Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 348
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
С много противоречиви впечатления съм от салон Контеса.
Може ли повече инфо,че и аз си купих ваучер Confused

# 511
С добри впечатления от ресторант Мерак  Peace купих този ваучер   http://ozo.bg/offer_11105 храната беше вкусна и току що приготвена, порцията не изглеждаше 1 кг., но си беше предостатъчно за цената, салатите бяха свежи и с хубави зеленчуци... ако се абстрахирате от малко странното обслужване, офертата е супер  Peace. Така и не разбрах, защо бяхме единствените клиенти  newsm78 може би се пълни по-късно  newsm78

# 512
Козметичката е възрастна, от старата школа козметички- тези, които вече рядко се срещат и техниката на работа им е изключителна. Но това задължително върви с поведение, което трудно се преглъща.
Процедурите само по ваучера категорично са силно претупани- сложи ми маска на непочистено лице, която след това трябваше сама да измия на мивката на фризьорката ( това до сега не ми се беше случвало Crazy), самото почистване беше маркиране на дейност ( а в момента наистина имам нужда точно от почистване, защото правим ремонт и кожата ми е ужасно замърсена), уредите й работеха на толкова ниска мощност, че се чудя дали изобщо бяха включени.
В началото се държеше ужасно - половин час разпит при кои козметички съм ходела и разяснения, че тя е медицинско лице, а не козметичка, защото е минала курс по медицинска козметика.

След като споменах, че имам проблем с определен тип кремове, изрази съмнение, че изобщо използвам подобна козметика и бях подложена на кръстосан разпит , все едно се явявам на интервю за консултант в Бюти зона.
Накрая реши, че явно съм достатъчно платежоспособна и си заслужава да ме спечели като клиент и за секунди обърна държанието на 180 градуса. Направо беше комично.
Предложи ми да ми сложи " две капки серум с ултразвук", за да преценя как ми действа на кожата и дали да си го купя.
Техниката на нанасяне е нещо, за което не мога да си изкривя душата- в града са останали сигурно десетина козметички, които работят от тази школа. Но предполагам, че старателната работа се дължи повече на факта, че се съгласих на допълнителна услуга, защото нямаше нищо общо с работата й до момента.
Цената по разбивка на използване на ултразвук дори в Енигма е 10 лв, а за двете капки серум с неработещ ултразвук ме натресе допълнително с 25 лв.
Дори нямах цялата сума в мен, защото бях тръгнала само с ключове и някакви дребни пари и в понеделник ще трябва да мина през салона, за да доплатя още 10 лв.
В крайна сметка въпросният серум замести финалния крем, който стандартно си присъства при всяка процедура за почистване на лице, така, че питайте дали финалният крем няма да ви го таксуват Peace.
Като времетраене беше достатъчно продължително - около 50 мин.
Ако можеше само да работи, без да говори и с ясни ценови рамки- бих я посетила отново, но ми е ясно, че едното върви с другото, така, че мога пак да си причиня подобно приключение.
Енигма ми идват малко далече, но там всичко е безупречно- и отношение към клиента, и възпитание на момичетата, и работа.

Сега се върнах да прочета пак офертата- финален серум или хидратиращ крем са посочени като част от процедурата, така че за мен офертата е крайно некоректна Peace.

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 10:03 от Шайн

# 513
Ужас Shocked
Аз си взех някаква златна терапия,не е почистване...но направо ми призля,като видях отзивите...Да видим мен с какво ще ме "очарова" Sad

# 514
Според мен се уточнете предварително какво точно включва ваучера, не се съгласявай на никакви допълнителни предложения, сложи си тапи в ушите и може всичко да е ок Peace.

# 515
# 516
# 517

Били сме в х-л Астра- чисто и приятно е в хотела, но няма външен басейн, вътрешният е малък и студен, а джакузито винаги претъпкано. За лято не става според мен. За вечерята - няма включени напитки, а в ресторанта е скъпичко, ние въпреки включената вечеря , доплатихме към 20лв за напитки мисля /за 2ма/.

# 518
  • Пловдив
И аз да се включа В Астра не бих отишла  Rolling EyesМинавали сме от там и не ми е харесвало .
Ходили сме с ваучер в Олимп и пак бих го посетила .Голям х-л с страхотен басейн външен и вътрешен и др .неща .
Това е мое мнение ,но доста често пускат оферта за този Астра  Naughty

# 519
Благодаря!  bouquet  bouquet

# 520
  • о`майна лунна нощ е
Вчера си използвахме ваучера по тази оферта
http://rio.bg/oferta/2294/zabavlenie-6-opita-na-stenata-v-mall-g … no-kafe-za-9-80lv

Оценката ми е 10/10.
Кафето беше хубаво, лимонадата - поръчахме си аромат на диня /супер беше/, мелбата - добро количество /плодовете бяха само ябълка и банан, но си е упоменато, че са според наличността в момента, а ние отидохме късно/. Баткото е изложи с катеренето, но това си е наш проблем. От стената хората си бяха коректни.
Дано пуснат и още оферти. С удоволствие ще взема пак.

# 521
Отговора им за офертата-    

Здравейте,пише,че ваучера не включва шезлонг,в такъв случай колко се доплаща?
Здравейте,на разположение на посетителите в Аквапарка има безплатни шезлонзи. Всеки посетител може да се възползва, но тъй като те са ограничен брой, една част от тях се заплащат - 2лв заедно с чадър.Благодаря.

Ние ходихме с ваучер тази събота. Имаше достатъчно шезлонзи и не се наложи да плащаме. Ходили сме и преди, когато е било лудница, буквално да не можем да се разминем с хора и ми се е случвало само веднъж да няма от къде да изнамерим неплатен. Така че споко, ходете сега, че е по-спокойно и приятно.

# 522
  • Пловдив
Някой с мнение за ресторант Реал ? Има в Рио оферта за месно плато за 4-ма !

# 523
  • Пловдив
Някой да се е възползвал от този спа маникюр и педикюр вече - да сподели мнение
че от както старата маникюристка напусна не знам какво е положението в този салон
http://bonusi.bg/offers/SPA-manikyur-i-pedikyur-plyus-lakirane-s-dekoratzii--

# 524
Аз имам мнение за Реал. Били сме там с ваучер за Никулден да празнуваме и офертата беше за пълнен шаран. Те с Риото гледам си пускат честичко и всен различни неща. От офертата останахме доволни, храната беше вкусна и обслужването е на ниво. Обстановката е наистина на ресторант, но не е претенциозна.   Wink

Общи условия

Активация на акаунт