Честита прекрасна вест! Вярвам, че всичко ще е наред! Безпроблемна бременност и прекрасно здраво бебче на финала!

... За другото ... какво да ти кажа ... Аз ако бях бих тръгнала, но ... май само си говоря ...

Колкото до другите терзания... Аз направо ще те посъветвам да се юрнете смело. Някак усещам, че сте решили вече (в сърцето си), само имаш нужда от кураж. Толкова време беше "в Разград, но сърцето ми е във Варна" (или нещо подобно), сега вече имаш повече сигурност от преди - децата са приети в детска градина, имаш работа. Имаш и много приятели, на които можеш да разчиташ. Ники може да пътува, но ей го де е Разград. Пък в наааай-лошия случай винаги може да подвиете опашка и да приемете горния етаж. Както казах, ей го де е Разград. Не е в друга държава, я! Да, рисковано е много, първата зима ще е най-трудната, но според мен ще съжаляваш ако не рискувате сега. 

А и забравих - чудесни новини на Ния. Дай Боже да нямате повече никакви притеснения 

Не съм писала отдавна,не съм и чела...Бях изпаднала в дупка,но с всички сили се опитвам да изляза заради Сияна.Тя,милата свикна да ме вижда тъжна и през цялото време ме успокоява,но съм убедена,че това вътрешно и влияе 
Съжалявам за дядо ти и за котенцето. Дано успееш по-скоро да превъзмогнеш скръбта и да влезеш в релси. Нацелувай и силното Сиси от нас.
Слънчи, приети са във Варна децата, но и в Разград могат да тръгнат, когато си поискам- тук няма такива проблеми с местата в градините. Още нищо не сме измъдрили окончателно, но май клоним към оставане тук... Наистина не знам... Толкова време исках да си ходим към морето, а сега... Страх ме е много... Не искам да стане така, че да се преместим, зимата да изхарчим готовите пари и накрая да се окаже, че и тях ги няма, и жилище никъде нямаме... Оф, стига съм се вайкала вече! Все ще решим нещо...

Бързо да оздравява Сиянка, това е най-важното.
Радвам се, че Нийче е добре, не съм се и съмнявала. Бързо да го пребпрвате този вирус.Препоръчани теми