Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 205
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • до най-прекрасния мъж
Крушата на Рилона е по-добра и ние вече ходим само там. Обслужването е по-бързо и качествено, освен това не се налага да обикаляш 100 пъти околните улички, докато намериш паркомясто. А и като че ли пиците са по-вкусни Simple Smile

# 571
Айде и аз да похваля Магурата. Супер обслужване, основното чак ми се видя огромно в сравнение с Верди и прочие - вкусно, свежо, топличко. Определено си заслужава  Peace Peace

# 572
  • о`майна лунна нощ е
Аз ще те оглеждам за оферта за торта. Моля да дадете линк, ако засечете такава.   bouquet

# 573
Здравейте, търся някаква оферта за шопинг до Одрин- ако някой е срещал някъде, моля да сподели!

Аз взимам ваучери за еднодневни екскурзии с тази фирма: http://dreamtour-bg.com/index.php?option=com_content&view=ar … ips&Itemid=19 , но не съм виждала да пускат оферта за Одрин, макар да провеждат всеки месец екскурзия дотам (може би винаги имам достатъчно много пътници и не им се налага да запълват местата с пускане на ваучери, не знам... ). Сравнително доволна съм - екскурзоводът не е много добре запознат, речникът ѝ не е много богат също така (но ти щом искаш само на шопинг - това няма да ти е проблем ), но са коректни откъм организация. Има още няколко фирми, които организират екскурзии до Одрин за 1 ден и цената си е една и съща, разликата е само в мястото на тръгване - разгледай в Гугъл Simple Smile Успех!  Wink

# 574
# 575
Ledenaepoha и аз сега взех ваучер, много обичаме морска храна ,дано останем доволни.

# 576
  • Пловдив
Момичета,имаше ли доволни от маникюра в Леда на М.Луиза и от Гергана Rolling Eyes

А ето и малко хапване...http://grabo.bg/plovdiv/gr-plato-0ttqwr7/ec:e1039917ec87f6/ev:13 … 5848256/?dc=19864

# 577
  • Пловдив
Момичета,имаше ли доволни от маникюра в Леда на М.Луиза и от Гергана Rolling Eyes

Аз лично не съм никак доволна от работата на това момиче - още вечерта след маникюра, лакът ми се обели на единия нокът (без да съм правила нищо), а и като цяло не ми траеше достатъчно. Да не говорим, че не ми сложи основа, нито изсушител на ноктите.

# 578
Някой хапвал ли е тук да сподели как е кухнята? Иначе офертата за платото си мисля че ще ни е идеалка за 4 човека Simple Smile

# 579
  • Пловдив
редовно го посещавахме преди да се пръкне номер 2 именно заради кухнята Simple Smile
Вечер, обаче е предимно чалга Sad
С ваучер не сме били Peace

# 580
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм била с ваучер там и останахме много доволни. За това и сега се възползвах от офертата и взех един, а други два пуснах в заявка за плащане.

# 581
  • Cyprus, Пловдив
10/10 За Златна Круша-Рилон Център  Peace Simple Smile

# 582
  • Пловдив
Давам отзив за офертата за пастърва в р-т Острова на Гребната база 6/10
http://grabo.bg/plovdiv/pastarva-0dfd6
Вчера бяхме там - мястото е направено много приятно, с хубави, добре поддържани зелени площи, детска площадка, чисто и приятно навсякъде. До тук добре.
Рибата пише, че е филетирана, на практика беше срязана на две и метната на скарата. Бяха я позабравили на скарата, та беше попрегорялка, не ми хареса. Пържените картофи обаче бяха ок, децата ядоха само тях.
Цените в менюто като цяло са ми се сториха завишени като за такъв тип заведение. Обслужването беше ок.
Най-големият минус за нас бяха пълчищата огромни, гигантски, ужасно нахални и свирепи комари, които само дето не ни вдигнаха да ни отнесат. От съседната маса хората не издържаха и единият мъж запали колата и отиде да купи мазило против комари, но и след като се намазаха, пак се оплакваха, че ги хапят. Ние устискахме един час и се изнесохме.
Като цяло не бих повторила.

# 583
  • Пловдив
Някой хапвал ли е тук да сподели как е кухнята? Иначе офертата за платото си мисля че ще ни е идеалка за 4 човека Simple Smile
Кухнята беше добре, но аз никога вече няма да отида там. След първото ми и последно организирано посещение в Арбанаси сметката ни беше надута с около 20% (напитки които никой не е поръчвал)....  #Cussing out  За мен този ресторант вече не съществува  Crossing Arms

# 584
  • Sunshine state
А дали платото няма да се състои от 60% картофи,30% крилца,по които няма особено много месо,и 10% филе?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт