Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 308
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм изключително негативно настроена към всякакви подобни уреди, така че личното ми мнение за офертата е - пари за нищо.
Мои познати са ползвали такива /не точно този от офертата/ и не виждам никакъв ефект от тях. Да не говорим, че повечето се употребяват с някакъв гел, за да не се протрива кожата, който обикновено се закупува допълнително и накрая сметката излиза доста.

# 151
  • Пловдив
По принцип и аз мисля същото, но реших, че може да съм предубедена. Затова исках да потърся и други мнения. Нямам познати, които да са ползвали подобни продукти, но не ми вдъхват доверие като цяло. Благодаря!

# 152
Утре ще дам впечатления за офертата на Медлайн.Малко ми е притеснено,защото ми прилошава и съответно никога не са ми правили изследвания,но ми е крайно време...дано са нормални Thinking

# 153
  • Sunshine state
Никога ли не са ти вземали кръв?

# 154
  • Пловдив
Здравейте !Вчера бяхме в Кравая на пъстърва .Страхотна ,много вкусна грамажа на салатата отговаря ,наистина е голяма !Поръчахме си и кравайчета разбира се !Музиката не беше чалга ,а народна  Simple SmileПак ще идем ,много ни харесва ,а и е близко до нас !

# 155
Явно аз съм карък! С тези хубави отзиви ще пробвам пак. Ние пък бяхме в Златната круша - център. Пиците бяха хубави, но нямаше пълнозърнесто брашно, както беше писано в офертата. Другото, което не ми хареса беше, че в тази зала имаше някакъв наклон на пода и то доста сериозен  Shocked. Следващият път ще помоля да не ни настаняват там Laughing.

# 156
Никога ли не са ти вземали кръв?
До вчера не бяха.Давам отзиви-чисто,топло и приятно.Любезни и внимателни са.Но ме накараха да чакам за лекар,за който дори не исках...Исках да си видя щитовидната жлеза,а те ме пратиха да чакам за ехография на корема Shocked След 2 часа чакане,гастрото се появи и започна да крещи,че не го интересуват разни ваучери,имал сериозна работа,трябвало след визитациите да ходим.Много обидно се почувствах,все пак това е частна болница.След което се оказа,че той е съвсем друг специалист,момичетата на рецепцията просто се препотиха,защото и на мен вече след 2 часа чакане и навикване взе да ми кипва.Веднага ме пратиха при ендокринолога,общо всички изследвания отнеха 20 минути и всички бяха много внимателни,но това объркване ми загуби половината ден.

# 157
  • Sunshine state
Много неприятно.  Tired
Ние днес вечерта сме на пъстърва в Кравая. Peace

# 158
Ние ядохме снощи суши от последната оферта на Хепи и пиша само, за да кажа, че това беше най-хубавата им оферта за суши до сега, големи хапки, с големи парчета месо и много  хубави като комбинация, много сме доволни!  Peace

# 159
  • о`майна лунна нощ е
Това много ме радва, защото предходните им две оферти бяха абсолютно еднакви като видове хапки и преобладаваха рулцата от раци, които са си евтин пълнеж.

# 160
  • Cyprus, Пловдив
Някой отзив за това?
http://grabo.bg/fotoepilatziia-na-podmishnitzi-ili-palen-intim-0w52r
Взех си 1  Rolling Eyes

# 161
  • Sunshine state
Давам 10 от 10 за пъстървата в Кравая.Отидохме към 19.30ч.,масата ни беше готова,сервитьорката бе много мила.Имаше възможност да избираме м/у пържена и печена на скара.Всички взехме печената-голяма порция,вкусна риба,хубава салата.Музиката бе народна и съвсем тиха.Имаше доста хора с ваучери. Peace

# 162
Взех си ваучер за гел-лак в Casa del Cuore.Четох хубави отзиви за маникюристката,дано и аз да имам късмет.

# 163
  • о`майна лунна нощ е

Това, което ме отблъсна от тази оферта, е тотално неграмотното отговаряне на въпросите и този безпардонен тон в повечето отговори "НЕ!", подчертавайки с големи букви само "не"-то. Щом си позволяват да се държат в нета така с потенциалните си клиенти, съм леко притеснена какво ще е държането им на живо и аз лично ще си го спестя.

От прочетено за фотоепилацията, знам, че космите трябва да се леко наболи, за да е ефективна процедурата. Фотоимпулсът върви по самия косъм, а в един от отговорите искат космите да са обръснати преди процедурата?!
Препинателни знаци, главни/малки букви, начало и край на изречението в отговора - де ти такова нещо?! Отговор "Мисля ...." ми е доста непрофесионален и безумен.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 17:09 от `ТуиГ

# 164
  • Cyprus, Пловдив
`ТуиГ, на местата, където и преди съм си правила винаги са искали да са обръснати и леко наболи, така че мен това не ме учудва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт