Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
http://rio.bg/oferta/2006/nauchi-se-na-narodni-tantsi-hip-hop-il … amp;isPublic=true

някой да се е ракършвал е това студио и да има отзиви за него   bouquet
Здравейте !Аз там ходя на бачата и мога да кажа ,че залата е много добра .Има две зали едната е с теракот ,а другата е паркет .И в двете зали има климатик и е много приятно .Преподавателя е много любезен и със сигурност ще се научиш да танцуваш ,и момичето ,което му помага също е любезно и търпеливо обяснява .Аз съм доволна и си ги посещавам редовно от както са в тази зала .
Аз съм ЗА  Peace Това е моето мнение  Naughty
Дано да съм била полезна .

# 241
Пуснали са оферти за лазерна епилация в Армада, но след много увъртане си признаха, че процедурите не се извършват от лекар. Някой има ли повече инфо или впечатления?

# 242
  • о`майна лунна нощ е
От три дни се опитвам да се свържа с бирена къща Кравая за офертата с пъстърва. Не вдигат единствения посочен телефон?! Вчера минах и видях, че заведението е в ремонт, но беше обявено, че няма да работят само на 22 и 23 април. Днес отново ги търся от сутринта - никаква реакция?! Има още по-малко от седмица до края на срока на ваучера, а никъде не са обявили предварително, че няма да работят с дни наред.
Някой има ли информация какво става?

# 243
От три дни се опитвам да се свържа с бирена къща Кравая за офертата с пъстърва. Не вдигат единствения посочен телефон?! Вчера минах и видях, че заведението е в ремонт, но беше обявено, че няма да работят само на 22 и 23 април. Днес отново ги търся от сутринта - никаква реакция?! Има още по-малко от седмица до края на срока на ваучера, а никъде не са обявили предварително, че няма да работят с дни наред.
Някой има ли информация какво става?
Оставили ли са мейл за връзка или само телефон?Иска ми се да помогна,но никога не съм ходила с или без ваучер и нямам координати. В краен случай може да звъннеш на сайта,откъдето си закупила офертата,те трябва да имат и мобилен телефон за връзка.

По темата-взех си ваучери за Зумба в Рилон центъра,ходих веднъж и без ваучер,отношението и тренировката са еднакви,много съм доволна.Купих си и почистване на лице в Куин,че доста хвалби прочетох тук Wink Както и ваучери за хапване в Луксор и спа почивка в Чифлика, хотел "Фея".Надявам се скоро да дам отзиви за всичко Laughing

Да попитам нещо друго-имате ли клубна карта Грабо?Видях,че има няколко места,от които може да се вземе на по-ниска цена,но се чудя реално има ли някакъв смисъл от нея newsm78

# 244
  • о`майна лунна нощ е
...
Оставили ли са мейл за връзка или само телефон?

Ето я офертата - http://grabo.bg/pastarvi-na-skara-i-2-zeleni-salati-0qkqt
Някои момичета вече се възползваха от нея. Аз съм ходила там поне 5-6 пъти на различни други техни оферти и до сега не сме имали такива проблеми. Не мога да повярвам, че този път се получава такова информационно затъмнение. Телефонът е само стационарен. Обявление чрез Грабо или на мейл не съм получавала. Добре, че имах път натам и минах през самото заведение, та видях залепената на вратата бележка /дори не си бяха направили труда да я разпечатат, а беше ръкописна/, че няма да работят на 22.04 и 23.04 /аз минах на 23.04/. Няколко работника пренареждаха плочките в двора. Това, което ме издразни още повече, е, че като са звъняли други клиенти за резервация, са ги отпращали за дни напред във времето. А то вече е твърде малко до края на валидността на ваучера.

Писах на Грабо. Ще си искам парите, ако не получа адекватен и най-вече удовлетворяващ ме отговор какво се случва и ще имам ли изобщо възможност да си ползвам ваучерите.

# 245
Ако днес вече наистина ще отворят,моят съвет е да звъниш в следобедните часове.Тогава винаги има по-малко клиенти и по-голяма вероятност да хванеш някого в близост до телефона.Не знам как е възможно да оставят само стационарен телефон newsm78

# 246

[/quote] Дълго търсих такова място, но го намерих в крайна сметка  Wink  Успех и дано да съм била полезна  Simple Smile
[/quote]

GEX , ако не ти е проблем може ли да споделиш кое е това място може и на лични  bouquet

Аз до сега съм ходила само в perfect life , с ваучер , но определено не е моето място , особено ми е неприятна съблекалнята , която е доста малка , а заради ваучерите групите бяха много големи , просто нямаше място и на самата тренировка.

Днес ще си използвам ваучера за http://grabo.bg/izmivane-na-kosa-podstrigvane-terapiia-s-loral-i … i-presa-ghd-0gt86

А после имам и един за http://grabo.bg/pochistvane-na-litze-i-terapiia-s-hialuronova-kiselina-0gkmk , мисля че тук имаше положителни отзиви та се надявам да намеря , моята козметичка.

А имате ли отзиви за студио ЮВИН , имат много оферти за маникюр и са близко до нас.

http://vo.grupo.bg/all-oferta-cena-strahoten-manikur-dekoraciq-p … o-7138?aff_id=119

# 247
  • о`майна лунна нощ е
От Кравая вдигнаха телефона. Оказа се, че имат извънреден ремонт, който не са били предвидили и днес включително няма да работят. Извиниха ми се, казаха, че мога да отида, когато поискам, дори да е изтекла валидността на ваучера. Ще си работят по офертата, докато не приключат с продадените ваучери.
Готини хора!

ПП- а аз така бях яхнала метлата. Хем си знам, че крушката си има опашка и не е нормално да проявят такава несериозност. Извинявам се, че хвърлях огън и жупел, без да знам какво  е станало.

# 248
  • В един копнеж!
Да изкажа разочарованието си...Ходих в салон"Диамант" с ваучер за почистване на лице вкл. почистване, почистване с ултразвук,даронвал, маска, крем. Лицето ми е чисто, обаче исках едно пролетно почистване. Още на 10 мин. момичето ми направи лошо впечатление. След всяко нанасяне на крем, маска, които изискваха престой търчеше да пуши отвън. Много е неприятно. Измиваше си ръцете преди да работи по мен, но все пак размахвайки ръце пред лицето ти. ..ами мирише на цигари...претупа ме, като че ли не й се работеше. Няма да повторя.

# 249
# 250
  • Пловдив

Не съм...ама да питам,че хич ан съм на ясно Blush - колко дълги нокти се "изграждат"?Каквато дължина ти си пожелаеш или...?Как става това чудо?

# 251
  • Пловдив
Да изкажа разочарованието си...Ходих в салон"Диамант" с ваучер за почистване на лице вкл. почистване, почистване с ултразвук,даронвал, маска, крем. Лицето ми е чисто, обаче исках едно пролетно почистване. Още на 10 мин. момичето ми направи лошо впечатление. След всяко нанасяне на крем, маска, които изискваха престой търчеше да пуши отвън. Много е неприятно. Измиваше си ръцете преди да работи по мен, но все пак размахвайки ръце пред лицето ти. ..ами мирише на цигари...претупа ме, като че ли не й се работеше. Няма да повторя.

Трябваше да питаш...
И аз така като теб преди време,обаче...Много е смотана тая козметичка и наистина ръцете и вонят на цигари ooooh! Преди имаше и друго момиче,което беше готино.

# 252

Не съм...ама да питам,че хич ан съм на ясно Blush - колко дълги нокти се "изграждат"?Каквато дължина ти си пожелаеш или...?Как става това чудо?
Да,колкото искаш,толкова дълги могат да ти ги направят.Трябва да има поне 2мм твой нокът израснал,слага се една подложка под него,отгоре се нанася гела и се изпича,после ти махат подложката,оформят ти така получилото се удължение,лакират.....и по нищо не личи,че това не е естествен нокът(ако е направен както трябва,естествено),освен че е малко по-прозрачен и светъл на цвят....малко повече кънти,като почукваш с него Wink.

# 253
  • Sunshine state
Взех ваучер за тук-http://rio.bg/oferta/2049/klasicheski-ili-frenski-manikyur-s-4-d … lv-v-salon-shedar. Някой отзиви? Търся си и боядисване с подстригване и много се чудя за тази оферта http://grabo.bg/boiadisvane-s-profesionalna-boia-za-kosa-podstri … g-po-izbor-0vuh34  Thinking

# 254
  • Cyprus, Пловдив
Пупи и аз гледах същата оферта за косата и ми допада като условия, има сметка, но салона нищо не ми говори  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт