Юхуу, и аз съм със зъбни истории в момента ама си хапвам добре
Даже и факта, че ще трябва цяло състояние да оставя на зъболекарката
не ми убива апетита...Бързо да минава и твоето.
Дано да мине скоро,че всички се мъчим така.Цял ден я мислим после!

По принцип и не прекалявам много, но пък не мога да се ограничавам. Но сега ми е хем забранено, хем невъзможно, та си страдам тихо.

Просто ако има възможност да сте в отпуск - супер би било, да прекарате известно време заедно ти и детето. Много неща се случиха при вас и просто трябва време. Голямо гуш 

Доколкото знам, работи и с Касата, а Сливенските направления важат и в София, това ако моЕ да се спести някой лев 
Но този път си го заслужих, защото не се изказах достатъчно ясно. Аз имах предвид душевното състояние (на удовлетвореност, удоволствие, или както искаш го наречи), което може фнезапно да се смени с по-мизерабилно (и то пак независимо от обективните обстоятелства), а не толкова обективно случващото се около нас (демек упоменатата от теб турболенция). Просто използвах съществуваща поговорка, ама не съвсем на място - това е.
),играе,върти един обръч,бяга
Поуспокоих се малко като я видях.
Поуспокоих се малко като я видях.
И в Ахтопол, и в Синеморец е подходящо за деца.
Аз бих избрала Ахтопол, защото в Синеморец плажът е малко стръмен. В Ахтопол като цяло е семейна обстановката, в Синеморец е мааалко по-младежка (това по стари наблюдения).
).

Дано да минава леко, щото стана ясно, че не е бързо - тез 2 седмици! 

Дано скоро се свърши,че и моите нерви не издържат.
Мерси за чудната закуска! 

). В резултат другата госпожа си мисли, че тя просто всеки ден влиза с рев, има проблеми с адаптацията и с отделянето от мен.
Но пък с Диди много разговаряме по въпроса - обяснявам, че и аз предпочитам другата госпожа, но тя не може да е непрекъснато там, другите пък, които са в отпуск, казвам, че са на море да си починат . Мъжът ми преди няколко дни пък го хванах да ѝ обяснява, че другата (лошата) госпожа била лоша бабичка, при което изтръпнах - ми ако вземе малката да сподели с въпросната новото познание?