Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 043
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
  • София - Рим и обратно
Dona_78, интересен е фактът за момичето, което споменаваш. Преди около 15 години една жена ме излекува от запушена яйчникова тръба с такова лечение с ръце. Убедена съм, че тя помогна, защото имах записан час за пластика на тръбата, до която така и не се стигна.
Защо не споделиш координати на това момиче с Люси (сигурно вече си го сторила), в момента всяака сламка е от полза.

# 196
  • София
Някой има ли информация как е Люси?

# 197
  • Пловдив
Люси е с болки ,но не се предава ,много борбена излезе и стиска зъби... много е отслабнала, 30 кг е станала и сега се мъчи да възстанови килограмите. Последно каза че 1кг е  качила но иска време. Rolling Eyes

# 198
  • София
Благодаря за информацията, предай й нашите прегръдки!  Hug

# 199
  • Пловдив
Благодаря за информацията, предай й нашите прегръдки!  Hug

newsm10

# 200
  • София
И аз благодаря за информацията.   bouquet А отказала ли се е да идва в София?

# 201
Как е Люси, скоро няма новини? Rolling Eyes

# 202
  • Пловдив
Не пише и в другата тема, вече няколко дни и се притесняваме какво става с нея Tired Tired

# 203
  • по света
Искам от все сърце да пожелая пълно излекуване на Луси, моля се за нея! Praynig

Не знам дали са пробвали тази клиника
 http://www.integramed.org/.

Покрай тази тема се разрових в интернет и попаднах на статия за излекуван възрастен човек в последен стадий на същата болест....http://www.blitz.bg/article/32466.

Дано се случи и при Маги, да оздравее и да бъде още дълги години с децата си!  bouquet
Нежелая да отнемам ничия надежда,но тези хора са известни мошеници в медицинските среди!!

# 204
  • София
Момичета, някой има ли информация относно състоянието на Люси?

# 205
  • Пловдив
Момичета, някой има ли информация относно състоянието на Люси?

Не пише и в другата тема, вече няколко дни и се притесняваме какво става с нея Tired Tired

Не отговаря и на телефона който имам. Tired
Състоянието и е с болки и отслабнала много, станала е 30кг. Tired

# 206
Цитат
Не отговаря и на телефона който имам. Tired
Състоянието и е с болки и отслабнала много, станала е 30кг. Tired

Оу милата, стискам палци за нея  Hug. Да бъде силна и да се оправя  Hug Hug

# 207
  • Пловдив
smile3525  стига сте рИвали бреее...Тук съм,ма няколко дни не бях добре,правих и туршии,и за туй не пишех...Бях почнала да пия една отрова от син скорпион и кат ме почнаха едни яки болки  ooooh! Спрях го и два дена бях по-добре,и реших да правя туршии и майй се преуморих  Embarassed  иии пак болки.Вчера дори цял ден лежах само,дори и не наготвих.Сега вече ще се пазя повече  Peace Даже от преди два дена започнах да правя една дунавска салата,но съм я зарязала наполвина в хладилника,тия почивни дни ще трябва да я довърша  Tired

На всички ви  Hug  lovekiss иии не ми се сърдете много  Praynig

Появи се нашето Люси ,и чак зимнини прави милата въпреки болките. Rolling Eyes Tired

# 208
  • София
ЗИЧЕ, мерси за инфото Simple Smile Браво на Люси!

# 209
  • Някъде на път....
Люска, Hug

Общи условия

Активация на акаунт