Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 982
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
с тези ми ти големи ръце да те притисне до стената вай вай

да си дойдем на думата

не мога да му се нарадвам и да повярвам че е на 22г,моя мъж възмъжа след като стана на 32-33...че и брадата му сега почна да се позгъстява,а това момче вай вай...как няма да си пада по зрели жени...ами той си е ЗА ЗРЕЛИ КАКИ  Whistling Mr. Green

# 316
  • У Диспансера ...♥♥♥
да а той трябва да ядеш,тя не искам,тогава вика аз ще хапна ама все едно на някой малоумен говореше хич не я отрази че ще гръмне от яд Joy Joy Joy

# 317

Не повярвах на приятелството им и това си е. До последно си имах едно на ум за Ханде.
Скрит текст:

И аз така Наде.Ханде за мен докрая си остана Ханде каквато си я знаем.  Peace  Simple Smile
И аз съм така Вани, еййййй, не и дадох шанс на тази героиня и това си е.

# 318
с тези ми ти големи ръце да те притисне до стената вай вай

да си дойдем на думата
Скрит текст:

не мога да му се нарадвам и да повярвам че е на 22г,моя мъж възмъжа след като стана на 32-33...че и брадата му сега почна да се позгъстява,а това момче вай вай...как няма да си пада по зрели жени...ами той си е ЗА ЗРЕЛИ КАКИ  Whistling Mr. Green
rotfImbo rotfImaoМи той точно каки харесва, а и те него.

# 319

Не повярвах на приятелството им и това си е. До последно си имах едно на ум за Ханде.
Скрит текст:

И аз така Наде.Ханде за мен докрая си остана Ханде каквато си я знаем.  Peace  Simple Smile
И аз съм така Вани, еййййй, не и дадох шанс на тази героиня и това си е.

Еми тя не си спечели(за мен) този шанс.Тъкмо си мисля:не,този път няма да постъпи по този начин,променила се е и ново двайсет.  Peace

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥
 полегнала е Гергана #Silly #Silly #Silly

# 321
Тази снимка я пускат чак сега, ooooh!за първи път я виждам.
Emir'in Yolu backstage...
Cagatay-Gizem-Emre-Onur having lunch....

Скрит текст:

# 322
  • У Диспансера ...♥♥♥
и аз от нея все удар в гръб очаквах Thinking

# 323
Наде и аз не съм я виждала.

Ама нека ни зарадват и с някоя снимка,която не сме виждали и от АФК и най-вече Чаги с Хазал-май много искам  Laughing

# 324
Скрит текст:
 полегнала е Гергана #Silly #Silly #Silly
Гергана с този перчем, като на развълнувам диригент, хич не ми допада. Cry
Ванина и аз така, даже не си и казвах, че този път няма да постъпи по дадения начин, защото знаех, че, ще постъпи точно така.

# 325
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:
 далечко стои това ми харесва newsm10

# 326
и аз от нея все удар в гръб очаквах Thinking
Аз пък от 53 еп нататък не Laughing

# 327

Скрит текст:
  цъцъц красавец сий и това е.... Mr. Green

# 328
  • У Диспансера ...♥♥♥
той перчама не се вижда много,ама и така го взимам,кой ти гледа перчамите на тази снимка #Shocked #Shocked #Shocked

# 329
Момичета,
мен вече от работа ще ме изгонят, а и от вкъщи както е тръгнало................
не мога да спра да ви чета, а дори не съм изгледала целия филм! та така реших да не се тормозя излишно и да чакам само преведени серии, а да гледам по ред.....ма то много ме нервират ......сега гледам още 29 епизод ( и със сигурност не се включвам с много общи за момента размисли, ама иначе не мога да ви смогна) ............ искат се, ма се инатят......а като чета какво пишете май така ще е до края Simple Smile)))
то май и в реалния живот е така......много малко неща се споделят, аз все още не съм се научила !!!

Общи условия

Активация на акаунт