"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Хайде сега, май почнахме да се изказваме и като жури за конкурс по красота, а?! newsm78 Карън беше много важен образ, или май само когато Джоана Джонсън беше в ролята на Карълайн, тогава бе на почит? Сигурно, защото в онази епоха тя беше главна в сериала, за да измести "златотърсачката" Брук, нали?  А сега като я върнаха в сериала като сестра й близначката, нямало полза от нея. Sick Sick Sick

Самата Джоана е много красива, и си личи че старее нормално; няма излишни корекции като Джуклицата, но на кого ли да обяснявам?  ooooh! А и изказванията на някои за това кой как е изглеждал по физиономия, или пък бил имал връзка, както с Уинзър Хармън, не се зачита за расизъм, а? Sick Sick Sick

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 08:52 от David_Charvet

# 226
  • somewhere near the sea
Добре, Марси, значи да си на 20 и няколко години сигурно е синоним на детска градина и е нормално да ни наричате така и да не го считаме за обида, така ли? newsm78 Sick Sick
Както казах, да бъдеш мъж е въпрос на избор, Давид. Инфантилно и детско е поведението, когато се нападат хората, защото не харесват литературен или филмов герой. Какво означава "обиждате Брук", за бога? Та това не е истински човек, а филмов герой. На някой пука ли му дали обиждаш някой от героите? Все едно да обиждам някого, че обича червения цвят или друг е привърженик на "Левски"...Това е детинско, разбери! Много пъти се опитахме да ти го кажем.
Що се отнася до корекциите. Всички актриси имат корекции, не се заблуждавай(дори и Стефани)
Позволи на нас, "старите баби", които не познаваш, да ги разбираме повече тия работи. И преди да е избухнал някой казвам, че в това няма нищо лошо, стига на човека да му е добре. И аз не харесвам новите устни на Хънтър, но какво да правя- не мога да пренебрегвам това. Катрин също има около 200 кубика повече в сутиена, но й  е достатъчно. В скулите има намеса..., а, бе нека имат жените. Пак ще кажа- никой не става по-млад. Физическата красота не е чак толкова важна, защото по-важно в случая е е духовността или нейната липса.
"Джуклица", "Муклица", махараджица"- обиждай си колкото щеш. Аз си имам ценностна система и никой не може да ми забрани да си я следвам.  Още повече да ми сочат възрастта. Тя не е недостатък, но глупостта е!

# 227
 и тогава и сега ролята на Карън е епизодична - тогава тя се появи, като близначката на Карълайн, сега като майката на Карълайн. Аз не говоря за Джоана Джонсън, а за Карън и тяхната двойка с Даниел, ако на сценаристи не им било нужно да вкарат ново лице в сериала - Карълайн, ние няма как да размерем, че тя има партньор-жена. Тези жени и ХТ и КК и ДД са красиви, няма спор, но не говорим в случая за тях, а за техните екранни образи

# 228
Добре, Марси, значи да си на 20 и няколко години сигурно е синоним на детска градина и е нормално да ни наричате така и да не го считаме за обида, така ли? newsm78 Sick Sick
Както казах, да бъдеш мъж е въпрос на избор, Давид. Инфантилно и детско е поведението, когато се нападат хората, защото не харесват литературен или филмов герой. Какво означава "обиждате Брук", за бога? Та това не е истински човек, а филмов герой. На някой пука ли му дали обиждаш някой от героите? Все едно да обиждам някого, че обича червения цвят или друг е привърженик на "Левски"...Това е детинско, разбери! Много пъти се опитахме да ти го кажем.
Що се отнася до корекциите. Всички актриси имат корекции, не се заблуждавай(дори и Стефани)
Позволи на нас, "старите баби", които не познаваш, да ги разбираме повече тия работи. И преди да е избухнал някой казвам, че в това няма нищо лошо, стига на човека да му е добре. И аз не харесвам новите устни на Хънтър, но какво да правя- не мога да пренебрегвам това. Катрин също има около 200 кубика повече в сутиена, но й  е достатъчно. В скулите има намеса..., а, бе нека имат жените. Пак ще кажа- никой не става по-млад. Физическата красота не е чак толкова важна, защото по-важно в случая е е духовността или нейната липса.
"Джуклица", "Муклица", махараджица"- обиждай си колкото щеш. Аз си имам ценностна система и никой не може да ми забрани да си я следвам.  Още повече да ми сочат възрастта. Тя не е недостатък, но глупостта е!

bouquet  bouquet
Дано да разберат най-сетне, но май брук-феновете са "ощипани" от новата издънка на Брук, която като вълка козината си мени, но нрава - не. Само Бил не беше прелъстила и това направи, разбивайки сърцето на собствената си сестра.

# 229
Цитат
да бъдеш мъж е въпрос на избор
Какво трябва да значи това? #Crazy Sick Sick Sick Ето кой обижда! Naughty Crossing Arms Много ме съмнява да имаш ценностна система катo се има предвид как всеки път ме обиждаш и ти и твоите дружки брукофобки и само ми измисляте някакви прякори/наименования.  Sick Sick Sick Sick

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 11:05 от David_Charvet

# 230
Форестърчо69 е типичният пример как НЕ трябва да се изказва човек когато е неподготвен - първо,защото е несериозно и второ,защото е смешно.
Та за непросветения да кажа - Джоана Джонсън не се е напъвала и натискала да я върнат в сериала.В интервю Брадли Бел беше казал,че след като е въвел ролята на Каролайн пред него е стоял въпроса с бащата.Но решава да си остави отворена вратичка за по-натам и затова си казва защо пък да не вмъкне по-различна история.Обадил се на Джоана и тя прегърнала идеята за лесбийската история.За нейна партньорка на чело в списъка му с актриси била Кристал Чапел,защото тя и друг път играла такава роля.Бил е замислил по-голяма история за тях,но я претупаха набързо,както самият той казва,по вина на Джоана,защото тя била продуцент на някакъв сериал и това ангажирало времето й,като не и позволявало да има много такова за ролята на Карън.Той казва още,че не се е отказал от тази история и когато тя е на разположение пак могат да се върнат към нея.
Така че Форестър,жената не се е натискала за никъде!Както виждаш,поради други ангажименти дори е пренебрегнала тази си роля до момента!А как ти я виждаш визуално си е твое мнение.Нали всеки има право на мнение и всеки си има вкус.За мен пък именно Джоана е най-красивата жена в целия сериал. WinkКакто и някогашната Каролайн си остава най-любимата ми героиня.
Но с жената на която все не мога да запомня ника тук пак ще поспоря за Карън,защото сега ако ролята й е епизодична покрай Каролайн,в сериите от периода 1991-1994-а Карън не я даваха заради сестра й Каролайн по простата причина,че тя беше умряла вече!Карън си имаше своя история - непомните ли как бившият мъж на Тейлър я откри и доведе в града,за да се влюби Ридж в нея и Тейлър да остане за него?После имаше триъгълник с Карън-Торн и Мейси.После тя имаше връзка с адвоката Конър и почти се ожениха,после за кратко баща й Бил купи Спектра Фешън и Карън беше директор.Чак след като си върна фирмата на Сали тогава напусна и изчезна пак от сериала!Това за мен не е епизодична роля за онзи момент!
А иначе и аз не бях очарован от новата й любовна история,но не защото съм против хомодвойките,а защото си искам мъж за нея. PeaceПък и тази Дани не ми допада особено визуално.Иначе актрисата едно време в ''Пътеводна светлина'' беше много красива.

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 12:10 от Rick Forrester

# 231
  • somewhere near the sea
Цитат
да бъдеш мъж е въпрос на избор
Какво трябва да значи това? #Crazy Sick Sick Sick Ето кой обижда! Naughty Crossing Arms Много ме съмнява да имаш ценностна система катo се има предвид как всеки път ме обиждаш и ти и твоите дружки брукофобки и само ми измисляте някакви прякори/наименования.  Sick Sick Sick Sick
Това е афоризъм Много известен(виж в речника). Ако утре ти кажа пословица и от нея ли ще се обидиш? И какво точно е обидното, след като сам публикуваш снимки именно на целуващи се под душа мъже. Ако бях това, за което ме обвиняваш, щях да се зачудя защо думата хомо двойка те накара да публикуваш именно такава снимка, а не на жени, например... newsm78
 И филма сме гледали още когато излезе, а и други подобни, не виждам защо трябва да се засегнеш чак толкова от лично мнение.
Ако наистина не можеш да разтълкуваш три думи, то наистина няма за какво да говорим ... Тъкмо понякога си казвам: "Аха, ето, ще се забавляваме..." и мазалото идва. hit
Кое по-точно те обиди? Нищо ли не разбра от предния ми пост?  Какво общо има тук брукофобството ooooh! Къде съм ти дала прякор?
Съмнявало те да имам ценностна система? Ти какво мислиш, че си я открил ти ли? И защо? Защото ти написах един афоризъм?

# 232
 Joy Joy Joy Нали ви беше гнус от жени, правещи секс, или нещо се бъркам? newsm78 Затова реших, че може да ви допадне повече да гледате мъже, но ето че пак не сте доволни. ooooh! Няма угодия, ей! Crossing Arms

# 233
в настоящия момент ролята на Карън е епизодична - поне в едно сме постигнали съгласие...

# 234
  • somewhere near the sea
Joy Joy Joy Нали ви беше гнус от жени, правещи секс, или нещо се бъркам? newsm78 Затова реших, че може да ви допадне повече да гледате мъже, но ето че пак не сте доволни. ooooh! Няма угодия, ей! Crossing Arms
Кое е смешното? Никой никъде не е казал подобно нещо. Susy написа, че не се интересува кой какво прави в леглото, стига да не замесва деца в това (лично мнение, което вие с Rick Forrester не можахте да преглътнете). А и никъде не е показано това. Но ти реши от наше име да ни просветиш с гейски фотографии

# 235
Така е Даръя,когато и фактите говорят няма как да не постигнем съгласие. PeaceЗащото факт,че от 2009-а на сам ролята на Карън е епизодична - то аз не съм и твърдял друго... WinkСамо не бях съгласен за по-старото й участие,че било епизодично.Но както каза ти,има съгласие.
А някои особи да не говорят от името на Рик Форестър...Не съм уполномощил никои да говори от мое име какво преглъщам и какво не. LaughingКакто казах и по-рано днес - всеки има различно мнение и вкус,няма лошо.Далеч съм от идеята да накарам някой да мисли и харесва като мен.Възмутен бях не че Suzy си е изказала мнението,защото то си е нейно и аз казах,че донякъде го споделям.Възмутих се как тя обижда тези хора - ще цитирам по памет - били сбъркани и егоистични!Нали все пищите да не обиждаме? newsm78
Както да е...пак ще се извъртите и ще измислите оправдание както винаги.

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 17:48 от Rick Forrester

# 236
  • somewhere near the sea
Бил и секретарката му Алисън подслушват сесията с д-р Бартън, която току-що обяснява, че въпреки, че Хоуп не е очаквала да говорят за това, отчуждението от родител може да остави трайни белези. Хоуп признава, че е странно защо той никога не е искал да има нищо общо с нея. Тя се чувства отхвърлена. Може би и нещата с пресата щеше да приеме по друг начин ако баща ѝ не беше я изоставил.  Би могла да го потърси, но се чуди защо той не го прави. После сменя темата.
Споделя с д-р Бартън, че  не може да чака  следващите няколко седмици, когато  ще бъде щастлива да стане съпруга на Лиъм.

Кейти изръсва на Брук, че е бременна. Брук е хем зарадвана, хем обезпокоена заради сърцето ѝ.
Бил казва на Алисън, че  не иска Лиъм да се жени за това момиче, защото смята, че не е психически стабилна и не трябва сега да се омъжва. А баща ѝ изглежда е ключът. Възлага ѝ да намери информация за  този клоун.

Стефи казва на Лиъм, че знае къде да я намери. Времето изтича и той трябва да спре случващото се или бракът им приключва. Той е впечатлен, че тя хладнокръвно приема всичко.  Прегръщат се.

Бил анализира отново разликата между Надка и Стефи. Лиъм идва, като се преструва, че не го чува.
Кейти се появява неочаквано в офиса на Стефи, за да задоволи любопитството си защо е подписала ония документи и защо тогава Лиъм ги е скъсал, ......а и защо все още никой не е казал Хоуп. Тя обвинява Стефи, че прави това за да спечели същата ответна реакция от Лиъм. Времето изтича и Лиъм ще се ожени за Хоуп минути, след като разводът е окончателен.
Хоуп се връща в офиса на Лиъм точно, когато той разглежда нейни снимки  и на Стефи.

Хоуп е доволна и казва, че с д-р Бартън днес са говорили за неочаквани неща и се е почувствала освободена от много въпроси. И сега  може да даде на Лиъм всичко.
Алисън съобщава на Бил лоши новини, че ще трябва да изработи план "Б", тъй като Дикън Шарп е в затвора. Бил се смее- явно тя не го познава добре, килия в  затвора, не може да го спре от постигането на целта му.

А някои особи да не говорят от името на Рик Форестър...Не съм уполнощомил никои да говори от мое име какво преглъщам и какво не.
Особата пита: Рик Форестър е герой в сериал. Къде видя да се говори от негово име? Ако имаш предвид себе си, въпросът е същият. Споменаване не означава, че говоря от нечие име( пази, боже).

# 237
Сериозно - Рик Форестър бил герой от сериал?Хмм,интересно...а особата тогава как си общува с телевизионен герой,че знае той какво преглъща или не? Wink Joy hahahaМисля,че иронията ти изигра този път лоша шега. Wink
''лично мнение, което вие с Rick Forrester не можахте да преглътнете'' - ами ето - ти не казваш ''лично мнение,което МОЖЕ БИ не можахте да преглътнете'' а директно констатираш,че не сме!Ти няма как да знаеш какво съм преглътнал и какво не.Аз вече казах по-горе кое ме е подразнило.
Ама аз не съм учуден,както казах по-горе - вместо да си признаете грешката или по-добре да си премълчите,извъртате си в своя полза - само и само да сте отгоре...ето на това му казвам аз ''детската градина''... Wink

# 238
Аз да съм ти казал, че гей двойките използват децата си с цел секс?! Не, не мисля. Вие го подметнахте това, а не аз. Naughty Но то какво ли да очаквам? ooooh! И пак аз съм ви тръна в очите. Sick Sick

Но след като споменахте отношения между гей двойки и деца в легло, ще ми е е интересно само, ако Карън или Даниел вземат да си легнат със Стефи, дали малката к..вичка ще си седне на неначесото дупе най-накрая?  Thinking Тъкмо тогава може би всички ще си отдъхнат и ще си починат от интригите и манипулациите й.  Party

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 18:06 от David_Charvet

# 239
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Аз да съм ти казал, че гей двойките използват децата си с цел секс?! Не, не мисля. Вие го подметнахте това, а не аз. Naughty Но то какво ли да очаквам? ooooh! И пак аз съм ви тръна в очите. Sick Sick

Но след като споменахте отношения между гей двойки и деца в легло, ще ми е е интересно само, ако Карън или Даниел вземат да си легнат със Стефи, дали малката к..вичка ще си седне на неначесото дупе най-накрая?  Thinking Тъкмо тогава може би всички ще си отдъхнат и ще си починат от интригите и манипулациите й.  Party

Целият този пост е такава Манипулация, че ще ИНФОРМИРАМ МОДЕРАТОРА.......
То бива усукване и извъртане ама това минава всякакви граници.....
Ако  някой не може да схване какво му се казва по-добре да замълчи.....

Общи условия

Активация на акаунт