Очаквах го, макар че след джиджи-биджито с Оливър си мислех, че тя вече е в менопауза...Но това за Стефи би било много неприятно. Надявам се да не стане, егати кошмара ще е за Тейлър.
Очаквах го, макар че след джиджи-биджито с Оливър си мислех, че тя вече е в менопауза...

сценаристите.
По-добре това отколкото да умира някой.

Факт, който е очеваден.
между двата отбора. Възгледите ни си остават доста различни... Аз, а и доста други освен мен, продължаваме да смятаме, че идеята за това колко 'прекрасна и силна' жена е Брук е доста пресилена... и че всъщност най-изстрадалата като цяло си е Тейлър... Само това да си любимата снаха невинаги е достатъчно, пак могат да ти се изсипят куп гадости през годините, а на нея определено й се изсипаха... Да се надяваме сега, че няма да й убият и Стефи, защото ужас...
А погледите й напоследък много ми допадат- от километри казват 'наследницата на Стефани Форестър'. Както трябва да бъде!
Е, преди Брук да си намеси де... 
И ако неговото име всъщност е Уилям, може тя да бъде... Уилма?
Ех, Брук, Брук, човек просто да не успее да ти се начуди...
Stallion!

Вие може да не обръщате внимание на това, но аз да. Стига с тоя фотошоп!
Има осветление, прожектори, които стоят отзад, за да се направи една снимка. А и на Брук не й слагат кой знае какви купища грим, личи че е хубава в лице и е запазена за годйините си.
Тейлър била красива, хубаво, и Брук е красива, но точно Тейлър е тази, която изглежда злобна с тези силиконови устни и тия нейни вежди.
Дай всички да минем през ножа и ще сме си изкуствено красиви и в гроба.

Препоръчани теми