Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 301
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря,много полезна информация ми даде  Hug

# 196
  • Пловдив
Момичета, вчера бях на тази процедура:
http://grabo.bg/diamanteno-mikrodermabrazio-plius-serum-s-haiver … hen-kontur-0stbg8
Останах много доволна. Служителката беше изключително любезна и много внимателна.
Ако има отново ваучери, пак ще се наредя  Wink

# 197
  • София
Останахме много доволни от Central Park - Младежки хълм. Храната и обслужването бяха чудесни. Единствено бих посъветвала да изчакате няколко дни с използването на ваучерите, защото са отворили преди 10 дни и все още има довършителни работи в градината. И детския кът не работеше, защото го боядисваха.

# 198
  • Cyprus, Пловдив
Останахме много доволни от Central Park - Младежки хълм. Храната и обслужването бяха чудесни. Единствено бих посъветвала да изчакате няколко дни с използването на ваучерите, защото са отворили преди 10 дни и все още има довършителни работи в градината. И детския кът не работеше, защото го боядисваха.
Точно днес взех, но не успях да го платя, оставих за утре, дано да успея  Grinning

# 199
  • Пловдив
И аз така ,но в пикадили и в неделя можеш да плащаш .

Точно днес взех, но не успях да го платя, оставих за утре, дано да успея  Grinning

# 200
# 201
  • София

Не знам какво те интересува. И двете места си заслужават, но може би маршрутът с Белоградчик е по-интересен (включва и Леденика). И двете тръгват от София и не знам как се съчетават с пътуване от Пловдив много рано сутрин и късно вечер. Миналата година приятели бяха в Старо Стефаново и казаха, че дървото - параклис било изгоряло. Направили са олтар на мястото, но вече не е така интересно както беше.  Wink Самото село е приятно със спокойствието и старите си къщи, но не бих казала, че е нещо уникално. Деветашката пещера е величествена и красива, но се посещава само предверието ѝ. На практика ще видите това, което виждате на показаната снимка. Поне да бяха включили и Крушунските водопади, които са на 10-тина километра от пещерата.

Посещавала съм местата с личен транспорт. За агенцията не знам нищо, но все си мисля, че самостоятелното пътуване е за предпочитане. При пълна кола (4-ма човека) не мисля, че разликата в парите ще е голяма. Маршрутът до Старо Стефаново и Деветашката пешера е напълно осъществим през Беклемето. Хем ще видите и други интересни места по пътя. Wink

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 17:43 от Тaня67

# 202
Днес бях на тази оферта:http://grabo.bg/sveji-nokti-postaviane-na-gellak-gelish-0nrdu7
Маникюристката е просто уникална,а ноктите ми никога не са били толкова добре оформени. 10/10 Heart Eyes

# 203

Посещавала съм местата с личен транспорт. За агенцията не знам нищо, но все си мисля, че самостоятелното пътуване е за предпочитане. При пълна кола (4-ма човека) не мисля, че разликата в парите ще е голяма. Маршрутът до Старо Стефаново и Деветашката пешера е напълно осъществим през Беклемето. Хем ще видите и други интересни места по пътя. Wink

Точно това ме интересуваше.Мерси,дали няма да е по-изгодно със собстевен транспорт няколко човека Peace

# 204
Здравейте,
 моля Ви ако имате някаква информация относно фирмата, която организира тази екскурзия http://bg.kolektiva.net/travel/plitvichki-ezera-i-zagreb-1.html? … aid=4e53546f91977 да ми върне- дали са коректни и т.н. Много ме вълнува пътуване до Плитвичките езера- ако някой е ходил и е доволен от фирмата, с която е пътувал да даде някакви координати- признателна съм предварително!

# 205
  • Пловдив
Мами, случайно да ви се е мяркала оферта за торта тези дни?

# 206
  • Пловдив
Здравейте, някой да има впечатления за тези два салона?
http://eurovoucher.bg/index.php/offers/view/1214
http://rio.bg/oferta/1882/podstrigvane-izmivane-maska-ampula-i-i … letnite-praznitsi

# 207
Мами, случайно да ви се е мяркала оферта за торта тези дни?
Предвид предишната издънка на забравих коя сладкарница,защо не идеш направо във фабрика за сладки Елена в тракия. за 10-12 лв. има прилично големи пресни торти.

Бях се зарекла да не ги хваля,предвид просташкото отношение на някакъв чичка по телефона,но пък са им добри тортите и на прилични цени.

# 208
  • Пловдив
Тракия ми е малко далеч, но би ли ми дала точен адрес на фабриката?
Иначе преди време аз бях взимала торта от Бътерфлай и останах много доволна.

# 209
Не знам точен адрес,мъжа ми ходи с колата,аз не познавам квартала. ето сайта им .Когато телефона вдигаше една жена,беше много любезна и съм поръчвала по телефона,за да избегна двойното разкарване.Обаче тази година не случих на отношение и ги отсвирих. Сподели,ако си доволна.

Една приятелка останала разочарована от бътерфлайска торта. Аз само хубави съм опитвала,а също и бонбоните им обичам .

Общи условия

Активация на акаунт