не казваш нищо смислено,а колкото да се заяждаш...По-умният отстъпва... WinkПиши колкото искаш. Hug Joy

# 217
Алелуяяяяяя  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 218
Много шум за нищо

# 219
Също така ми писна да обиждате Брук и другите герои от сериала, които не са престъпници и манипулатори като Бил, Стефи и Тейлър,както и само вашата дума да е последна, защото се мислите за много прави и с опит и бля-бля. #Crazy

smile3532

Не мога повече. С този коментар си умрях от смях. Абе момичета неразбрахте ли, че хората се дразнят, че наричаме брукаситка к*рва и разбивачка на семейства  Crazy . От там им иде целият проблем  Crazy . Поне от това което долу горе изчетох това разбрах.

Мисля, че модераторът трябва да се изкаже по темата, че всеки има право на собствено мнение и може да го изказва както намери за добре. Без обиди, без злобни коментари и без заплашителен и заповеднически тон.

А че брукаситка си е к*рвата на сериала е от ясно по ясно. Че разби всички възможни съществуващи семейства в сериала, пак е ясно. Неразбирам само къде е драмата в случая?

А относно хомосексуалноста на героите - всеки има право да ги приема както си реши. Дали ги харесва или не си е лично мнение и право на всеки един човек.

# 220
нашата реакция ( имам предвид на всечи човешки индивид!) зависи от това, дали харесваме участниците в лесбо-двойката - било визуално или като човешките качества. В случая Карън и Даниел не предизвикват никакви чуства в мен, защото не ги познаваме достатъчно, те не са важни, те са фон за Каролайн.. Ако гледате Анатомията на Грей - там двойката Кали и Аризона са много симпатични, особенно Кали (Аризона не я харесвам, но нея не я харесвах и преди да се разбере, че тя се интересува от Кали. Просто не я харесвам и визуално) Те са се събрали официално, техните близки и приятели са наясно с техните взаимоотношения, дори си направиха сватба...
Другата двойка в Частна практике - майката на Адисън и тяхната служителка, които са заедно от 20 години, те придизвикват отрицание и неприятие, защото никой не знаел за тяхната връзка, те са я крили, и Адисън е била шокирана от истината и лъжата, с която тя е живяла толкова години. Освен това и самия образ на Бизи също не може да се каже, че е много симпатичен
така поне мисля аз, независимо, че съм от стара генерация

# 221
  • somewhere near the sea
Бре, бре, то големи трагедии, голямо нещо за това, че някой изказал мнение smile3511 smile3515 newsm61

Едно не ми стана ясно- какво общо има тук възрастта, че я намесихте? Да не би за тия връзки да сте чули скоро и да мислите, че само двайсетгодишните ги разбират newsm78 #Crazy

И още- никой не става по-млад NaughtyОсобено, когато не знаете кой на колко е, грозно е да обиждате така жени.

Да си от мъжки пол е даденост по рождение. Да бъдеш мъж е въпрос на избор.
ooooh! Naughty

# 222
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Добре, Марси, значи да си на 20 и няколко години сигурно е синоним на детска градина и е нормално да ни наричате така и да не го считаме за обида, така ли? newsm78 Sick Sick

# 223
Така е Емилия,Брук наистина разби някоя и друга връзка,и аз съм го признавал,че не съм бил съгласен.Особено за Мейси и Торн,за аферата с Дийкън,сега ако спи с Бил(на което ти много залагаш Joy)пак няма да го одобря.Но пък коя е безгрешна - може би малката подла стефка? newsm78 Тя също е разбивачка на семейства и на връзки - първо метна око на Оуен и се опита да го убеди,че Джаки не е за него,а някоя по-млада като нея.Но като не я отразиха,метна око на ЖЕНЕНИЯ Бил - там печели точка,защото почти разби това семейство. hahahaПосле преследваше Оливър само защото беше гадже на Хоуп,после пак защото Лиъм беше гадже на Хоуп - и на него не му прости.То не бяха подмятания,то не бяха събличания по бельо и какво ли не - но ти тук ''спиш'' - Брук по бельо - край Naughtyтова е к..венско.Нооо стефка да се съблича и да се опитва така да свали Лиъм - за нея може.На това му викам аз както ти много обичаш да се изразяваш - двоен стандарт. Wink hahahaИ Брук едно време се опита да върже Ридж с бебе - хоп - в наши дни пак познат сценарии - но стефка го играе по-хитра!Видиш ли,тя уж не искала да използва бебето,за да избере Лиъм нея.Да,ама да ги разправя тия на малоумния Лиъм!Е като е толкова добричка и не искаше той да знае,защо като разбра,че той се жени за Хоуп тичаше като ожилена да му вресне,че е бременна? newsm78 Wink
Някои спомена,че Карън била за фон на Каролайн и не я познавала.Да,сега може и да я дават от дъжд на вятър,но не и преди 20-ина години.Ами кой ти е виновен,че не си гледала сериите от 1991-1994-а? newsm78Тогава Карън взимаше главно участие в сериала...Лично на мен,а вярвам,че и на много други тук,гледащи сериала от самото начало е добре позната...Да кажеш за Дани,че непозната и нова - Ок,така е,но не и Карън.

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 23:31 от Rick Forrester

# 224
Надявам се веднагически да разкарат онези
дребни душици карън и ромката Hug
От които не може да се научи
нищо градивно и положително Flutter
Абсилютно ненужни образи Party
Тая джоана ли е ,каква ли е там,
много нахална натегачка Naughty
Какво е задрапала неистово на преклонна възраст
за роля във филм,гдето няма роля за нея Sick ooooh!
Освен всичко останало е доста
едра и кокалеста баскетболистка Crazy
А тая конска челюст кво шъ я прайм Crazy

Общи условия

Активация на акаунт