"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Е, на това за Брук не знам дали въобще да се изненадвам... Joy Очаквах го, макар че след джиджи-биджито с Оливър си мислех, че тя вече е в менопауза...
Но това за Стефи би било много неприятно. Надявам се да не стане, егати кошмара ще е за Тейлър. Confused Пък и Стефи е важно попълнение в сериала.

# 451
  • somewhere near the sea
Да, спойлърите навсякъде загатват, че някой ще умре през месец май. А по-интересна новина - Брук май е бременна. Twisted Evil
"During a medical checkup, Brooke receives shocking news. Brooke's life takes a dramatic turn."
Ко речи? Стига, бе rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Това би било най-големият резил за сценаристите. Но като се сетя, че в Стария завет Сара забременява на 103 години, а Ева на 93, ще въздъхна и ...ще отмина към друго шоу.

# 452
Еее що така - та Брук отдавна не е раждала. Време й е пак hahaha По-добре това отколкото да умира някой.
Но дали загубата-шока за Брук и съответно смъртта няма да е сестра й Кейти newsm78

Замислих се над нещо - феновете на Брук, които я харесват заради нейната сила и 'воля да оцелява', защо не сте още по-големи фенове на Тейлър? Защото мисля, че ако има някоя главна 'жертва' на сериала, то това е именно тя.
Хубав анализ както обикновено - ти си силен в тази част. Та не сме по-големи фенове на Тейлър, защото има и още неща в пъзела, но я жалим разбира се като страда. Към анализа ти предлагам да добавим още някои фактори: личното възприемане на образа, допада ли ти визията, добротата му, милосърдието... и още други такива.
Скрит текст:
Мисля, че любовта, харесването към някого минава и през личностно пречупване, как го виждаш. Не може да се насилиш с логика за това. Харесваш някога по-необясними причини - дори такива като ъгълчето на усмивката, за чувството му за хумор, интелекта  ... сбора от всичко което е. И няма как, ако не харесваш визията, душевността на някого - да се насилиш да го предпочиташ.

Определено си е жертва горката Тейлър, особено от един момент нататък май след историите с Рик-Фийби животът съвсем взе да й се срива. Но и Брук често бе жертва, но напоследък по-малко. По-рано бе обратното - тежестта на загубите тежаха към Брук. Не ми се изброяват, но имаше доста. Просто се понаредиха нещата за нея от един момент нататък частично. Но това кой колко е страдал си е отделен въпрос - не можеш да харесваш някого за това. Можеш само да го жалиш  Naughty

Повечето от феновете на Брук като мен не харесват и вида на Тейлър и усещат фалш в душата й. Докато феновете на Тейлър може би не си падат по тази на Брук и съответно не й вярват. Та към личното възприемане и очите с които виждаш някого -  оттам също идат и по-силните критики към едната-другата.

Ето например последната снимка, която доста все от единия отбор одобриха. И аз вярвам, че сте искрени като я хвалите и се насилвам да я видя като вас, но моите очи виждат в снимката на Тейлър друго. Някак си надменно и студено гледаща дама, жестоки устни и глава с едри черти и даже несъразмерна някак си спрямо тялото. Ако я погледна от шията надолу става, ама нагоре като гледам - не ме впечатлява този тип красота и това си е. И не че е грозна, но явно с този тип жени няма да си легна и пари да ми дават hahaha

Това - просто гледаме, предпочитаме и възприемаме различно. И след като сме различни и различни неща харесваме - съвсем логично ми се струва един да харесва топлите червени цветове, а друг студените сини. Просто да се приемаме такива различни и това е.

# 453
Новите туники на ККЛ

# 454
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Това че Тейлър е вечно номер 2 сигурно пак е по вина на Брук, нали? Това, че Тейлър и тя мина от креват на креват на различни мъже сигурно Брук е виновна пак, нали? Но не, може Тейлър да я е хванала кризата на средната възраст, друго което обаче искам да кажа е, че сценаристите са измислили коя да е номер 1 и коя номер 2. Тейлър сама си е виновна, защото винаги иска да се съревновава с Брук и да е по-добра от нея във всяко отношение, но не е. Peace Факт, който е очеваден. Wink

# 455
Добре са я докарали брук с фотошопа  Peace Иначе за годините си  в тяло е перфектна  Peace

# 456
Сега,  thumbsup че все пак си оставаш една от малкото от БТ, които правят някакви по-обстойни и съвсем не детински разсъждения и обяснения... макар и въпреки тях пак да не се стига до едно голямо  cheers между двата отбора. Възгледите ни си остават доста различни... Аз, а и доста други освен мен, продължаваме да смятаме, че идеята за това колко 'прекрасна и силна' жена е Брук е доста пресилена... и че всъщност най-изстрадалата като цяло си е Тейлър... Само това да си любимата снаха невинаги е достатъчно, пак могат да ти се изсипят куп гадости през годините, а на нея определено й се изсипаха... Да се надяваме сега, че няма да й убият и Стефи, защото ужас... Confused

А за снимката на Тейлър не знам има ли смисъл да говоря... То си се вижда, че тя е прекрасна на нея- предполагам, че всяка жена на 50 години би искала да изглежда толкова добре... Чудесно е, че от доста време силиконените устни вече не бият толкова на очи и Тейлър още по-пълноценно изпъква със стила и класата, които са присъщи за нея. Peace А погледите й напоследък много ми допадат- от километри казват 'наследницата на Стефани Форестър'. Както трябва да бъде!
И като се замислите, каквито и да са чувствата, довели я дотам да гледа така Брук... в последно време например, тя го прави с пълно право- Брук преспа с мъжа на сестра си! А сестра й по стечение на обстоятелствата е близка приятелка и пациентка на Тейлър (за тези, които ще кажат, че Тейлър ненужно се бута там, където не й е мястото)... А на тези, които ще кажат, че Кейти ги е докарала дотам, не знам дали въобще си струва да отговаряш... Но и аз ще призная, че Бил определено си отива повече с Брук, отколкото с Кейти. Но пък с Кейти си изглеждат някак си по-стабилни откъм цялостен, семеен имидж. Peace Е, преди Брук да си намеси де... Joy

Мисля, че ако Брук ражда, ще роди момиче- време е и за една наследниЦА на Бил. Joy И ако неговото име всъщност е Уилям, може тя да бъде... Уилма? Joy Ех, Брук, Брук, човек просто да не успее да ти се начуди... Joy Stallion! Joy

# 457
верно, че сме различни и по различен начин възприемаме и героите във филма и тяхната визия. В мен такива чуства предизвикват снимките на ККЛ, студен надменен поглед и тънки жестоки устни... Няма спор, тя е хубава жена и прекрасна визия, особенно на нейните години. А Брук ми прилича на нашата Венета или по скоро обратно - Венета от "Горещо" ми прилича на Брук

# 458
Айде сега, тънките устни били жестоки  Crossing Arms

Венета има бая пасти да яде да прилича на ККЛ

Дрийм, и аз това си помислих - толкова фотошоп има при ККЛ, че прилича на анимационен герой Crazy Mr. Green

В лице според мен Хънтър определено младее, дано не си прави вече нищо по лицето, защото сега е една уникално красива 50 годишна жена

# 459
  • somewhere near the sea

Съжалявам, Sega, но коя  казваш, че гледала студено и надменно? Дайте ми правилните очила newsm78
Но...все пак е чудесно, че се опитваш да разбереш опонента.Все пак гледаме филма заради проблемите, поставени в него, а не заради прелестите на актрисите.

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 08:12 от Marsia

# 460
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Цитат
Все пак гледаме филма заради проблемите, поставени в него, а не заради прелестите на актрисите.

Значи, ако се занимаваме само с проблемите на героите в сериала, без да обръщаме внимание на това как играят, как са облечени, как се гримират, нищо не сме гледали. Naughty Вие може да не обръщате внимание на това, но аз да. Стига с тоя фотошоп! ooooh! Има осветление, прожектори, които стоят отзад, за да се направи една снимка. А и на Брук не й слагат кой знае какви купища грим, личи че е хубава в лице и е запазена за годйините си. Hug Тейлър била красива, хубаво, и Брук е красива, но точно Тейлър е тази, която изглежда злобна с тези силиконови устни и тия нейни вежди. #Crazy Дай всички да минем през ножа и ще сме си изкуствено красиви и в гроба. Whistling ooooh! Laughing Joy

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 09:28 от David_Charvet

# 461
http://www.youtube.com/watch?v=CT8wwu-IlXg&feature=player_embedded
Видео от новата фотосесия на ККЛ.

# 462
  • somewhere near the sea
Цитат
Все пак гледаме филма заради проблемите, поставени в него, а не заради прелестите на актрисите.

Значи, ако ..................Дай всички да минем през ножа и ще сме си изкуствено красиви и в гроба. Whistling ooooh! Laughing Joy
Първо, говорех на  Sega.
Второ-Не извъртай като не разбираш. Къде съм казала, че всички трябва да минем под ножа. Ти може да имаш нужда, но аз все още не.Не очаквам и не искам да ми отговаряш.

# 463
Не, че искам да споря, но гледах едно видео със Златка Димитрова, на което изглеждаше перфектно. След това имаше интервю с нея и кожата й изглеждаше ужасно, колкото и да се бяха опитвали да заличат порите на лицето й. Отвратителна змийска кожа, груба и с големи пори, а няма 30 години.  ooooh!

# 464
  • somewhere near the sea

Общи условия

Активация на акаунт