Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 280
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Sunshine state
Понеже има доста закупени ваучери,а и често пускат оферти-какво мислите за р-т Никол?Реален ли е грамажът на порциите или е преувеличен? newsm78 http://grabo.bg/kg-plato-s-panirani-pileshki-hapki-sas-susam-kas … i-sirentza-088ur5

# 122
Според мен е силно преувеличен-ние бяхме зимата с ваучери за по 1кг/пилешки филенца,панирани с корнфлейкс и сос тартар/ -ама се съмнявам с все порцеланово плато и соса,да го доближавахме грамажа.....И салатките им бяха доста рехави из чиниите и нямаха много общо с това,което си бяхме харесали на картинките в менюта/а,децата си искат същото/,та се наложи да поръчваме още доста неща,че иначе рискувахме да си останем гладни.....А,накрая и сметката ме изненада неприятно........та,аз лично няма да стъпя повече там.

# 123
  • Cyprus, Пловдив
И аз с кофти отзив от ТАЗИ ОФЕРТА
Искрено съжалявам, че купих 2 ваучера по другата им оферта  Confused Картинката и реалното състояние и количество на продукта нямат нищо общо, на грамаж го докарваха със сигурност по-малко от 500г , като допълнение поръчахме салата, уж най-голямата (и най-скъпа  Wink ) , по меню беше 600 грама, включваше - 4 парчета луканка, 2 кашкавал, 2 малки топки салата Снежанка, 1/2 домат, 1/2 краставица, около 2 лъжици зеле, е както искайте го смятайте това няма как да докара грамажа по меню  #2gunfire

# 124
  • Sunshine state
Леле..Ние в събота сме без детето,та реших да се озърна за някоя оферта за хапване,но май ще пропусна р-т Никол. Confused Хубавото е,че от Грабо са пуснали страхотна оферта за пъстърва на скара от Кравая и се спрях на нея. Heart Eyes

# 125
  • до най-прекрасния мъж
И аз с кофти отзив от ТАЗИ ОФЕРТА
Искрено съжалявам, че купих 2 ваучера по другата им оферта  Confused Картинката и реалното състояние и количество на продукта нямат нищо общо, на грамаж го докарваха със сигурност по-малко от 500г , като допълнение поръчахме салата, уж най-голямата (и най-скъпа  Wink ) , по меню беше 600 грама, включваше - 4 парчета луканка, 2 кашкавал, 2 малки топки салата Снежанка, 1/2 домат, 1/2 краставица, около 2 лъжици зеле, е както искайте го смятайте това няма как да докара грамажа по меню  #2gunfire
Значи са си развалили и храната. Ние като ходихме есента, беше доста като количество, щом аз и мъжо /добре си хапва/ се назорихме да изядем платото и една малка салата. Значи тотално го отписвам.

# 126
Леле..Ние в събота сме без детето,та реших да се озърна за някоя оферта за хапване,но май ще пропусна р-т Никол. Confused Хубавото е,че от Грабо са пуснали страхотна оферта за пъстърва на скара от Кравая и се спрях на нея. Heart Eyes

не съм сигурна, какво точно очакваш, но аз съм разочарована  Sick ужасно студено беше, детето на едната сервитьорка тичаше наоколо и пищеше /не че имам нещо против хлапенцето, беше изключително сладко/, категорично грамажът заедно с тигана не беше 1 кг. говоря за офертата с цял килограм свинско месце с гъби и ...

# 127
  • о`майна лунна нощ е

не съм сигурна, какво точно очакваш, но аз съм разочарована  Sick ужасно студено беше, детето на едната сервитьорка тичаше наоколо и пищеше /не че имам нещо против хлапенцето, беше изключително сладко/, категорично грамажът заедно с тигана не беше 1 кг. говоря за офертата с цял килограм свинско месце с гъби и ...

Ние също ходихме на тази оферта и останахме много доволни. Бяхме трима възрастни и двете хлапета. За хладното мога да се съглася, но количеството храна при нас беше доста добро. А за тичащото дете във вашата ситуация - колкото и да ми е неудобно, при нашето посещение тази роля се изпълняваше от моите диванета, които тупуркаха по коридорчето почти през цялото време. В този смисъл не мога да виня и другите деца, които правят същото.

# 128
  • Пловдив
И ние си взехме ваучер за пъстървата  NaughtyДано да останем доволни .Преди време бяхме там точно на рож.ми ден и останахме доволни .Сега ще  видим после ще споделя ,а и ни е на близо .

# 129
  • Sunshine state
До сега и ние сме оставали доволни от Кравая и именно за това взех пъстървата.Грамажа си е ясен-цяла пъстърва. Laughing Децата не ми пречат,нали не са моите,по които да тичам. Crazy  Mr. Green

# 130

не съм сигурна, какво точно очакваш, но аз съм разочарована  Sick ужасно студено беше, детето на едната сервитьорка тичаше наоколо и пищеше /не че имам нещо против хлапенцето, беше изключително сладко/, категорично грамажът заедно с тигана не беше 1 кг. говоря за офертата с цял килограм свинско месце с гъби и ...

допълвам се ...  Joy основното, което не ми хареса не съм го написала - звучеше чалга / както мъжът ми се изрази "дърта чалга" / hahaha, което в съчетание със студа ни отказа от второ посещение

# 131
  • о`майна лунна нощ е
При нас "чалгата" се сведе до един от най-силните албуми на Карас редуван с Тони Стораро, което го писахме в графата - поносимо.

# 132
  • Пловдив

Аз да похваля торти Попимони, добро обслужване и чудесен вкус
http://rio.bg/oferta/1728/torta-trio-za-5-99-lv-s-3-vida-krem-sh … erti&aff_id=1

# 133
  • Пловдив
Доволна от почистването на лице в Естетик за 11.99 Peace

# 134

Аз да похваля торти Попимони, добро обслужване и чудесен вкус
http://rio.bg/oferta/1728/torta-trio-za-5-99-lv-s-3-vida-krem-sh … erti&aff_id=1
в самата сладкарница провеждат ли се рожденни дни,или няма място ( за деца 5-6 г.)

РЕД.Звъннах на телефона им-правят се рождени дни и там. Ако някой е ходил,би ли споделил на ЛС впечатления,благодаря!

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 12:10 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт