Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 165
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Здравейте !
Пиша,за да изкажа негативното си мнение за масажа,който е в салон на Васил Априлов 4 ! Не знам как да кача линка,затова пиша адреса !
Първо ще започна с това,че при 40 градуса навън,вътре беше адска жега и при наличие на климатик,не беше пуснат ! То хубаво,даваме само 4,90 за един масаж,ама все пак ! Бях попитана само един ваучер ли съм си купила,защото другите клиенти са си взели по няколко ! То добре,че не бях взела повече ! Направих се на луда и й казах,че никога досега не съм ходила на масаж и тя вика-А така ли ? Знам много добре какво представлява масаж на гръб ,а този масаж(ако това,което получих може да се нарече -масаж) може и дъщеря ми да го направи-лего галене по гърба !

Гледам в Гработо пак са пуснали оферта от ресторант Никол,ама този път ще се въздържа след последното ми посещение за пилешките парти бутчета ! Беше отвратителна храната !

# 661
  • До хладилника, който обичам
Гледам в Гработо пак са пуснали оферта от ресторант Никол,ама този път ще се въздържа след последното ми посещение за пилешките парти бутчета ! Беше отвратителна храната !
Добре, че сподели, чудех се дали да не взема!

# 662
  • Пловдив
Момичета, какво ще кажете за тази оферта:
http://rio.bg/oferta/2683/presni-kalmari-ili-skaridi-0-200-gr-po … erti&aff_id=1

# 663

Това са най-вкусните пици в Пловдив, редовно си взимаме за вкъщи и без ваучери. Между другото  и с ваучер може за вкъщи. Пиците са на жар, тънички и са супер, повечето видове сме ги пробвали.

# 664
Момичета, някоя от вас била ли е тук: http://grabo.bg/dvama-v-asenovgrad-086z54 ? Thinking

Не съм била, но го знам - насред пътя е, в нищото. Всеки път си мисля кой ли се е прецакал да иде там  Grinning

Според мен коментара на jb66 е за друго място до Асеновград, тук и по снимките няма басейн.

Да била съм там и като мина от там не пропускам да хапна , кухнята им е великолепна
Басейн и аз мисля че няма или поне не съм видяла да има , но е много чисто и поддържано място с много любезен персонал

Съвсем не е в 'нищото' просто е на края на Асеновград по пътя за Пловдив

Благодаря много за мненията! Отказахте ме от нощувките  Grinning

# 665
http://rio.bg/oferta/2528/ultazvukovo-pochistvane-na-litse-masaz … erti&aff_id=1

Ето ултразвуково почистване на лице Peace. И двете козметички са без грешка.

Мислих,че няма ръчно почистване,но като се зачетох...Има! Grinning Доста неща включва ваучера...само дето ми е далечко Rolling Eyes
До Новотела се намират,нали?
Възползвах се от оферта и бих казала че това е доста екзотично почистване... само дето баш това дето исках го нямаше а именно ултразвука . Почистването започна с масаж ,запалиха и ароматна свещичка , сложи ми едни кърпи на лицето и ги намаза с нещо топло и ме остави така- пълен релакс, после вкара с ултразвук някакво кремче- за отпушване на порите било и после 2 мин. вакум и ръчно стискане , дарсонвал и маска ! Нямаше почистване с със ултразвукова шпатула , но въпреки това останах доволна!

# 666
  • Sunshine state
Да дам отзиви за мидите в Ya Ouzaky на центъра. На мен не ми харесаха...Имаха моркови и целина,което не ми допадна-бяха като умити и нямаха никаква сол или други подправки. Не се усещаше бялото вино и с две думи си бяха като варени миди с моркови и целина.  Confused Отгоре на всичко са доста люти и ако някой не харесва пикантна храна,не стават.Аз обичам,но въпреки това.. Naughty
Отделно поръчахме салати,а мъжът ми основно.Биваше,но не бих казала,че е върхът..Местоположението му също е кофти-на мястото на бившия ресторант History в подлеза.Пукната душа нямаше и сервитьорката постоянно кръжеше около нас.1 положително нещо-храната идва много бързо. Peace Казаха,че другата седмица щяло да има нова промоция,да видим каква?  Thinking

# 667
  • Пловдив
А за тази оферта мнения Thinking

http://ozo.bg/offer_13734

# 668
Не съм доволна изобщо. Ходих без ваучер за подстригване и не ми хареса отношението и подстригването. Чувствах се като натрапник - все едно не си плащам. Не бих повторила.

# 669
# 670

Ето моя разказ за ползването на тази оферта, описан няколко страници по-назад:
"Ставаше въпрос за тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/6694 Останах с много противоречиво мнение.  Жената си свърши чудесно работата - пострига ме, изми ми косата, сложи ми ампула и дойде време за изсушаване (предния ден ми беше обяснила по телефона, че под "стайлинг" се разбирало да ми изправи косата накрая). Аз имам дълга и гъста коса и разбира се беше ясно от самото начало, че тази дейност ще отнеме време. По средата някъде каза, че ще пусне климатика, защото ѝ станало лошо от горещата струя от сешоара. Аз вече започнах да се чувствам виновна затова, че имам много коса. Grinning След това започна да ми обяснява, че изобщо не изправяла косите на момичетата с чупливи коси, пращала ги направо да си ходят; каза "Ако знаеш само колко ток ще ми струва това изправяне" и накрая взе да ми обяснява, че по принцип такова изсушаване струвало 25лв при нея, че в тези 7лв за ваучера почти нищо не можело да влезе...  Аз взех да се чудя дали не ми намеква да ѝ додам някой лев, но реших, самият факт, че отивам там с ваучер би трябвало да подсказва, че не ми се дават 25лв за изсушаване...
Накрая работеше с такава досада, но все пак си свърши жената качествено работата - не мога да си кривя душата. Просто това мрънкане беше нещо ново за мен и исках да споделя Simple Smile "

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 11:01 от Gex

# 671
  • Пловдив

като почитател на пиците съм ходила достатъчно пъти там без ваучер и мога да споделя че пицата с ваучер и тази без ваучер са две различни неща като материал върху блата
иначе да много са вкусни

# 672

като почитател на пиците съм ходила достатъчно пъти там без ваучер и мога да споделя че пицата с ваучер и тази без ваучер са две различни неща като материал върху блата
иначе да много са вкусни
Това е мн подло Sick.

# 673
  • До хладилника, който обичам

иначе да много са вкусни
Излагат се, ако правят по-нискокачествени пици с ваучери... кажи повече?

# 674
  • Пловдив

иначе да много са вкусни

Ами аз вече взех 4 ваучера,че племеницата ще идва и ще я водя там Rolling Eyes Дано няма излагации...В петък ще ходим,да видим как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт