"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Прави каквото си искаш, Сузка. Аз лично никого не съм обидил, ясно? Значи моят вариант за узаптяването на Стефи е манипулация, оки. А бруталното изнасилване на Брук от Анди с помощта на Стефка не беше ли също манипулация? НЕЕЕ, "ТО СИ БЕШЕ БЕЗПЛАТЕН СЕКС БЕЗ АНГАЖИМЕНТИ". Това са общи думи на теб и на твоите приятелки. Peace Нали уж викате че Стефи е новата Брук; ами нека и на нея й се случи същото нещо само че от лесбийки. Laughing Joy Joy Joy

# 241
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Арогантността,високомерието и погрешната самопреценка, така се те обсебили, че нямаш респект дори от Модераторите на сайта.... 
Груба грешка!!!!!

# 242
Ненннннннннке,я кажи Сега какво искаш да подскажеш
на потребителите с тези игриви дупета от профила ти Crazy

Въййй обаче твойта любимка стефи много злобно
излъчване има ooooh! Направо си личи,че
"актрисата" я тресе здраво грандоманията
и че е доста дребна душица Naughty Naughty
Много злобно същество Naughty
И изключително бездарна пишман "актриса" Naughty

# 243
Предстои в американските епизоди (от 1 до 5 април 2013)

CBS: "ДЪРЗОСТ и КРАСОТА" в САЩ

6540-6544 епизоди

Скрит текст:
Ep.# 6540 Епизод 6    1.4.13 г.
Внезапна автомобилната катастрофа причинява опасност за живота на пострадалите. Кейти се доверява Даниел за брака си.

Ep. # 6541 Епизод 7    2.4.13 г.
Брук отговаря на въпросите на лейтенант Бейкър за катастрофата. Тя скрива истината за Бил от полицая. Кейти е наранена, че Бил е в спалнята на сестра й.

Ep. # 6542 Епизод 8    3.4.13 г.
Брук и Бил се опитват да обяснят на Кейти нелепата ситуация, но Кейти е провокирана от  намирането на Брук и Бил заедно. Тя взема крайно решение. Сваля си сватбения пръстен и го връща на Бил. Хоуп и Лиам си говорят за бъдещето, което биха могли да имат заедно.

Ep. # 6543 Епизод 9    4.4.13 г.
Бил е шокиран от думите и действията на Кейти. Дона се опитва да спаси сестринската връзка между Брук и Кейти, преди да е станало твърде късно. Едно съвместно гледане на малко дете от Лиъм и Хоуп води до размислите върху осуетените им емоции. Стефи пристига в критичния момент. Хоуп и Лиъм са уловени в доста неудобна ситуация. Каролайн измисля план как да изгони Мая от живота на Рик.

Ep. # 6544 Епизод 10  5.4.13 г.
Изявление на Ерик предизвиква изненадващи реакции. Съперничество на Рик и Томас ескалира. Рик съветва Мая да преследва мечтата си и да действа. Една двойка минава към следващото ниво и се отдава на желанията си. Влюбените се наслаждават на първия си сексуален контакт. Мая и Рик решават да се съсредоточат на настоящето и да се възползват от днешния ден.
P.S.  Не гарантирам, че преводът на оригинала е точен и високо ще оценя всяка поправка.
[/color]

# 244
Оф, на баба брук й треперят гащите да не би Лиъм да размисли и да не реши да зареже "скъпоценната й малоумна " щерка.....та бърза ли, бърза да уреди сватбата.     Joy Joy  -  да не би кандидат -женихът да прогледне и да поумнее, че току виж, избегАл с мръсна газ.    Mr. Green

# 245
  • somewhere near the sea

Бил не може да чака.  Съобщава на Джъстин, че Дикън Шарп е в затвора в Дженуа Сити, щата Уисконсин. Обажда се на Лиъм, че има нещо, за което да се погрижи и ще бъде далеч от офиса. В самолета отваря папка – досието на Дикън. Бил признава, че не иска да нарани Хоуп, но и не иска тя да се омъжи за сина му. Затова ще трябва да извади Дийкън от затвора.
Стефани е доволна, когато научава, че Ридж не може да направи сватбената рокля на Хоуп. Това е неуважение към Стефи.

Стефани казва на Брук, че тази сватба няма да стане, тъй както очаква, че и то в  Италия. Брук вярва в Лиъм и дори не се притеснява дали Стефани ще говори с него. В този момент, нищо и никой  няма да помрачи тяхното щастие. На излизане Стефани казва на Брук, че няма да бъде на сватбата, защото няма причина да го направи.
Стефани отива в офиса на Лиъм и го хваща в момент, когато гледа снимки на Хоуп, както и Стефи. Тя се чуди коя ще бъде. Той е объркан- и с двете е имал много щастливи мигове.
Брук доверява на Ридж, че никога не е искала Дийкън да бъде част от живота на Хоуп, така че е доволна, че е в затвора на половин свят разстояние.
Стефани настоява Лиам да не се отказва от Стефи. Всички бракове имат своите възходи и падения, нека не изхвърля на боклука това, което са преживели заедно със Стефи.

Хоуп разпитва Стефи дали наистина се е отказала от Лиъм. Силна жена е и просто трябва да се отпусне и да си потърси нов човек. Стефи отговаря: "Вече го намерих...И се омъжих за него..." Хоуп настоява, че двамата с Лиъм ще се оженят и никой няма да се намесва в това.

В самолето Бил разглежда досието на Дийкън, което съдържа сведения за множество измами, кражби на картини и ценни вещи. Разбира, че Хоуп се е появила от връзката му с Брук, докато е бил женен за Бриджит. "Нищо чудно, че Хоуп е толкова объркана. Децата наследяват родителите си." После добавя, че не иска да нарани момичето, просто не я иска за снаха. Ако Лиъм се ожени за нея, той ще наследи проблемите ѝ, включително и баща ѝ.
Бил е въведен пред килията на Дийкън, който любопитно и подозрително се интересува кой е този човек.

Ще се опитам да предам по-подробно диалога им, защото е върховен. Ах, тоя Бил Heart Eyes
Дийкън: "Кой си ти"
Бил: "Може да се каже, че съм твоята фея кръстница."
Дийкън: "И какво искаш?"
Бил: "Въпросът е, какво искаш ти, Дийкън?"
Дийкън: "Познаваме ли се?"
Бил: "Аз може да съм един от тези хора, които си измамил, изнудвал, окрал."
Дийкън: "Тогава имаш нужда от адвокат. Не мога да ти помогна."
Бил: "Не прави предположение. То ще се върне да те ухапе по задника. Виждаш ли, Дийкън, не си много умен. Ето защо си тук.
За дълго, нали? Още шест години?"
Дийкън: "Да, имам още шест години. Какво от това?"
Бил: "Не би ли искал да се измъкнеш?"
Дийкън:" Да, точно така."
Бил: "Това не е отговор."
Дийкън: "Това е глупав въпрос."
Бил: "Това е глупав отговор на моя въпрос. Знаеш ли какво- нека се позабавляваме, защото нещо ми подсказва, че не ти е много забавно тук."
Дийкън:  "Какво имаш предвид?"
Бил: "Викторина."
Дийкън: "Аха"
Бил: "Ще направим викторина. Ще я наречем "Как да изкараме тоя задник от тук? Сега аз ще  питам - защото аз съм домакин, нали? Това е моята игра. Така че питам: "Искаш ли да излезеш оттук? И твоят отговор е ..."
Дийкън: "Разбира се, че ще играя. Да, бих искал да се измъкна. Носиш ли ми шоколадова торта с пила в нея?"
Бил: "Това е смешно. Виждаш ли, викторината показва - ние се забавляваме. И не,  не съм ти донесъл торта, но имам предложение за теб."
Дийкън: "Какво?"
Бил: Какво би направил, за да се измъкнеш от тази адска дупка?"
Дийкън: "Всичко. Искам да видя сина си отново."
Бил: "Хм. Е, ако те измъкна, няма да видиш сина си, но ще трябва да посетиш  дъщеря си Хоуп. И ще направиш точно каквото ти кажа."

# 246
  • somewhere near the sea

Не е естествена и реална за мен тази ситуация. Всеки нормален родител, който твърди, че обича дъщеря си, не би я окуражавал да бъде страна в този нелеп триъгълник. (Тук нямам предвид само Брук, а и Тейлър, и Ридж, макар и в по-малка степен)
Лично аз бих я посъветвала да се отдръпне, да се огледа, да се съсредоточи в учене, да попътува с приятели...Защо, за бога, трябва на всяка цена да се омъжва?
Брук през целия си живот е правила това- натискала се е да развали нечий брак( на Ерик, На Ридж, на Торн, на Ник) Защо да очаквам да дава други съвети и да не насърчава детето си да допуска същите грешки. Очевидно е, че Лиъм се колебае, че не е на сто процента отдаден, защо се пренебрегват тия сигнали? Затова смятам, че не е реалистично.

# 247
Марси, много ти благодаря за преразказа, както и за снимката с Бруки.   bouquet  Донякъде съм съгласен съм с теб по отношение на разсъжденията ти и ги споделям. Peace

Ах, как искам Долар Бил да е в затвора и най-после да се свършат манипулациите му. Отива му да е зад решетките. Wink

# 248
Тая седмица май ще се случи случката  Twisted Evil

+ снимки от партито по случай 26 години ДиК

# 249
Ненннннннннке,я кажи Сега какво искаш да подскажеш
на потребителите с тези игриви дупета от профила ти Crazy

Въййй обаче твойта любимка стефи много злобно
излъчване има ooooh! Направо си личи,че
"актрисата" я тресе здраво грандоманията
и че е доста дребна душица Naughty Naughty
Много злобно същество Naughty
И изключително бездарна пишман "актриса" Naughty

Ще ме извиняваш, ама това дупИ е плод на много усилия, така че е повече от нормално, даже силно препоръчително,  да бъде развявано на показ  Crazy

Актрисата, която играе Стефиту е една от най-красивити жени у Холивуд, тъй че е разбира се има основание за самочувствие  Naughty
Разбира се е твърде наложително една жена да си знае цената и да се държи подобаващо  Naughty

Виж онази смешна и невзрачна бледа девойка Надка няма за какво да се надува, щото е толкова зле милата, че дори мушкатото в офиса на Форестър има повече сексапил от нея  hahaha hahaha hahaha
Като имаме ввввввввв предивид този факт, е повече от ясно коя всъщност е злобната и дребна душица, т.е. Надка, защото е твърде невзрачна и не може да се мерси с красавица като Стефиту  и е принудена да гльода свита в ъгъла и да злобее Naughty
Аман от грозновати злобни жени  Naughty

# 250
Стефито била една от най-красивите жени в Холивуд?! Моааа ooooh! Да бе, да! От кои жени впрочем е най-красива? Знаела си била цената, затова се навира у този и онзи мъж, както и на Лиъм, които ще се жени за Хоуп, която е в пъти по-красива и има невинно и лице и излъчване за разлика от Стефка (като толкова високо мнение има за себе си, ами да внимава и да не говори с пълна уста, защото не е възпитано една дама да мляска и да плямпа Naughty). Нали уж му каза, че ще се върне като негова жена в дома му и ще го чака (но той няма такова намерение Party), а във вчерашната серия пак ходи при него да му се навира и да си увува мръсните интригантски ръце отгоре му. Outta Joint Sick Sick Sick ooooh! #Crazy

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:11 от David_Charvet

# 251
  • somewhere near the sea
Помните ли това? Много забавен епизод беше:

И аз харесвам  Джаки

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 20:43 от Marsia

# 252
много е красива

# 253
И аз харесвам Джаклин Ууд,но не винаги.С руса коса,на бретон,както и когато беше с къса - беше ужасна.С този по-дивият й имидж - с кожени дрехи и дълга рошава коса определено е много секси.Само тази й мъжествена челюст хич не ми допада,но поне са подбрали актрисата така,че сякаш наистина е дъщеря на Рон Мос. LaughingНо определено не бих казал,че е по-хубава от Кимбърли Матула(Хоуп).Както каза Дейвид,Хоуп също си има своекто красиво излъчване.Може би ако ролята й беше по-нахакана щеше да е още по-секси.Но защо пък трябва да има спор коя от двете е по-хубава?Аз лично не мога да избера,защото и двете са сладки,но затова пък Каролайн(Линзи Годфри) е по-красива,по-дръзка и по-секси и от двете. WinkЛично за мен поне - да подчертая,че това си е мое мнение и вкус и не е нужно сега да спорите и да я плюете ако не ви харесва и на вас...

А помните ли от някога сестрата на Мейси - Кимбърли?Която се състезаваше с Амбър за сърцето на Рик?И тя беше много красива.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 12:42 от Rick Forrester

# 254
така ли се казва актриса, която играе Стефи?! не знаех. И на мен повече ми харесва с тъмна коса и без бретон, тогава визията й беше направо идиотска. И в това, че прилича да е дъщерята на Рич и Тейлър също съм съгласна с вас, също така се подхождат и с Томас, като брат и сестра. Карълайн ми изглежда невинна и сладка, красива е, но Стефи ми е по-красива. Хоуп, както и Фиби, не ми харесват като визия. Мисля, че за дъщерята на Брук можеха да изберат по-красиво момиче, все пак родителите й са красиви и двамата. Хоуп ми прилича повече на леля си Кейти, а кейти не я харесвам, ама хич
Но това си е мое мнение ...
а пък от мъжете не бих казала, че някой ми изглежда хубав и неотразим. Дикън , може би, но на тази снимка, която Алисън я извади, за да покаже на Бил.
 Бил е интересен като визия, но именно на тази възраст и с тази брада...
Рон Мос, като млад ми харесваше повече, по-скоро Рич, защото свободната визия на самия Рон Мос, с тези младежки дрехи, не ми харесва особенно много

Общи условия

Активация на акаунт