Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 128
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Аз все нещо имам за питане ! Simple Smile За днес-отзиви за ресторант Никол ?

# 316
  • до най-прекрасния мъж
Аз все нещо имам за питане ! Simple Smile За днес-отзиви за ресторант Никол ?
В предната тема някой се оплака, че бил малък грамажа на храната и не отговаря на офертата. Аз нямам лични впечатления.

# 317
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да е попадала на оферта за педикюр?

# 318
На нас ни е много близо Никол,но все се чудя на техните оферти и така и не съм взимала.Предпочитам да ме излъжат в грамажа,отколкото да ми дадат месо с отдавна изтекъл срок на годност...Затова все ги подминавам такива оферти.
Аз не знам дали питането ми е за тук или за темите за красота,но какво ще кажете за това:http://grabo.bg/za-zdravi-nokti-postaviane-na-vitagel-strenght-n … 6540&affid2=7
Ходих да ми слагат гелиш в този салон,мацката е повече от страхотна,но не го разбирам този заздравяващ гел...Как може да е заздравяващ? newsm78

# 319
  • Пловдив
Някакви мнения за ресторант Острова? И друг път са пускали в Гработо?
Купих ваучер за ресторант Острова,та ще видим !
Дано да не прозвучи като реклама, но от януари месец тази година моето семейство станахме редовни клиенти на заведението и мога да кажа, че оценката ми е 10/10. Вкусна храна, приятна обстановка и добро обслужване. Относно озувучаването в петък има DJ а събота оркестър.
Ние бяхме преди седмица с ваучер. Обслужването беше перфектно, храната беше вкусна. В петък вечер бяхме и след 8 имаше жива музика - българска естрада, родопски, македонски песни.

# 320
И аз си взех! Peace

# 321
Ваучери за химическо чистене виждали ли сте ?

# 322
  • София
И аз си взех! Peace

А можете ли да ми кажете къде по точно се намира този ресторант? Ако се тръгне от стадиона в посока зоопарка по алеята, която е успоредна на водата има няколко ресторанта. Някой от тях ли е? Или е от другата страна на гребната база, откъм реката? Като гледам картата май е по-скоро второто. Ако е така - преди или след моста над гребната база е? Важно ми е, защото там винаги сме пешеходци и ми се иска да спестя малко километри. Laughing

Открих по-голяма карта и май се ориентирах - след моста е. Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 17:18 от Тaня67

# 323
  • Пловдив
Доволна съм от тази оферта. Хареса ни всичко, салатата беше свежа, пастата май беше току що приготвена, защото почакахме. Накрая поръчахме и десерт извън ваучера, тирамису. Аз не съм особено претенциозна, но съм злояда и пастата ми хареса.  Laughing  Заведението не е нещо особено, но жената е любезна.  bowuu

# 324
  • Пловдив
И аз си взех! Peace

А можете ли да ми кажете къде по точно се намира този ресторант? Ако се тръгне от стадиона в посока зоопарка по алеята, която е успоредна на водата има няколко ресторанта. Някой от тях ли е? Или е от другата страна на гребната база, откъм реката? Като гледам картата май е по-скоро второто. Ако е така - преди или след моста над гребната база е? Важно ми е, защото там винаги сме пешеходци и ми се иска да спестя малко километри. Laughing

Открих по-голяма карта и май се ориентирах - след моста е. Simple Smile

Поне 3 км след моста е, ако идваш откъм Кулата. Намира се след края на Гребната до Джия бийч, посока към реката.

# 325
  • София
Поне 3 км след моста е, ако идваш откъм Кулата. Намира се след края на Гребната до Джия бийч, посока към реката.

Секна ми всякакви мераци за пешеходна разходка.  Laughing От картата реших, че е преди края на гребната база. Дори се замислям дали да откажа заявения ваучер.  newsm78  До моста ходим редовно, и до края на гребния канал се случва, но ако има още ще ми дойде съвсем нагорно.  Mr. Green  А ако изядем описаното в офертата, съвсем ще ми се отще да ходя пеша на връщане.  hahaha

Много благодаря за информацията!  Hug

# 326
  • ПЛОВДИВ
Секна ми всякакви мераци за пешеходна разходка.  Laughing От картата реших, че е преди края на гребната база. Дори се замислям дали да откажа заявения ваучер.  newsm78  До моста ходим редовно, и до края на гребния канал се случва, но ако има още ще ми дойде съвсем нагорно.  Mr. Green  А ако изядем описаното в офертата, съвсем ще ми се отще да ходя пеша на връщане.  hahaha
Много благодаря за информацията!  Hug
Има възможност да си оставите колата след моста  другата страна в посока кв. Прослав а след разходката да се качите на колата и да отидете до ресторанта, тъй като си има паркинг.  Peace Wink

# 327
  • София
Мадам Фрапина, колата си стои пред нас.  Wink  Живеем в близкия квартал. Няма как да накарам мъжа ми да отидем с кола каквото и да правя.  Laughing  Освен, че обича разходките, би предпочел с кебапчетата да си пийне и биричка.  Laughing

Все пак благодаря за идеята!  Hug

Поне имам време да се почудя. Този път Грабо са ми отпуснали много време за плащане.

# 328
  • Sunshine state
Именно мястото ни отказа и нас да посетим ресторанта-ние дори нямаме кола,та разчитаме на градския транспорт и краката си. Laughing

# 329
И аз си взех! Peace
Оценката ми е 9/10,като храната беше добре и като количество и на вкус,но обслужването беше зле,голямо чакане падна.

Общи условия

Активация на акаунт