"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Аз съм бил извъртал нещата?!  Моля, не, драга Марси. Това е ваш специалитет. Много е лесно да се отречеш от думите си веднага, както винаги правите всички вие, и да почнете да обиждате, или мен, или Брук, или нкой друг от сериала, защо - защото така се забавлявате. ooooh!  #Crazy Sick Sick Sick То не бепше да ме обиждате на "увреден тийн, падащ си по курви"; "живеещ в друг свят/телевизора"; "идиот"; луд"; сега съм бил имал нужда от пластична операция" ooooh! Коя си ти бе? Нито ме познаваш., нито си ме виждала за да знаеш как изглеждам. Сигурно пак, както е присъщо за теб, ще се отречеш и от тази обида. Outta Joint Whistling ooooh! #Crazy

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 18:50 от David_Charvet

# 466
  • somewhere near the sea
Казах ти, че не искам да ми отговаряш. Изобщо не желая да те убеждавам в каквото и да било- живей си в нощта със своята фикция.

Ето от къде можем да имаме рокля като на Тейлър

# 467
  • somewhere near the sea
Първо, говорех на  Sega.
Второ-Не извъртай като не разбираш. Къде съм казала, че всички трябва да минем под ножа. Ти може да имаш нужда, но аз все още не.Не очаквам и не искам да ми отговаряш.

Виждаш ли се как извърташ? Я пак прочети какво съм написала!!!!!

# 468
Не ти се занимава, защото както ти е удобно винаги, сте свикнали всички да ми нанасяште удари и после не искате да си признаете, нито да се извините.  Не очаквай, че туко така ще подмина и ще забравя и ще ти простя и тази Naughty Като смяташ, че не съм разбрал какво си писала и към кого се отнася; следващия път, пиши името на този, към когото се обръщаш, но това не променя обидата ти. Naughty Crossing Arms

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 19:26 от David_Charvet

# 469
  • somewhere near the sea
Всеки човек с чувство за хумор ще каже, че не съм обидила никого. Naughty

# 470
Всеки човек с чувство за хумор ще каже, че не съм обидила никого. Naughty
Напълно те подкрепям бидейки с чувство за хумор  smile3508

# 471
Да бе, да. Не си обидила друг път. Всеки път така ми отговаряш и се правиш на ударена. Сигурно и ако стане убийство и умре човек, пак ще кажеш: "Ама то беше на майтап". Crossing Arms ooooh! Sick Sick  ooooh! Че и подръжници вече си имаш. Sick Sick Sick #Crazy

# 472
  • somewhere near the sea
ПодръжнициДе ги? smile3555 Ти май пак не разбра....

# 473
  • somewhere near the sea

Стефани прегръща Стефи и  ѝ казва да не се отчайва. Нали знае, че Лиам все още я обича. Стефи ѝ напомня, че обича и Хоуп и няма да я разочарова, така че защо да драматизира. Приема развода.
Бил се обажда на  Уордън и му казва да придвижи въпроса с Дийкън Шарп....,знае какво е заложено на карта.

Кейти влиза и разбира колко е кисел Бил.
Хоуп шеговито пита Лиъм дали е упражнявал италианския си. Ще заминат  в рамките на няколко дни и би било хубаво, ако знаеше няколко думи. Казва ѝ, че е зает и тя знае, че все още мисли  за Стефи. Той признава, че е по-трудно, отколкото си е мислел. Хоуп иска да има перфектната сватба, но ако Ридж не може да проектира роклята ѝ, след това тя не е сигурна, че може да я заведе до олтара.
Брук казва на Хоуп, че е горда с нея. Хоуп би искала всички, включително и Ридж да бъдат толкова щастливи, колкото е тя.

Знае, че за него е трудно да се преструва, че я подкрепя, когато сватбата може да разбие сърцето на Стефи. Ридж идва и обяснява, че Стефи и Хоуп не са неговите малки момиченца вече, всички  могат да действат като възрастни в тази ситуация и той иска да бъде в Италия, за да сподели радостта ѝ. Все пак му казва, че не трябва да измъчва Стефи, така, както баща ѝ е изоставил нея.
Бил съобщава на Лиъм, че Кейти е бременна и няма да дойде на сватбата. Няма да поемат този риск с бременността ѝ.  Лиъм го моли да му бъде кум. Бил казва, че няма да лети с тях в самолета на  Forrester, защото има някаква работа. Обещава да пристигне навреме, да бъде до него. Той е баща му, не като Хоуп, която вече много пъти го е наранявала.
Лиъм уверява баща си, че Хоуп няма да го разочарова отново. Хапчетата са в миналото .... няма повече тайни или грешки ... сега  ще се женят. Под носа си Бил казва: "Ще видим..." 
Обратно в офиса си, Лиъм намира Стефани да го чака.

Тя го уверява, че не е там, за да го уязвява. Предполага, че след като е видял Хоуп в сватбената рокля е решил, че трябва да се ожени за нея. Посочва, че бракът трябва да бъде обвързване с някого, с когото искаш да прекараш живота си. Но ако се съмнява само за секунда, не би било погрешно да се откаже. Хората го правят през цялото време. Все още е влюбен в Стефи, така че  не трябва да се жени за Хоуп.
Тя в това време отваря вратата към кабинета на Бил, обръщайки се към него с думите: "Татко!" Заварва го да  гледа снимка на Дийкън Шарп на лаптопа .

# 474
Ауу, колко е фрапираща разликата между това как седи бялата рокля на манекенката и как на дебеланата Кейти  Crazy

# 475
ПодръжнициДе ги? smile3555 Ти май пак не разбра....

Винаги съм те поддържал,не се прави Naughty Naughty Naughty
Колко хубаво,че си турИла пак снимки на Главната Героиня Flutter

# 476
# 477
  • somewhere near the sea
                                  Какво виждате в очите на Брук?

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 15:38 от Marsia

# 478
                                 Какво виждате в очите на Бруk
Красиви зелени очи Naughty Naughty

# 479
Ама това малкото, русото много тъпо, наистина....или супер нагла.    fight
Което и да е, направо надмина нахалната си майка.    Laughing
Да иска Стефи да седи и да гледа как любимият й мъж се жени за тази патка.....   Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт