Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 36 007
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • У Диспансера ...♥♥♥
обаче вчера като гледаха филм,какво награбване от страна на Емир,много страстен тоз мъж бе там след това е имало от фантастиката Иве Joy Joy Joy

# 301
обаче вчера като гледаха филм,какво награбване от страна на Емир,много страстен тоз мъж бе там след това е имало от фантастиката Иве Joy Joy Joy
Ирка, за коя серия говориш, че той по принцип си е страстен за разлика от Фери, която в повечето случаи беше свита и не можеше да се отпусне. За първи и единствен път я видях, като тигрица, когато му се нахвърли в 44 епизод в апартамента му, как не му изби зъбите тогава, не знам, като пиявица се вкопчи в него. ooooh!

# 302
От днес трябвало да се пости Mr. Green

# 303
Снежи ,готово.

# 304
Мамичета виждам че сте зачекнали темата с размятането на посудата та иссках да ви питам там в59 епизод когото Емир се прибра и ферия започна да хвърля чините какво си говореха -разбрах само че колкото е неразбран тои толкова е неразбрана и тя и после какво като ме гледаш се уморяваш от себе си .

# 305
  • У Диспансера ...♥♥♥
     романтика и вика   Joy Joy Joy

# 306
Клоди,мерси  Hug най сетне сготвих  Mr. Green

# 307
От днес трябвало да се пости Mr. Green

Скрит текст:
Малииииии, обожавам подобни пости.
Не повярвах на приятелството им и това си е. До последно си имах едно на ум за Ханде.

# 308
Той че си е романтичен две мнения няма ама тя като му вика браво романтика ме разби. Joy

# 309
Мамичета виждам че сте зачекнали темата с размятането на посудата та иссках да ви питам там в59 епизод когото Емир се прибра и ферия започна да хвърля чините какво си говореха -разбрах само че колкото е неразбран тои толкова е неразбрана и тя и после какво като ме гледаш се уморяваш от себе си .

Скрит текст:
Е: Станала си рано.
Ф; Не съм спала.
Е: Защо?
Ф: Помислих, че си свободен.
Фериха започна да тръшка.
Е; Аз си лягам.

Ф; Какво правиш?
Е: Правя това, което ти искаш.
Ф: Това ли искам аз?
Ф: Не говорих с теб, защото нямах силата. Когато те видях
 така с Руя и бебето...
Е: Знаеш ли какво виждам аз? И болката и страховете си не може да изживеем заедно, но с онзи мъж споделяш и му разказваш.
Ф: Ти ли ми говориш за делба? Ти дори не помисли за това.
Е: Говорих толкова много, че никога не съм говорил толкова през живота си. Разкажи ми.
Ф; Да, Левент знае. Ако беше дошъл и ти щеше да знаеш.
Е: Развалям спокойствието, нали? Какво стана?

# 310
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, за коя серия говориш, че той по принцип си е страстен за разлика от Фери, която в повечето случаи беше свита и не можеше да се отпусне. За първи и единствен път я видях, като тигрица, когато му се нахвърли в 44 епизод в апартамента му, как не му изби зъбите тогава, не знам, като пиявица се вкопчи в него. ooooh!
хахаххаха да тогава направо не можах да я позная,милия и той чак се зачуди ама докато му е паднало да се възползва от промоцията,говоря за серията със шамара,когато искаше да говорят май за парите искаше да и каже ама тя да не говорим за проблеми моля те и спряха телевизора и хайдеее отиде коня в ряката,как я грабна уж филм щяха да гледат Joy Joy Joy

# 311
за 53 епизод и на двамата им беше много тежко.И Емир се чувства много виновен,затова което трябва да преживее Ферия и тя се чувства много зле ,като Разбра ,че Емир е платил да се махне от живота им,че е плащал на Сахер заради онзи тест.За това,което майка му ,и Руя и наговориха.Колкото и да е силна тя се съсипва.

Защо Емир плаща на Сехер,да и затвори устата с пари ,плаща на Руя,това няма как да не накара Ферия да се сети ,че искаше и на нея да и плати,чувства се объркана.

той купува всичко с пари един вид...за какво той плаща за честа,като те бяха женени ...това е убидно

На Емир не можа да понесе да чуе това ,което Ферия месеци наред се налагаше да търпи,поняса,преодолее и да е отново с него,само при един единствен въпрос той полудя,а хич не се замисли,тя как се чувства от всичко това,колко на нея и  е болно.

Тя му го каза: "Думите, които ти не можеш да понесеш да чуеш, аз ги изживявам", ама нямаше кой да я чуе.

Предизвика го, вярно, но за мен това беше зов от нейна страна да го накара да се опомни и да разбере в колко е трудна цялата ситуация и за нея самата, а не само за него.
А той, той се чувстваше безполезен, без парите си, отритнат от близките си, притиснат от проблеми.

И въпреки това, предвид горното изречение, предвид факта, че той знаеше, че е бил и е единствения мъж за Фериха и предвид цялостното му поведение спрямо нея до този момент (във всичките им моменти я гледаше с обожание и я докосваше с такава нежност, сякаш се страхува да не я счупи), за мен този шамар беше нелогичен и не на място. Имаше много други моменти, в които би могло да се случи това, но не и тук. Обаче сценаристите са решили, че трябва да ги скарат отново, за да има още няколко серии след това, в които ще се гонят и ще се сдобряват.

От друга страна така пък засегнаха темата за доверието и сигурността в една връзка - колко важни са всъщност те. Затова и реакцията на Фериха след шамара беше напълно логична и нормална.

# 312
Скрит текст:
хахаххаха да тогава направо не можах да я позная,милия и той чак се зачуди ама докато му е паднало да се възползва от промоцията,говоря за серията със шамара,когато искаше да говорят май за парите искаше да и каже ама тя да не говорим за проблеми моля те и спряха телевизора и хайдеее отиде коня в ряката,как я грабна уж филм щяха да гледат Joy Joy Joy

Аха, разбрах.
Да, те си догледаха техния филм и това им беше до края, промоцията свърши. Joy
Много се смях в 56 серия, когато Емир невъмутимо приготвяше сутринта яйца, а Фери я беше хванал шокера, братята й я бяха отново навестили и хвърли кафеварката в краката му. На моменти е неудържима, но малко си приличаме с нея, само, че тя много мълчи и преглъща за разлика от мен, а пък аз не съм ината, като нея.

# 313
  • У Диспансера ...♥♥♥
такива пости ,всеки ден мога да ги правя Hug Hug Hug

# 314

Не повярвах на приятелството им и това си е. До последно си имах едно на ум за Ханде.
Скрит текст:

И аз така Наде.Ханде за мен докрая си остана Ханде каквато си я знаем.  Peace  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт