Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 028
  • 265
  •   1
Отговори
# 30
За нашата Люска(Маги) Praynig
Вярвам, че скоро ще се съберат паричките.Форумът е огромна сила(неведнъж е доказвал това) и добротата все още я има у хората.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
След като срокът е по-голям, смятам че и аз ще мога да се включа с нещо скромно, от сърце.
Успех и сили, борбена Маги! Hug Hug Hug

# 31
Маги, успех  bouquet
Добре, че тук видях, че има сметка, във фб не бях видяла. Ще преведа възможно най-скоро.

# 32
И аз днес първо минах през банката. Стискам палци на нашата Маги. Парите ще се съберат много бързо, сигурна съм. Тук има толкова много хора с големи сърца. Вярвам, че Маги ще се пребори със страшната болест с помощта на всички нас.

Няма думи, които да изразят благодарността ми към всички, които откликнаха на молбата ни. 
   bouquet

# 33
  • Пловдив
За нашата Люска(Маги) Praynig
Вярвам, че скоро ще се съберат паричките.Форумът е огромна сила(неведнъж е доказвал това) и добротата все още я има у хората.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
След като срокът е по-голям, смятам че и аз ще мога да се включа с нещо скромно, от сърце.
Успех и сили, борбена Маги! Hug Hug Hug

Hug   ти си знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 34
  • Пловдив
Маги, успех  bouquet
Добре, че тук видях, че има сметка, във фб не бях видяла. Ще преведа възможно най-скоро.

Благодаря ти от сърце!
Във ФБ е постнат същият цитат ама явно не си го отворила целият да го прочетеш. Hug Hug
Но няма значение ,добрите хора винаги намират начин как да помогнат.  bouquet  bouquet  bouquet

# 35
  • Пловдив
И аз днес първо минах през банката. Стискам палци на нашата Маги. Парите ще се съберат много бързо, сигурна съм. Тук има толкова много хора с големи сърца. Вярвам, че Маги ще се пребори със страшната болест с помощта на всички нас.

Няма думи, които да изразят благодарността ми към всички, които откликнаха на молбата ни.
  bouquet

И на теб благодаря приятелче!  love001
Надявам се да се справим успешно и с това  предизвикателство!  love001  love001
Много добри хора има още в нашата родина ,за което и аз съм им безкрайно  благодарна! newsm51

Тема: "Моля, помогнете на три деца да запазят майка си"  (Прочетена 1860 пъти)

Виждам че много хора са прочели темата и силно се надявам да се справим в срок. Hug Hug

# 36
  • София
Вярвам, че ще се справим навреме!

Lucia, сила, смелост и успешно излекуване!

# 37
  • Пловдив
Вярвам, че ще се справим навреме!

Lucia, сила, смелост и успешно излекуване!

Благодаря !  bouquet

# 38
  • Видин
Луси, знаеш че всички ти желаем много късмет и те обичаме! Hug
Днес, най - късно утре ще мина през банката Peace
ЗНАМ че ще усмеем всички заедно!!!

# 39
Здравейте,момичета!Благодаря на всички,които се отзовахте по един или друг начин!Виждам тук доста от момичетата,с които пишехме докато бременеехме,родихме юлските ни слънца/най-малкото ми дете/.

# 40
  • Велико Търново
Надявам се бързо да се съберат парите, преведох малко, но от сърце.
lucia пожелавам ти много кураж и ще стискам палци всичко да е наред.

# 41
  • Пловдив
Надявам се бързо да се съберат парите, преведох малко, но от сърце.
lucia пожелавам ти много кураж и ще стискам палци всичко да е наред.

Благодаря за благородството!    bouquet

# 42
И аз искам да благодаря на всички отзовали се.Люска е нашето слънчице ( в нашата си темичка) и вярвам, че паричките ще се съберат  много бързо и най-вече, че лечението ще е успешно.
На Зичката и на Фейчето по една голяма прегръдка, за положените усилия за пускането на темичките тук и във ФБ  Hug

И аз утре ще се включа с парички.
Дано повече хора откликнат  Praynig

# 43
Момичета сега видях темата, днес или утре и аз ще пратя малко парички.
Дайте линк към страницата във ФБ за да мога да я споделя с моите приятели ако могат и те да се включат.

# 44
Siyah, благодарим ти за отзивчивостта.   bouquet
Ето линка:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=523791874309908&set=a … ype=1&theater

Общи условия

Активация на акаунт