Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 250
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Сега имам питане за тази болница:http://grabo.bg/palna-kravna-kartina-ehografiia-na-organ-plius-e … g-na-sartze-0kuq3
Отдавна искам да си направя кръвни изследвания,както и да си погледна щитовидната жлеза.Само че няма да ми е приятно да ме сложат при някой стажант,който идея си няма какво прави Shocked

Аз ходя в тази лаборатория за кръвни изследвания, момичетата са много внимателни  Peace За другите изследвания не мога да кажа   Confused

# 76
  • Пловдив
Стелс, аз там ходих на прегледи през бременността си и съм доволна от специалистите. И аз се замислям за този ваучер, но не знам кой орган да си видя на ехограф, та сега се чудя. Иначе аз искам да ми видят главата, че много често ме боли, но не знам къде да отида.

# 77
И аз се замислих за тази оферта за болница Медлайн особено при условие,че може да се направи ехография на 2 органа,вместо ЕКГ. Thinking
Дано се включи някой,който е ползвал вече ваучера!

# 78
Благодаря ви!Вземам ваучер Wink

# 79
  • Cyprus, Пловдив
Срам не срам, ама какво точно включва пълната кръвна картина?  Embarassed

# 80
  • Пловдив
http://grabo.bg/pechat-na-50-snimki-format-1015sm-za-15-minuti-0m5w9tt
Някой да е ползвал това фото?

# 81
  • Майничка
Срам не срам, ама какво точно включва пълната кръвна картина?  Embarassed

По приницип -     Левкоцити (WBC), Диференциална кръвна картина (ДКК), Еритроцити (RBC),  Хематокрит (Hct), Хемоглобин (Hb), Среден обем на еритроцитите (MCV), Средна концентрация на хемоглобин в еритроцитите (MCHC), Средно съдържание на хемоглобин в един еритроцит (MCH), Девиация на еритроцитите в зависимост от обема им (RDW),  Морфология на еритроцитите,    Тромбоцити (PLT), Среден обем на тромбоцитите (MPV)

# 82

Ако не ти е спешно,от artscow.com  с купони,каквито обикновено се намират 100 снимки 10/15 излизат към 8-9 лв.

# 83
  • Пловдив

Ако не ти е спешно,от artscow.com  с купони,каквито обикновено се намират 100 снимки 10/15 излизат към 8-9 лв.

Не,не ми е спешно.Но как се получават тези купони Rolling Eyes

# 84
  • Sunshine state
Да,септември бяха пуснали оферта и се възползвахме аз и няколко мои приятелки.Много коректни и бързи,а снимките са с отлично качество.Можеш да им ги пратиш и по скайпа,а на място само да ги получиш. Simple Smile Избираш м/у гланц и мат. Peace

# 85
# 86
  • Sunshine state
Знам,че вероятността е малка,но някой има ли отзиви за тази фирма за почистване?Мисля да си взема ваучер за почистване на прозорци и дограма,че ми е голям зор да ги чистя. Simple Smile

# 87
  • До хладилника, който обичам
Знам,че вероятността е малка,но някой има ли отзиви за тази фирма за почистване?Мисля да си взема ваучер за почистване на прозорци и дограма,че ми е голям зор да ги чистя. Simple Smile
Вай, какви са тези 100 кв.м. прозорци? Аз имам нормален апартамент с под 50 кв.м. прозорци, няма ли ваучер за миене на половин цена от промоцията, 15 лв? Laughing

# 88
  • Пловдив

Да, преди време аз се възползвах от тази оферта и съм доволна. Дори чаках да я повторят и ето сега пак ще си взема ваучер.

# 89
  • Sunshine state
Вай, какви са тези 100 кв.м. прозорци? Аз имам нормален апартамент с под 50 кв.м. прозорци, няма ли ваучер за миене на половин цена от промоцията, 15 лв? Laughing
Ами и мен това ме учуди,но другото фрапиращо е,че в тази квадратура не влиза миене на остъклена тераса,което направо ме отказа от офертата.В край на сметка за какво ми е да измият 3 големи прозорци и 2 врати?Това няма и 15кв.м.  Rolling Eyes Много смотано.

Общи условия

Активация на акаунт